Eler
Elenir
(/s)
Semih'le başlanmalı kesinlikle.Kezman ile başanılırsa ayağına top değmez bu kadar eminim.Ayrıca F.Bahçe Kadıköy'de ki maçın ilk yarısı gibi rakibi kabul ederek oynarsa Chelsea daha ilk yarıda turu geçecek skoru elde eder.Eğer ikinci yarıda oynadığı oyunu oynayıp birde gol bulursa neden olmasın.Ama çok zor işimiz...
Aslında birçok şey yazabilirim. Gönlümüzden geçen kazanması yönünde. Şu oynar bu oynar umrumda değil. Top o çizgiden geçsin ve mümkünse defalarca geçsin. Turu atlayalım.
kalbimden geçen şey kazanmamız.
ama her iki skorda nasılsa türkiyede bayram havası yaratacak.. elensekte elesekte.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Fenerbahçe'nin deplasmanda işi gerçekten zor.Ancak erken bulacağımız bir gol turu getirir..
Chelsea çok iyi bilenicektir bu maça Fß nin hakkını yemek istemem ama İstanbul'daki maç çok tuhaf bitti Chelsea iyi kapanıyordu Drogba olmasaydı maç 2-0 olurdu çoktan tabi sonuç 2-1 emeğini hiçe sayamam Fßnin ama Londra'daki maçta Chelsea kazanıcak gibime geliyor... Taßi skor olarak Sevilla'daki gibi yenilsede Fß uzatmalara gidebilir maç...
Chelsea %55-Fß 45
Başarılar Fß'ye...
Bu maçta çok heyecanlı olacak. Skor çok abartı olmaz gibi geliyor bana.
Last edited by EreN : 07.Nisan.2008 at 02:16
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Egerki Chelsea nin dusuncesi 1-0 uzerine yatmaksa unutsunlar turu. Fenerbahcede avantaj, bence tur FB nindir.
Yarin sabahta iniyolar ins karsilamaya gitcez
Avantajlı bir skorla ayrılalım yeter.Beraberlik çok güzel olacaktır.İlk yarım saat kesinlikle gol yemememiz lazım.Fenerbahçe'miz buralara kadar geldi yine de.Elensek te elenmesekte ben Fenerbahçe ile gurur duyuyorum.
Fenerbahçemize yarın akşam ki zorlu maçta başarılar.
1 gol bulduk mu tamamdır![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İnşallah turu geçeriz ama favori Chelsea tabikide buraya gelmekte iyi bir başarı bu çeyrek finali her sene görmemiz lazım o zaman şampiyonluğu daha mantıklı şekilde düşünebiliriz.
"Amigo Sefa" gözaltında
Fenerbahçe'nin tribün liderlerinden "Amigo Sefa" olarak bilinen Sefa Kalya, sahte pasaportla yurt dışına çıkmak isterken Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı.
Chelsea-Fenerbahçe maçı için Londra'ya gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na gelen Kalya, sahte pasaportla yurt dışına çıkmak isterken gözaltına alındı.
Atatük Havalimanı Asayiş Bürosu'nda ifadesi alınan Kalya'nın, daha sonra savcılığa sevkedileceği öğrenildi.
Ben iLk yarım saat biLmem ne dakikaLarında goL yemesse tur bizimdir sözLerine inanmıyorum. Tur atLamak istiyorsak hiç yememeLiyiz.
BaşarıLar Fenerbahçeye.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kop Gel Fenerbahce'm !!![]()
Bu maç zor olucak zaten kesinlikle şu tur atlar demek zor . Ya Fenerbahçe 2-3 fark yer elenir , yada gollü beraberlikle tur atlar diyorum . Ama gönlümüzde olan tabiki hiç risk olmadan 0-1 le galip gelmekBen Chelsea çıktığında Fener ' in Moskova ' ya kadar yolu var demiştim , bu lafıma baya güveniyorum . Bu sene TÜRK takımımız finalde mücadele edicektir
İnşallah tabi ama ben buna baya inanıyorum .
Chelsea´nin ilk mactaki oyunu gayet iyiydi,Volkan Fenerbahcenin en iyi ismiydi cok top cikarmisti.Chelsea taraftarlari cok ateslidir,eger Chelsea ilk golü erken bulursa,istanbuldaki gibi macin dönecegini sanmiyorum,Chelsea kazanir.
Not : Kimse ne görüslerime ne düsünceme bisey söylemesin,saygi göstersin,alinti yapmasin benden mümkünse.
