Trabzonspor Kazanır
Berabere Biter
Fenerbahçe Kazanır
Trabzonspor baskani her seferinde Fenerbahce karsisinda kazanacaklarini iddia etmisti,bakalim dedigi cikacak mi...
Bence mac berabere bitecek.
Trabzonspor bu sene şampiyonluğa oynayan hiçbir takım karşısında kazanamadı bu sefer kazanmak istiyorlar ama bencede maç berabere biter.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Koskoca bir sezonu rezil bir derecede bitiriyoruz. Şu koskoca sezonun tesellisi Avni Aker'de Fenerbahçe'yi yenmekten geçiyor. Umarım oyuncular bunun bilincindedir .. Bari bu sefer yüzümüzü güldürürler ..
Kazanacağımızı düşünüyorum.Çok çetin bir maç olacak.Trabzon'lu futbolcular kendini göstermek,önümüzdeki sezonda takımda kalmak için oynayacaklar.Keza kötü bir futbol oynamaları halinde takımdan giderler.
Fenerbahçe'li futbolcular,son Gençlerbirliği maçında forma giydikleri kulübün nasıl bir kulüp olduğunu anladılar,maç öncesi ve maç sonrası verilen destek ile.Bu maçı kazanıp,taraftarına bir nebze de olsa teselli verecektir..
Galatasaray maçından sonra Trabsonzpor Başka'nının artık Fenerbahçe maçın düşünüyoruz onu için oynayacağız deyip kafaarı karıştırmıştı . Bu maçta önemli eksiklerimiz var Trabzon daha istekli oynayacaktır ben bu maçı kazanacağmızı düşünüyorum azda olsa umut var çünkü ...
Umut var .. Hüseyin var .. Çağdaş var .. Adnan var .. Korkun bizden![]()
Ben Trabzonsporluyum ama bizim su sansimiz Fenerbahceye tutmuyo, bu sefer baska olur insAllah diyorum ama cokta umitlenmiyelim.
Macta elbet Trabzon daha baskili olacaktir ama kalite farki var, bi kac sezondan beride bunu goruyoruz.
Bence maç berabere biter, en azından Trabzonspor iddiasında ısrarcıysa..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bu maçtan alınacak bir galibiyet bana tüm sezonu unutturur..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sakatlar listesine Uğur Boralda katıldı...Avni Akerden 3 puanla ayrılmamız cok zor
Trabzon istekli oynayacaktır bence..Galatasaray golü erken bulursa fenerbahçe morali bozulup yenilebilir..Trabzonun kazanması için defansta hata yapmaması gerekiyor buda mümkün gözükmüyor..Yattara fenerbahçenin eksik sol kanadını çok zorlayhacağını düşünüyorum...
Fenerbahçe için çok rahat bir maç, Trabzonspor şuanki durumu ile Fenerbahçe'ye rakip olabilecek bir takım değildir. Son hafta rahat bir oyun ile kazanarız. Galatasaray maç skorunu bekleriz.
Tek korktuğum isim Yattara, sol kanadımızda oyuncu yok. Fenerbahçe sağ kanadı kullacanktır.
Trabzon bu macta yenilmeyecek. En az bi beraberlik cıkaracaktır. Yattara dan şov bekliyorum; ne yazikki macı izleyemeyecegim özette izlerim.
TS nin yeri garanti birsey kaybedecekleri yok bu sezon cok kötüydü en azından bu macı alıp taraftarına hediye etmek isteyecektir; ki bence de en az beraberlik alacaklar...
Trabzonspor maçı alcaktır 2-0 diyorum.Fenerbahçe'de moral yok...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Uğur ne zaman sakatlandı yahu??
Seyir zevki yüksek bir maç olur ve zorda olsa kazanırız.Sol kanat yokluğunda Zico 3-5-2 oynayabilir.Semih-İlhan ikilisini görmek istedim sahada.
