Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 59 sonuç

Konu: Formula 1 - İspanya Grand Prix

Default Formula 1 - İspanya Grand Prix

Formula 1'de sezonun dördüncü yarışı İspanya'nın Barcelona kentindeki Catalunya pistinde gerçekleşecek. Sıralama turlarının 12 Mayıs cumartesi günü saat 15:00'de gerçekleşeceği haftada büyük yarış 13 Mayıs pazar saat 15:00'de start alacak.

İlk üç yarış sonrası birinciliği 22 puan toplayan Kimi Raikkonen elinde bulundururken aynı puana sahip olan Fernando Alonso ikinci ve yine aynı puana sahip olan Lewis Hamilton ise üçüncü sırada bulunuyor. Takımlar klasmanında ise 44 puanla McLaren Mercedes birinci, 39 puanla Ferrari ikinci ve 18 puanla BMW Sauber üçüncü sırada yer alıyor.

Her zaman keyifli yarışlara sahne olan Catalunya pistinde liderlik için kıyasıya bir mücadele seyretme şansı F1 sevenleri bekliyor olacak. Her yıl ünlü simaların akınına uğrayan İspanya Grand Prix'ini eski dünya şampiyonu Michael Schumacher'de yerinde izleyecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ferrari ve Raikonen'i ilk sırada görmek güzel olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Ferrari ve Raikonen'i ilk sırada görmek güzel olacak.
    Yorumumu biliyorsun .. (:

Not: Yorumunu arkadaş biliyor olabilir ama burası msn penceresi değil. Düşündüğün şeyleri paylaşmayacaksan buraya yazmana gerek yok. (Seçkinn)

@Seçkinn: Ben burayı msn penceresi falan sanmıyorum .. Daha önce de açılan konularda sürekli aynı yorumları yaptığımız için böyle birşey yazma gereği duymuştum .. Zaten bu bölüme giren kişiler de belli ..

Bu yarisi Raikonen kazanir 2.Hamilton olur,3. ise Massa olur

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bu yarisi Raikonen kazanir 2.Hamilton olur,3. ise Massa olur
    Aklın yolu bir tabii.

Ama 2. ile 3. yer değiştirse daha bir süper olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

raikkonen kazanır gibi duruyor bu yarışı
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yorumumu biliyorsun .. (:

Not: Yorumunu arkadaş biliyor olabilir ama burası msn penceresi değil. Düşündüğün şeyleri paylaşmayacaksan buraya yazmana gerek yok. (Seçkinn)

@Seçkinn: Ben burayı msn penceresi falan sanmıyorum .. Daha önce de açılan konularda sürekli aynı yorumları yaptığımız için böyle birşey yazma gereği duymuştum .. Zaten bu bölüme giren kişiler de belli ..
    Evet diğer konularada bakarsan ikimizden farklı yorum yapan kişi sayısı bir yada ikidir.Kimse burayı msn penceresi falan sanmıyor.Artık birbirimize takılıyor olmakta gereksiz görülüyor desene??? Forumda o kadar boş gereksiz yorum yapılmamış mesaj dururken ilginç burada bu tür şeylere maruz kalmamız...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bende çok şaşırdım, o kadar gereksiz muhabbetler dönerken göze çarpan biz olduk nedense ..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Neyse bundan sonra "boş" mesaj yazmayız bizde.

Raikonen kazanır.Bunuda yazalım ki boş olmasın...

Kim biliyorsa bilsin yorumunuzu, boş şeyler yazmayacaksınız tabiki. Göze çarpmanızın sebebi benim bu bölümle özel olarak ilgilenmem. Merak etmeyin futbol kısmındaki boş mesajlarında geleceği aynı olacak, çok uzakta da değil bu gelecek. İşinize gelmiyorsa yazmazsınız beyler, üzgünüm. Ancak isteklerimizin bir amacı olduğu gerçeğini göz ardı etmeyin. Herkes eski konuları okumamış olabilir. Amacımız sizi sürekli fırçalamak filan değil, bizlerde bayılmıyoruz mesaj silmeye biraz daha anlayış lütfen.

(Gereksiz diye nitelendirdiğiniz tüm mesajlar için bizleri uyarırsanız bizimde işimiz kolaylaşır.)

Neyse yarış muhabbetine dönelim, Ferrari duble yapar bence. McLaren için sorunlu bi yarış olacak kanımca. (Bu arada Türkiye Grand Prix'ine gitmeyi düşünen arkadaşlar varmı?)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Dubleyi McLaren yapar .. (:

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Eyvallah hocam demek ki daha çok dikkat etmek lazımmış.

Buarada ben gitmeyi düşünüyorum kısmetse bakalım.Türkiye'de Ferrari dublesi seyretmekte ayrı bir güzel olur hani.

Bende gidebilirim. toplu bir gidiş olur yada en azından orada görüşebilirsek gelen arkadaşlarla TSİ t-shirtlerimizle gidebiliriz (tabi bastırmak lazım)

Massa Barcelona'nın en hızlısı

F1'de sezonun 4. yarışı olan Catalunya Grand Prix'si sıralama turlarını Brezilyalı pilot Felipe Massa kazandı ve yarın yapılacak büyük yarışa pole pozisyonunda başlama hakkını elde etti.