Chelsea ilk 15 - 20 dakika baskı kuracak, ve gol bulmaya calışacak. Bu dakika içinde eger FB sevilla macı gibi erken goller yerse bu sefer cevirmesi cok zor olur. Eger gol yemezse FB bu sefer Chelsea taraftarı takımına baskı kuracak böylece Chelsea panik olabilir ve o arada gelecek bir gol FB yi tur kapısına yaklastırır. FB nin işi cok zor. Her ne kadar kazanmış olmak iyi olsada 2-1 liik skor tehlikeli bir sonuç. %55 Che - %45 FB olarak görüyorum turu.
"PARAYLA ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ ALAMAZSINIZ"
Fenerbahçe’nin Chelsea ile oynadığı Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçının yıldızı Deivid, İngiltere’nin The Sun Gazetesi’ne çarpıcı açıklamalarda bulundu.
“Deivid, Chelsea ile dalga geçti” başlığı ile gazetede yer alan habere göre; yarın oynanacak rövanş maçı öncesi İngiliz ekibine göndermede bulunan Brezilyalı futbolcu, parayla Şampiyonlar Ligi’nin alınamayacağını söylerken, sahada maçın on bire on bir oynandığını, paranın sadece oyuncu aldığını, takım kurmadığını da sözlerine ekledi.
Maçı da değerlendiren yıldız futbolcu, Chelsea’nin Mourinho dönemindeki kadar güçlü olmadığını ve takım içinde sorunlar olduğunu belirterek, ölümüne oynayarak yarı finale çıkan taraf olacaklarını iddia etti.
Deivid, kendisine ilk maçtaki gol sorulduğunda ise “Maçtan önce Kezman ile konuştuğumuzda Chelsea defansının çok kalabalık ve hava hâkimiyeti yüksek oyunculardan kurulu olacağı için bol bol şut çekmemiz gerektiğini düşündük. Ben de maç boyunca bunu denedim. Şutu çektiğimde topun oraya gideceğini tahmin edemedim. Gerçekten güzel bir gol oldu eminim ki kalede Cech bile olsa o golü kurtaramazdı” diye konuştu.
MARATON.COM.TR
Deivid'in gereksiz yere böyle açıklamalar yapması Chelsea'yı hırslandırmaktan öteye gitmez.İngiliz takımları hırslandırmaya gelmez...
İlk 20 25 dkyi fark yemeden kapatırsak geri kalan dakikalarda daha gol atamazlar önemli olan ilk 20 25 dkde dalga dalga gelen Chelsea'yı durdurmak gerisi izim için çok kolay olacak
Fenerbahçe'nin ŞL'de deplasman grafiği pekte iyi değil buda beni korkutan sebeplerden Ayrıca BJK'de L'pool'ü 2-1 yenmişti ama rövanş hezimet olmuştu umarım bu başımıza gelmezTurdan pek umutlu değilim ama FB elinden geleni fazlasıyla yaptı elenirsek üzülürüm ama kendimi kahretmem
Olursa olur olmazsa olmazsada dünyanın sonu değil artık buraya kadar gelinmiş.Artık Gs ile başlayan FB ile devam eden bu seride mantıklı transfer politikalarıyla yaklaşılırsa ileride Man U. Liverpool Arsenal Chelsea gibi neden 4 takımımızda at koşturuyor olmasın.Eskiden bu bir rüya idi ama artık değil.Eğer bir futbolcuyu yıldızı parlamadan bulursan yaşarsın.Çünkü artık süper oyuncu doğuştan yetenek diyebileceğiniz oyuncu sayısı o kadar azaldı ki mantıklı bir takım kurup mantıklı bir sistemle oynayan her takım başarı kazanıyor.Gördüğümüz oyuncuların çoğu ise sadece reklam boyaması.
Chelsea'nin oyun sistemi çok sağlam ve ne olursa olsun oyun disiplininden kopmuyolar.Tek avantajımız kalede Gudducini'nin olması olur bulduk mu vururuz.
İngiliz gazeteleri yine bildiğimiz İngiliz gazeteleri.Oyuncularını tahrik edip maça deli dana gibi çıkmalarını sağlamaya çalışıyorlar.
Gönlümden geçen, istediğim skor tabi ki herkes gibi Fenerbahçe'nin tur atlaması. Açıkçası deplasndaki maçı kazanacağımızı sanmıyorum ya berabere biter ya da 2-3 fark yiyerek eleniriz.
