1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Lincoln'un imaj hakları satılacak

Default Lincoln'un imaj hakları satılacak

Lincoln'un imaj hakları satılacak
    G.Saray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’in Türkiye gazetesine verdiği özel röportajda önemli açıklamalarda bulundu. Kalli’nin istifasından sonra teknik direktörlük için Abdullah Avcı’yla görüştüklerini doğrulayan Sezgin, “Abdullah Avcı’yla İstanbulspor’da 6-7 ay birlikte çalıştık. Benim çok iyi dostumdur. Biz ona sadece 6 maç için teklif götürmedik. Genel konsepti konuştuk. Nasıl baktığı önemliydi. 6 maç teknik direktörlük, yeni sezonda yardımcılık şeklinde dedikodular çıktı ama bu tam olarak gerçek değil. Avcı’yla daha uzun çalışmak istedik” dedi.

“LİNCOLN’Ü SATACAĞIZ!”

Lincoln’ün şanssızlık ve sakatlıklar dolayısıyla istenilen performansı ortaya koyamadığını söyleyen Sezgin, “Çok kaliteli bir oyuncu. Kalitesini tartışanlar da yanlış yapıyor. Önümüzdeki sene çok büyük katkılar sağlayacak. Onunla ilgili bir marketing anlamında düşüncelerimiz var. Birkaç şirketle görüşüyoruz. Lincoln’ün tüm imaj haklarını devretmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. Adnan Sezgin, Servet’i transfer ettiklerinde de çok büyük tepki aldıklarını hatırlatarak, “Haksızca eleştiriler yapıldı. O gün yazılanların hepsini saklıyorum. Şimdi taraftarın sevgilisi haline geldi” dedi.

“TRABZON MAÇI YIPRATTI”

Sezgin, Türkiye Kupası’nda G.Birliği’ne elenmelerini ise şu sözlerle açıkladı: “Trabzon maçında müthiş bir mücadele ortaya koyduk. 32 dakikada 8 net pozisyonumuz var. 1-0 yendik ama o maçta ortaya koyduğumuz tempo bize kupayı kaybettirdi. Daha sonra çıktığımız G.Birliği maçında mental olarak çok yıpranmıştık. Bu mental yorgunluk bizim elenmemize sebep oldu” şeklinde konuştu. EURO2008’de Milli Takım’ın şansının çok yüksek olduğunu iddia eden Sezgin, “Gruptan kesin çıkarız. Hele bu yaşanan sakatlıklar olmazsa çok yukarılara gideriz” dedi.

“BOUZİD GİTTİ, YASER GELİYOR”

Takımdan gönderilecek isimleri ve alınacakları belirlediklerini söyleyen Adnan Sezgin, “Bouzid ve Barusso’ya artık çalışmayacağımızı söyledik. Kartal’ın genç oyuncusu Yaser’le de prensipte anlaştık” dedi.

Ercan YILDIZ - Mustafa KARAGÖL / Türkiye
    16.05.2008

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lincoln imaj hakları derken neyi kasıt ediliyor acaba anlayamadım.Reklamda falan mı oynatacaklar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İmaj haklarını deilde kendisini toptan satsak çok iyi olacak...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İmaj hakları derken ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

lincoln'u satan adamın herhangi bir konudaki bilgi ve tecrübesinden şüphe ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Saçını yapan kuaför mü değişiyo noluyo anlamadım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gereksiz bir haraket ne kadar para getirebilir ki GS bu paranın peşine düşüyor ....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

lincoln böyle mi gündemde olacaktı yahu

imaj haklari derken soyle oluyor. Giyim kusam krampon vs. herseyini satiyorlar. Lincoln boyle mi gundeme gelecekti demissin de bunda ne var anlamadim? Bir futbolcu illa futboluyla mi hep gundemde olcak her haberde kotuleyecek laf soyleyecek yer ariyorsunuz

yönetimde yiğit şardan var doğal karşılıyorum devamı da gelecektir

Nesil
    2003

Lincoln ile anlasirken Galatasaray, imaj haklarini 3.5 milyon Euro'ya satin almisti. Yani Lincoln'un ismini/resmini kullanarak her turlu urun cikartma insiyatifi ve bunlardan dogacak butun gelir Galatasaray'a ait.

Bu imaj haklarini simdi profesyonel bir sirkete satip gelir yukseltmek amac.

Mesaj Yetkileri