Şerit lafı geçince Adidas'ın gelecek sezonki tasarımlarından Almanya için olanı geldi aklıma.
![]()
Şerit lafı geçince Adidas'ın gelecek sezonki tasarımlarından Almanya için olanı geldi aklıma.
![]()
Ya ben Burak'a katılıyorum Galatasaray 2000-2001 yılıyla beraber çubuklu formada kullandı bir kaç yıl boyunca 2002-2003 senesinde de parçalı forma yoktu(FIFA 2003 ten hatırlıyorum)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu formaları bulabildim şimdilik
Last edited by a.arıcı-11 : 06.Mayıs.2008 at 19:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
guzel olur bence bir aralar biz de yapıyorduk valencia misali ama taraftar karsı cıkmıstı sanırsam
O dönem çubuklu forma gafletine düşmüştük; fakat GS nin forması Parcalıdır .. Duyumlara göre Klasik Parcalı, Bu turuncu, Siyah ya da beyaz ve Bir de Çubuklu olacagı söyleniyor.
Valencianki gibi. taklitci barca hemen taklik etmistin![]()
Galatasarayın rengi koyu kırmızı - koyu sarı dır turuncu felan değil bence bu formalar süper bu tipde birşey yapsınlar diğer türlü parlayan formalar kötü oluyor
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Aykut'un giydigi forma renginde olmaz umarım![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
turuncu bence siyahtan cok daha iyi en azindan bizimle biraz ilgili...ayrica degisik bir tasarim
Bunlar da benim tasarımlarım.
![]()
Güzel bir tasarımla turuncu rengi iyi bir uyum oluşturabilir..
So what?
Saike
1 ve 3 süper olmus
Istersen gs-store'ye bi gönder![]()
3. Daha güzel ....
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu arada bu konunun başlığının değiştirilmesi mümkün mü ? Çok saçma bir ifade çünkü ; "Galatasaray portakal oluyor.."
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Kaynak:galatasaray.orgYeni Sezonun İlk Forması Yarın Satışta!
Galatasaray futbol takımının 2008-09 sezonunda giyeceği formalardan ilki yarın satışa çıkıyor!
Yarın sabahtan itibaren İstanbul'daki tüm Galatasaray Store'larda, öğlen saatlerinden itibaren de tüm Türkiye'deki Galatasaray Store'larda yerini alacak olan 2008-2009 sezonunun ilk formasının, şık tasarımı ve renkleriyle taraftarımızın büyük beğenisini kazanacağına inanıyoruz.
Genelde bir sonraki sezonun formaları bu kadar erkenden satışa çıkmazdı.Sanırım Gs yönetimi şampiyonluktan sonra taraftarın formalara büyük talepte bulunacağını düşündü ve bu durum söz konusu oldu.Güzel düşünce..
So what?
Saike
Yönetimden gercekten akıllıca hamle. Forma yarın satışa cıkıyor ve yarın oftas macında Stad, dolayısıyla store dolu olacak ve satışlar artacak.. Forma güzeldir umarım bakalım yarın görecegiz...
Ajax tarzı bir forma olmuş
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Biz söyle formalar beklerken,cikan formaya bak.Adidas vallahi sen anlasilamaz biseysin,her sene ayni dizayn.Yahu Nike´a gecin diye bosuna demiyoruz burada,10 kati daha fazla forma satisi yapilmazsa ben bisey bilmiyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Cubuklu formayi 2000-20001 yilindan itibaren kullanmiyoruz ki biz.Tamam asil formamiz parcalidir,ama cubukluyu da yabana atmamak lazim.
![]()
Last edited by El Comandante : 10.Mayıs.2008 at 05:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ya tamam güzel olmuş forma hakkaten. Fakat bu ajax'ın stili yani bunu görünce birisi direk ajax forması gibi! diyor. Kendimize has formamız olması lazım.. görenin "bu gs forması gibi" demesi lazım.
bir arada kime özendilerse altın sarısı formalar yapmışlardı ve ben enayi gidip o formadan almıştım![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
daha orijinal birşey bekliyordum açıkçası..
2009 formaları hemen çıkmaz diye 1 hafta önce gidip forma almıştım. Yeni formaların çıkacağı tuttu. Neden böyle şeyler hep iyi insanların başına geliiii kader mi bu
Umarım formalar güzeldir. Hayırlı olsun.
Böyle daha net.
Ajax forması demişsinizde Ajax'tan çok Lyon'un iki renkli orta şeritli formasına benzemiş. Buda ayrı bir tasarım olmuş. Şahsen benim hoşuma gitti. Beğenen Galatasaraylılarda olacaktır.
Acaba Fenerbahçe'nin forması nası olacak? Çubuklu, yatay çubuklu 3. forma merak konusu![]()
Daha iyi birşeyler bekliyordum. Ama buna da kötü denemez. Gayet güzel.
Benziyor...
Bu arada Turuncu daha doğrusu GS sarısı ollacak forma bu degilmiş muhtemelen.
Aslinda pekde fena degil, ama daha hos olabilirmis
Insallah turuncu forma lokum giib olur.
Evet resimlere baktım nerede turuncu rengi diye baktım ama yok.Bu arada bence fena değil forma.Bu arada Turuncu daha doğrusu GS sarısı ollacak forma bu degilmiş muhtemelen.
So what?
Saike