Agzindan bal damliyodacok zoorrr
Yattara ve Umut, bu ikisi ustun bi oyun sergilerse bu mactan puan veya puanlarla ayrilabiliriz. Bu ikisininde ayni gunde formda olmasi cok az olasiligi olan bisey. Fenerbahce baya eksik cikacak maca ama sakat futbolcularin yerine oynicak futbolcular daha istekli olacaktir. Bi bakima Fener bu macta galibiyete yakin taraf
Uğur Boral bugünkü idmana katılmadı...
bu maç alsak da artık bütün sezonun rezilliğin üzerimizden atsak.ayrıca feneri en son 2001 de avniakerde ynedı.uzun aradan sonra yıne galıp gelmek istiyoruz.ama berabere bter gibi geliyor.trabzon fenere rakip olamaz diyen arkadaslarada gülüyorum çünkü ilk yarıdaki maç cok ıyı oynamamıs ama yınede mucadele etmıs sahasında az gol yıen takıma 2 gol atmış ve bayağıda kacırmıstık.futboldan anlamayan hüseyinde size ik gol hedye etmşti
Süper Lig'in son haftasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Trabzonspor, oynanan son 12 lig maçında rakibine üstünlük kuramadı.
8.5.2008
Turkcell Süper Lig’de 10 Mayıs Cumartesi günü, sahasında, şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor, sarı-lacivertli takım karşısında uzun bir süredir galip gelemiyor. En son 2001-2002 sezonunun 15. haftasında sahasında Fenerbahçe’yi 2-1 yenen bordo-mavililer, daha sonra rakibiyle yaptığı 12 lig maçında galibiyet alma başarısı gösteremedi. 8 Aralık 2001’den bu yana yaptığı 12 lig maçında 9 yenilgi ve 3 beraberlik alan Karadeniz ekibi, 5 sezondur iç ve dış sahada rakibi karşısında 3 puan alamıyor. Bordo-mavililer, son 12 maçta 13 gol atarken, kalesinde 24 gol gördü. Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında yapılan son 13 lig maçında alınan sonuçlar şöyle:
2001-2002:
Trabzonspor - Fenerbahçe: 2 - 1
Fenerbahçe - Trabzonspor: 3 - 0
2002-2003:Fenerbahçe - Trabzonspor: 3 - 2
Trabzonspor-Fenerbahçe: 0 - 0
2003-2004:
Fenerbahçe - Trabzonspor: 3 - 1
Trabzonspor - Fenerbahçe: 0 - 1
2004-2005:
Fenerbahçe - Trabzonspor: 2 - 1
Trabzonspor - Fenerbahçe: 0 - 2
2005-2006:
Fenerbahçe - Trabzonspor: 2 - 2
Trabzonspor - Fenerbahçe: 2 - 3
2006-2007:
Fenerbahçe - Trabzonspor: 2 - 2 (İzmir’de)
Trabzonspor - Fenerbahçe: 1 - 2
2007-2008:
Fenerbahçe - Trabzonspor: 3 - 2
TS tüm derbilerini kaybetti kadrosunda bordo-mavi formaya yakışmayacak çok oyuncu var TS kazanamaz gibime geliyor...
Umut'suz yaşanmaz .. Umut'un olsun yeter .. Umut'umuz var.. Hadi Umut görelim seni![]()
bana gore formalıte macı ıkı takım ıcınde galatasarayın bu saatten sonra evınde yenılmeyecegını goz onunde bulundurursak tabi.. bence gollü beraberlik olacak
Fenerbahçe bu futbolumuzla bizi rahat yener ve Trabzonsporlular olarak bence şans faktörü dışında hiçbir şey bu maçı bize kazandıramaz.
son 13 maçın istatistiklerine baktığımızda, 9 fenerbahçe galibiyeti, 1 trabzonspor galibiyeti, 3 beraberlik var.
gollerde, fenerbahçe: 29 gol atmış
trabzon: 12 gol atmış.
son 5 maç ise 3 fenerbahçe galibiyeti, 2 beraberlik var.
fenerbahçe'nin sakatlarını -1 puan desek, bu maç;
fenerbahçe 3:1 trabzonspor şeklinde biter...
Ts nin defansı s.o.s veriyor fenerbahçeye direnebileceklerini sanmıyorum..
az önce okudum FB kaybederse BJK UEFA gidiyor
TS liyim bu maç![]()
Fenerbahçe kaybetse 73 , Beşiktaş kazanırsa 73 oluyor ama genel averaj ve ikili averajda Fenerbahçe üstün. Nasıl Uefa'ya gidiyormuş Beşiktaş ?