1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: fc ve st

Nesil
    2007
    Yer
    Denizli/İstanbul

Default fc ve st

arkadaşlar FC ve ST arasındaki farkın ne olduğunu hep merak etmişimdir ne olduğunu açıklarmısınız

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

st=santrafor yani hedef adam sağlam fizikli olur,kafa toplarında etkili olur,bitirici özelliği güçlüdür. örneğin:hakan şükür,drogba,adebayor gibi.kısaca golcü

fc:santrafor gibi görünsede daha cok dribling yapan,topla koşan,teknik oyunculardır..örneğin:Saviola gibi.

aradaki fark bu.

bi takım için en iyisi st dir yani çünkü takımın gol yükünü çeker..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben pek bir fark göremiyorum açıkcası mesela oyunda jimmy briand fc dir ama ama serkan çalık amr,st bu onun fiziksel açıdan daha üstün olduğunu göstermiyor. bence tamamen bitiricikle alakalı

forvet oyuncusunun free role özelliği olduğu zaman fc olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla bende hepsinden mevcut

küçük farklar büyük değişikler yaratır büyük başarıları getiren küçük farklardır örneğin sivasspor uefa'da bu gibi basit görünen konular çok fark yaratıyor kornerlerde adamları doğru yerlere yerleştirmek için çok uğraşırız buda onun kadar önemli...

bana göre fc ortasahada oynamaya daha yatkın

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mesela Milan'da oynuyosun ve Pato=FC,Gilardino=ST bu adamları yan yana oynatırsan Gilardino Pato'ya nazaran daha çok gol atar,Pato ise Gilardio'ya nazaran daha çok asist yapar ve Pato daha çok yorulur maçta.

Mesaj Yetkileri