1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Baba Şükür'den Vasiyet: Fener'de Oyna

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yaş
    35
    Mesajlar
    6,844

    Default Baba Şükür'den Vasiyet: Fener'de Oyna

    Hakan Şükür´ün, Sarı-Lacivertli formayı giymesi için devreye önce babası sonra Emre Belözoğlu girdi. Sermet Şükür, Galatasaray´ın eski golcüsüne, "Ne olur bir yılda babanın takımında oyna" dedi.



    ‘Yürekten istiyorum’Galatasaray'la yollarını ayrına Türk futbolunun en önemli oyuncularından biri olan Hakan Şükür, Sarı-Kırmızılılar’ın ezeli rakibi Fenerbahçe yolunda... Tecrübeli golcününün, Sarı-Lacivertli formayı giymesi için çalışmaların başlatıldığı bile iddia edildi. Özellikle Hakan Şükür’ün babası Sermet Şükür ile Emre Belözoğlu’nun, tecrübeli futbolcuyu ikna etmek için büyük bir çaba sarf ettiği öne sürüldü. Baba Şükür, “Ben de Hakan’ın benim takımıma gelmesini yürekten istiyorum” diye konuştu.

    ‘Teklifler geliyor’

    Şu anda kendisine gelen teklifleri değerlendiren ve 1 yıl daha futbol oynamak konusunda da kararlı olan 37 yaşındaki Hakan için baba Şükür şunları söyledi: “Bu transferin olması için eski Galatasaraylı Emre Belözoğlu da devrede. Hakan’a Bursaspor’dan ciddi bir teklif var. Ancak benim gönlümde Fenerbahçe’den yana. Hatta kendisine ‘Ne olur bir yılda babanın takımı olan Fenerbahçe’de oyna’ dedim. Ayrıca Hakan bu yıl mutlaka bir takıma gidip futbol oynayacak.”

    Kaynak: Fanatik

  2. #2
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    8,046

    Default

    Galatasaray'dan intikam(!) almaya çalışıyor babası heralde böyle saçma birşey olamaz ...

  3. #3
    Nesil
    2006
    Yer
    Antalya
    Mesajlar
    1,335

    Default

    Umarım babasının vasiyetini yerine getirmeye kalkmaz.O düşünce yapısında birisinin üzerinde formamızın ışıltısını kaybedeceğini düşünüyorum.

  4. #4
    Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!
    Mesajlar
    4,320

    Default

    ''''lık haber.GMA'ya gider...

  5. #5
    Nesil
    2006
    Yer
    İzmir
    Yaş
    36
    Mesajlar
    3,078

    Default

    yazık olur

  6. #6
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default

    Yalan bir haber üzerine ne konuşabiliriz ki arkadaşlar? GMA'ya gider..
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •