1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: İşte rakiplerimizin kadroları!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default İşte rakiplerimizin kadroları!

EURO 2008'de A Grubu'nda İsviçre, Çek Cumhuriyeti ve Portekiz ile mücadele edecek Milli Takımımız'da rakiplerimizin kadrosu belirlendi. Sırasıyla Portekiz, İsviçre ve Çek Cumhuriyeti çalıştırıcıları turnuvada mücadele edecekleri kadroları açıkladılar. İşte rakiplerimiz ve kadroları;

ÇEK CUMHURİYETİ

Kaleciler: Petr Cech (Chelsea/ING), Jaromir Blazek (Nuremberg/ALM), Daniel Zitka (Anderlecht/BEL)

Savunma oyuncuları: Zdenek Grygera (Juventus/ITA), Marek Jankulovski (AC Milan/ITA), Michal Kadlec (Sparta Prague), Radoslav Kovac (Spartak Moscow/RUS), Zdenek Pospech (FC Copenhagen/DEN), David Rozehnal (Lazio Rome/ITA), Tomas Sivok (Sparta Prague/ÇEK), Tomas Ujfalusi (Fiorentina/ITA)

Orta saha oyuncuları: Tomas Galasek (Nuremberg/ALM), David Jarolim (Hamburg/ALM), Marek Matejovsky (Reading/ING), Jaroslav Plasil (Osasuna/ISP), Jan Polak (Anderlecht/BEL), Daniel Pudil (Slavia Prague), Libor Sionko (FC Copenhagen/DEN), Stanislav Vlcek (Anderlecht/BEL)

Forvet: Milan Baros (Portsmouth/ING), Jan Koller (Nuremberg/ALM), Martin Fenin (Frankfurt/ALM), Vaclav Sverkos (Banik Ostrava)

PORTEKİZ

Kaleciler: Ricardo (Real Betis), Quim (Benfica), Rui Patricio (Sporting Lizbon)

Savunma oyuncuları: Bosinga (FC Porto), Paulo Ferreira (FC Chelsea), Miguel (Valencia), Ricardo Carvalho (FC Chelsea), Pepe (Real Madrid), Bruno Alves (FC Porto), Fernando Meira (VFB Stuttgart), Jorge Ribeiro (Boavista)

Orta saha oyuncuları: Miguel Veloso (Sporting Lizbon), Petit (Benfica), Raul Meireles (FC Porto), Deco (FC Barcelona), Joao Moutinho (Sporting Lizbon), Cristiano Ronaldo (Manchester United), Nani (Manchester United), Cuaresma (FC Porto), Simao (Atletico Madrid)

Forvet: Nuno Gomes (Benfica), Helder Postiga (Panathinaikos), Hugo Almeida (SV Werder Bremen).

İSVİÇRE

Kaleciler: Diego Benaglio (VfL Wolfsburg), Fabio Coltorti (Racing Santander), Pascal Zuberbuehler (Neuchatel Xamax)

Savunma oyuncuları: Valon Behrami (SS Lazio), Philipp Degen (Borussia Dortmund), Johan Djourou (Arsenal), Mario Eggimann (Karlsruher SC) Stephane Grichting (AJ Auxerre), Stephan Lichtsteiner (Lille OSC), Ludovic Magnin (VfB Stuttgart), Patrick Mueller (Olympique Lyon), Philippe Senderos (Arsenal), Christoph Spycher (Eintracht Frankfurt), Steve von Bergen (Hertha Berlin)

Orta saha oyuncuları: Tranquillo Barnetta (Bayer Leverkusen), Ricardo Cabanas (Grasshoppers), Gelson Fernandes (Manchester City), Daniel Gygax (FC Metz), Benjamin Huggel (FC Basel), Gokhan Inler (Udinese Calcio), Hakan Yakin (BSC Young Boys), Johan Vonlanthen (Red Bull Salzburg)

Forvet: Eren Derdiyok (FC Basel), Alexander Frei (Borussia Dortmund), Blaise Nkufo (FC Twente), Marco Streller (Fc Basel)

14.05.2008

Kaynak : Sporx.com dış haberler

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Beklenen kadrolar bence.Eren Derdiyok'un performansını merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bence gruptan isviçre portekiz çıkacak demedi demeyin

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Rakiplerimizin kadrosunda kimin olup olmadığı önemli değil.Ronaldo, Simao vs bunlardan hiç korkmuyorum ben.Gücümüzü sahaya yansıtırsak gruptan çıkarız..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006

Kadroları gördükten sonra işimizin zor olduğuna kaanat getirdim.