Takvimin 4. yarışı olan ve İspanya'nın Barcelona kentinde düzenlenen Catalunya Grand Prix'si öncesi yapılan sıralama turlarının son bölümü inanılmaz mücadelelere sahne olurken, son saniyelerde Fernando Alonso'yu geçip 1.21.421'lik zamanla en iyi dereceyi yapan Ferrari pilotu Felipe Massa bu sezon 3. kez en ön sırada yarışa başlamaya hak kazandı.

Felipe Massa'yı sırasıyla Fernando Alonso, Kimi Raikkonen, Lewis Hamilton, Robert Kubica ve Jarno Trulli izledi.

1 Felipe Massa Ferrari 1:21.421
    2 Fernando Alonso McLaren-Mercedes 1:21.451
    3 Kimi Raikkonen Ferrari 1:21.723
    4 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:21.785
    5 Robert Kubica BMW 1:22.253
    6 Jarno Trulli Toyota 1:22.324
    7 Nick Heidfeld BMW 1:22.389
    8 Heikki Kovalainen Renault 1:22.568
    9 David Coulthard Red Bull-Renault 1:22.749
    10 Giancarlo Fisichella Renault 1:22.881

Ferrari duble yapacak

Yine kıran kırana bir yarış start olacak anlaşılan. İyi alıştılar 1-3 2-4 yapmaya

BMW'nin de bu sezonki çıkışını gözden kaçırmak imkansız. Belki yarış kazandıkları dönem kadar başarı gelmiyor ama üçüncülük için oldukça iddialılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Massa pozisyonunu koruyamaz .. (:

Raikkonen in kazanması dileğiyle...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Massa pozisyonu koruyamaz bencede ama duble kokusu var havada...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Benim en çok hoşuma giden Emre Tilev'di. Cem Yılmaz çok temposuz anlatıyordu, umarım bundan sonra hep Emre Tilev anlatır. İnsanı izlerken sıkmıyor, daha da heyecanlandırıyor.

Yarışa gelirsek, kalkışta Massa Alonso'ya geçilmezse 1.liği bırakmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Alonso çok rahat geçecek bence..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Massa geçilecek bencede ama spiker felaket ya ben hiç beğenmedim Okay Karacan çok iyiydi bu konuda.

Bakin diyorum:

1.Raikonen
    2.Massa
    3.Hamilton
    4.Alonso

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Massa başladığı gibi bitirdi

F1'de sezonun 4. yarışı olan Katalunya Grand Prix'sini Ferrari pilotu Felipe Massa kazandı.

İspanya'nın Barcelona kentinde koşulan yarışta Brezilyalı pilot, pole pozisyonunda başladığı yarışı en önde bitirerek bu sezonki 2. yarışını kazandı ve sürücüler klasmanında puanını 27'ye çıkardı.

McLaren Mercedes'ten Lewis Hamilton yarışı 2. sırada tamamlarken, yine bir McLaren pilotu İspanyol Fernando Alonso 3. sırada kaldı. Polonyalı pilot Robert Kubica yarışı 4. sırada tamamlayarak büyük alkış aldı. Ferrari pilotu Kimi Raikkonen, yarışın başında mekanik bir hata sonrası yarış dışı kaldı ve İspanya'dan puansız ayrılmak zorunda kaldı.

İlk 3 yarış sonunda 22'şer puanla liderliği paylaşan Alonso, Hamilton ve Raikkonen'den, Hamilton puanını 30'a, Alonso 28'e çıkarırken, 17 puana sahip Massa aldığı 10 puanla 27 puana ulaştı ve sürücüler klasmanında 3. sırada yükseldi. Fin pilot Raikkonen ise 22 puanda kaldı.

Barcelona Grand Prix'si sonuçları

1 Felipe Massa Ferrari
    2 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes +6.7 san
    3 Fernando Alonso McLaren-Mercedes +17.4 san
    4 Robert Kubica BMW +31.6 san
    5 David Coulthard Red Bull-Renault +58.3 san
    6 Nico Rosberg Williams-Toyota +59.5 san
    7 Heikki Kovalainen Renault +62.1 san
    8 Takuma Sato Super Aguri-Honda +1 Tur

Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Raikonen yarış dışı kalmasa dubleyi yapacaktık. Tebrikler Massa'ya.

Hamilton süper gidiyor.....Seneye Ferraride görmek isteriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Pilotlarda McLaren, markalarda McLaren.. Başka söze gerek yok.. (:

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

McLarenler iyi gidiyor ama Raikonen diğer yarışta Ferrariyi bir adım öne taşıyacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Raikkonen de birşey var, hangi marka ile yarışsın farketmiyor.. Hep sorun hep sorun.. Bu sene en iyi ihtimalle 3. olur..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Aslında haklısın McLarendeyken de hep sorunlar vardı başında ama sürüşünden kaynaklanıyor olduğunu sanmıyorum şanssızlık bence.Umarım kısa zamanda atlatır...

Sadece sansizlik

Raikonen öbür yarisi 1.bitirir.

Daha cok yarislar var.Ferrari alir 1.ligi

Ya Raikkonen ne şansız adam... Yüzü gülmedi gitti F1'de...Markalarda McLaren pilotlarda Raşkkonen zirvede olu inş...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bende aksine Emre Tilev'i beğenmedim.Zaten bildiğimiz şeyleri açıklıyor bizlere belkide kendi yavaş yavaş öğreniyordur ondan .Eskisi kadar zevki kalmadı önce Hakkinen,şimdide Schumi ayrıldı

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri