1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Majstoroviç AEK'yla anlaştı

Default Majstoroviç AEK'yla anlaştı

Majstoroviç AEK'yla anlaştı

Beşiktaş'ın ve Trabzonspor'un transfer gündeminde olan İsveç Milli Takımı'nın savunma oyuncusu Daniel Majstoroviç, Yunan takımı AEK ile anlaşmaya vardı.

İsviçre'nin Basel takımında forma giyen ve sözleşmesi sona eren İsveçli oyuncu Majstoroviç'in adı sık sık Beşiktaş ve Trabzonspor ile anılmıştı. İtalya Ligi (Serie A) takımlarından Lazio'nun da peşinde olduğu iddia edilen İsveçli oyuncunun AEK ile anlaşmaya vardığı belirtildi.

Yunan medyasında çıkan haberlere göre AEK'nın 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu ile 2 senelik anlaşmaya vardığı belirtilirken, Majstoroviç'in yıllık 800 bin euro alacağı ifade edildi. Yunanistan'ın Girit Adası'nda tatil yapan ünlü oyuncunun, hafta içi Atina'ya geçerek AEK ile sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Trabzonspor'la anlaşmıştı u dönüşü yapmış hemen

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Aman ya çokta meraklıydık kendisine.Eşi gelmek istemiyormuşta bir sürü palavra ayaklarına kapanacak değiliz adamın gel diye.Zate böyle zart zurt sorun çıkaran adamdan hayır gelmez..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Belkide senin yönetimin beceriksiz hemen adamı suçlamaya gerek yok. Ne zamandır anlaştık , ettik kesin alıyoruz diyordu Sadri Şener. Hani nerde bu 5 oyuncu. Sözleşmesi bitmiş bir adamı da ikna edemeyip alamıyorlarsa bıraksınlar yapmasınlar bu işi. O yıldız değil dediği Gökdeniz'den kazanılan 9 Milyon Avro nerde ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu adama kısmet değil Türkiye'de oynamak.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Belkide senin yönetimin beceriksiz hemen adamı suçlamaya gerek yok. Ne zamandır anlaştık , ettik kesin alıyoruz diyordu Sadri Şener. Hani nerde bu 5 oyuncu. Sözleşmesi bitmiş bir adamı da ikna edemeyip alamıyorlarsa bıraksınlar yapmasınlar bu işi. O yıldız değil dediği Gökdeniz'den kazanılan 9 Milyon Avro nerde ?
    Kaç haftadır adamın peşindeyiz durmadan ortaya bahane sürdü yok eşim gelmek istemiyor yok orda bilmem nece okul yok.Adam gelmek istemiyorsa biz ne yapalım.Sen o zaman bi dahaki seçimde aday ol, seçil sen getir herhangi bir sözleşmesi bitmiş oyuncusu.Ha deyince olmuyor bu işler.Siz istiyorsunuz ki 1 haftada bitsin transferler yeni sezonu bekleyelim paran olsa bile zor yaparsın bunu..

Gökdeniz meselesine gelince yıldız değil lafı belliki kızgınlıkla söylenmiş bişey.Her fırsatta bunu dile getirmenin bi anlamı yok.Gökdeniz huzursuzdu gitmesi gerekiyordu gitti hem de iyi bir fiyata gitti.O gelen para borçları kapatmak için kullanıldı cebe indirilmedi..

Her zaman takıma destek diyoruz 1-2 olumsuz haber geldimi ortalığı birbirine katıyorsunuz.Beceriksiz dediğiniz yönetim herhangi bir yönetim olsa bişey demem.Sadri Şener'den bahsediyoruz burda.Transferi ona sen veya ben öğretecek yaşta değiliz heralde.Başka bişey yazmıyorum PES diyorum başka bişey demiyorum..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Atay Aktuğ döneminde üst üste Ligi 2 kez 2. bitiren takımın başkanını Tomas Jun transferi yüzünden aşağıya aldılar neden bahsediyosun sen ? Yok karısıymış , çocuklarıymış ilgilenme kardeşim o zaman koskoca dünyada bir tek Mastrojovic yok heralde.

Sen o zaman bi dahaki seçimde aday ol, seçil sen getir herhangi bir sözleşmesi bitmiş oyuncusu.Ha deyince olmuyor bu işler

Ben aday olmasına olurumda sen şu konuşma tarzını değiştir Berkciğim.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Atay Aktuğ döneminde üst üste Ligi 2 kez 2. bitiren takımın başkanını Tomas Jun transferi yüzünden aşağıya aldılar neden bahsediyosun sen ? Yok karısıymış , çocuklarıymış ilgilenme kardeşim o zaman koskoca dünyada bir tek Mastrojovic yok heralde.

Sen o zaman bi dahaki seçimde aday ol, seçil sen getir herhangi bir sözleşmesi bitmiş oyuncusu.Ha deyince olmuyor bu işler

Ben aday olmasına olurumda sen şu konuşma tarzını değiştir Berkciğim.

Transfer olsun diye son gün topa vuramayan, kaleyi gördümü kaçan bir forvet alırsan seni aşağıya almaları normaldir..

Yönetim transferi titizlikle yapıyor bir oyuncuyu birkaç kez izliyor Yanal.Transferlerin gecikmesi normaldir.Kampa kadar yetişmezse ne söylerseniz söyleyin ama daha işin başındayız..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Tamam o zaman bekleyip göreceğiz Sadri Şener'in yıldız statüsüne uygun oyuncuları.

Mesaj Yetkileri