Çek Cumhuriyeti'nin kadrosuna baktığımızda, Almanya Liginde oynayan çok oyuncu var. Disiplinli bir oyun anlayışı olacağını düşünüyorum. Bireysel yetenek olarak çok iyi olmadıkları için sistem oyunu oynayacaklardır. Buda onların en büyük avantajı eğer maçlarda onların istediği sistemi oynatmasak Çek Takımını yenebiliriz.

Portekiz, Avrupa'nın Brezilyası gibi geliyor. Brezilya Futboluna yatkınlar. Ellerinde ki oyuncuların bireysel yeteneklerinin fazla olması bizi çok zorlayacaktır. Maçın her dakikasında maçı çevirebilecek oyuncuları var. Ronaldo ve Quaresma yetenekleri ile görsel şov sunacaklardır. Portekiz'den en kötü bir puan alırsak bu gruptan çıkacağımızı düşünüyorum.

İsviçre, bu grupta sonuncu olacaktır. Kadro olarak pek tatmin etmese bile üç Türk kökenli oyuncuları var. Bu oyuncuların bize karşı nasıl bir oyun oynayacaklarını düşünüyorum. Bu grupta mutlaka yenmemiz gereken bir rakip.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu gruptan en takım oyununu sahaya yansıtan çıkacak bunada en yakın Çekler İnşAllah bizle beraber çıkarlar
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Rakiplerimizin kadroları gayet iyi.Ama bizim bu turnuvada kendimizi hatırlatmamız gerekiyor artık.Çok iyi bir kadromuz var.Bu gruptan en kötü 2.ci olarak çıkacağımızı düşünüyorum ..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

PORTEKİZ

Kaleciler: Ricardo (Real Betis), Quim (Benfica), Rui Patricio (Sporting Lizbon)

Savunma oyuncuları: Bosinga (FC Porto), Paulo Ferreira (FC Chelsea), Miguel (Valencia), Ricardo Carvalho (FC Chelsea), Pepe (Real Madrid), Bruno Alves (FC Porto), Fernando Meira (VFB Stuttgart), Jorge Ribeiro (Boavista)

Orta saha oyuncuları: Miguel Veloso (Sporting Lizbon), Petit (Benfica), Raul Meireles (FC Porto), Deco (FC Barcelona), Joao Moutinho (Sporting Lizbon), Cristiano Ronaldo (Manchester United), Nani (Manchester United), Quaresma (FC Porto), Simao (Atletico Madrid)

En çok korktuğum isimler bunlar.Portekiz lider tamamlayacaktır grubu.Çok iyi oyuncuları var.İnş.bizde 2.olup gruptan çıkarız.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Cristiano Ronaldo gruptaki tüm dengeleri bozabilecek nitelikte bir oyuncu. Onu durdurmak gerçekten çok zor olucak..

Ayrıca Çekleri ve İsviçre'yi yenecek güçteyiz. Onlardan farkımız yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Açıkcası bizim takımımızda fena değil.Önemli olan nasıl bir sistemle oynayacağımız.Bizim oyuncularımızdaki ruh ve azim iyi bir sistemle birleşirse iyi sonuçlar ortaya çıkarabiliriz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Zor olacak , bekleyip göreceğiz..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İsviçre'yi mutlaka yenmemiz gerekiyor.Asıl korkulması gereken takım Çekler.Kenetlenirlerse finale kadar çıkarlar.Ayrıca Portekiz'in aksine bize çok ters gelen bir oyun yapıları var ve malesef onların oyunlarına bir türlü önlem alamadık.Teknik heyetin özellikle çalışması gereken maç bu maç.Gerçekten bize çok ters geliyorlar ve o karşılaşmada normal oynadığımızdan farlı bir şekilde çıkmak gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Portekiz'den puan alırsak gruptan çıkarız büyük ihtimalle..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abi Portekiz'in defansa baksana geçit verirler mi bize acaba :S

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Portekiz'de mükemmel isimler var Pepe Veloso Carvalho Ferreira Deco C.Ronaldo Nani Simao Quaresma hiç değilse 1 puan alırsak gruptan çıkarız.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence biz İsviçreyi yener,Çekler ve Portekizle berabere kalarak gruptan çıkabiliriz ancak.
    Diğer ihtimal ise,Portekiz bizi yenerse Portekiz'İn 3'te 3 yapmasıyla bizde yine diğer sonuçları alarak yine gruptan çıkabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abi adamlarda 5.5 metre koller var bizde popom kadar gökdenizle nihat var ya
    Fikirlerim burada

Portekiz ve Çekler çıkacak

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya / Merzifon

Bu gruptan 5 puan çıkartırsak çıkarız . Zaten Portekiz büyük ihtimal 1. olacak . Bu gruptan çıkacak takımları İsviçre belirleyecek diye düşünüyorum .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

portekiz 7 isviçre 6 çekler 4 Türkiye 0 sıralama budur
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by extensor View Post
    abi adamlarda 5.5 metre koller var bizde popom kadar gökdenizle nihat var ya
    2.02'lik Koller'i anca bir isim tutabilir.O da Servet

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aralarında 11 cm fark var ve bu büyük bir rakkam o yine neysede 1,95 lik rozenhal le 1,85 lik ulfalusi arasında 175 lik nihat ne yapacak göreceğiz bakalım

ve iki tane 1,90 lık senderos la djouru arasıda ne yapacak

bi iki maçta gol atamadan potekiz maçında da 3-1 4-1 gibi bir skorla yenileceğiz
    0 puan toplayacağız
    isviçre bizi ve çekleri yenecek çekler bizi yenecek portekizle berabere kalacak
    potekiz çeklerle berabere kalıp isviçre ve bizi yenecek

iddam bu...
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

asıl önemli olan İsviçre'de milli takımda 3 Türk kökenli oyuncu kadroda...Hakan Yakın zaten yıllardır oynuyor ama Eren Derdiyok ve özellikle Gökhan İnler'i milli takıma kazandıramamış olmamız bi kayıp. Gökhan Türk milli takımında oynamayı istiyordu ama davet gelmeyince doğal olarak İsviçre'yi tercih etti.
    İşimiz çoook zor. ilk maç çok önemli, iyi başlarsak o havayla birşeyler yapabiliriz bana kalırsa. yoksa pek umudum yok rakiplerin gücü ortada...
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Fatih Terimin kötü bir kadro seçimi yaptığı burdanda anlaşılıyor rakipleri hepsinde uzun oyuncular hakim bizde genelde hep kısa büüyk bir dezavantaj

Rakiplerimizden Çek Cumhuriyeti'ne baktımda forvetleri komple formsuz,kariyerlerinin en verimli zamanları geçmiş bir şekilde gördüm.Bu da bizim için büyük bir avantaj.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Rakiplerimizden Çek Cumhuriyeti'ne baktımda forvetleri komple formsuz,kariyerlerinin en verimli zamanları geçmiş bir şekilde gördüm.Bu da bizim için büyük bir avantaj.
    1. Milan Baros (Portsmouth/ING) Liverpool'dan sonra bir çöküş yaşadı. Doğru. Lyon'da da dikiş tutturamadı. Ama ligin 2. yarısında gelmesine rağmen Portsmourth'ta iyi oynuyor.

2.Jan Koller (Nuremberg/ALM) 35'lik Koller formsuz olsa bile bizim Hakan Şükür gibi topu istediği yere indirebilir.

3.Martin Fenin (Frankfurt/ALM) Bu sene Frankfurt'ta harikalar yarattı. Umarım bizimkiler onun hızına yetişirler.

4.Vaclav Sverkos (Banik Ostrava) Tartışmaya gerek yok bu sene gol kralı oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ardafb ve extensor neden bu kadar karamsar ve umıtsızsınız anlamadım bence portekızın ardından hatta belkı ustlerınde cıkacagız bu gruptan ben en azından guvenıyorum takımıma yeterkı Türkiye gibi oynayalım gerisi kendiliğinden gelir zamanında ne takımları dize getirdik hatırlayalım..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence bu gruptan Portekiz ile beraber çıkarız.Çek Cumhuriyet'nin forvetlerini Fenin dışında beğenmedim.Baros çok formsuz.İsviçre belki bir sürpriz yapabilir kadroları fena değil ve ev sahibi olmanın avantaji var tabi

Mesaj Yetkileri