İlk dakikalarda gol yesek de ümidim kırılmaz, gerçi papaz her zaman pilav yemez ama yine de maçın başında gol yesek de takım oyundan düşmez ve toparlanmasını bilir.
Çok zor maç, bizi gruptan çıkmak bile bu sene için çok mutlu edecekti, bu takım gruptan çıktı, Sevilla'yı eledi, br de sahasında hiç yenilmeden yoluna devam ediyor. Burada elense elbette üzülürüm ama buraya kadar gelmiş olmalarının verdiği sevinç daha fazla olur.
Eğer elenirsek bu sezon evimizde oynadığımız 6 maçı da kazanmış olarak eleneceğiz. Önümüzdeki sezon oynanacak maçlar için rakiplere bir gözdağı olacaktır bu.
Bu şekilde akıllı yatırımlar devam ederse, takımın çoğu dağıtılmayıp aksayan 1-2 bbölgeye kaliteli transferler yapılarak kadro güçlenririlirse bu tür başarıları her sene yakalayabiliriz ve şansımızın da yanımızda olduğu bir dönemde Türkiye'ye bir avrupa kupası daha kazandırabiliriz. Bu şekilde akılcı politikalarla bu mümkün.
Tekrar maça dönersek, inşallah kazanırız. Artık teknik taktik herşey ortada, pek konuşmaya gerek yok. Tek sıkıntı Semih mi Kezman mı tercihi olabilir, burada da yine Kezmanla başlamasın derim ben. Her zaman dediğim gibi işler kötü giderse Kezman oyuna girip oyunu hareketlendiremez ama Semih bunu çok iyi yapıyor. Kezman'ın sahada yapamadıkları da var ama en azından en iyi yaptığı şey, oradan oraya koşmak ve defansı yormak. Sonrasında Semih girip yapacağını yapar zaten.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Müjdeler olsun!
Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Chelsea'de şok! Chelsea'nin kalecisi Petr Cech'in antrenman sırasında yüzünün yaralanması nedeniyle ameliyata alındığı, bu nedenle yarınki Chelsea-Fenerbahçe maçında da forma giyemeyeceği açıklandı.
Chelsea Kulübü'nden yapılan açıklamada, ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle 9 maçtır sahalardan uzak olan Cech'in hafta sonu yaptığı antrenman sırasında dudakları ve çenesinin yaralandığı ve pazar günü ameliyat olduğu bildirildi.
Cech'in iyileşip, bir an önce yeşil sahalara dönmesini dileyen kulüp yetkilileri, yarınki maçta Cech'in yerine, yine İtalyan Carlo Cudicini'nin kaleyi koruyacağını kaydettiler.
SporX
Fenerli ve G.Saraylılar el ele!
Chelsea ile çeyrek final rövanş maçına çıkacak olan Fenerbahçe’yi desteklemek için sarı-lacivertli taraftarlar İngiltere’ye akın ederken, bazı Galatasaraylı taraftarların da Fenerbahçeli taraftarlarla birlikte Londra’ya gitmesi de dikkat çekti.
fenerbahce taraftarları takımlarını desteklemek için İstanbul’dan Londra’ya giderken, sarı-lacivertli taraftarları, Galatasaray taraftarları da yalnız bırakmadı.
Galatasaraylı taraftarlar, Türkiye’de Galatasaraylı, yurt dışında ise Türkiyeli olduklarını belirterek, "Türk olarak Fenerbahçe’nin Avrupa’da başarılı olmasını istiyoruz" dediler.
Bu arada Umreye gitmek için Atatürk Havalimanı’nda bekleyen vatandaşlarla taraftarların diyalogları renkli görüntüler oluşturdu. Fenerbahçeli taraftarlar, umreye gitmek için havalimanında bekleyen vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı çektirerek, dualarını eksik etmemelerini istediler. Umreye giden vatandaşlar da taraftarlara, Türkiye’ye yenmeden gelmemelerini söyleyerek, kutsal topraklarda Fenerbahçe için bol bol dua edeceklerini ifade ettiler.
bu fotograf cok guzel olmus gercekten bı kac densızın yaptıgını tum camıaya yuklemek olmaz tabıkı ama chelseayı karsılamaları kotu olmustu.. maca gelecek olursak ıcımden bır hıs fener turu gececek ve bıze bayram havası yasatacak dıyor ılk golu bız atacagız dolayısıyla yuklenecekler ama burda ıs zıcoya dusuyor ınsallah semıhle baslar..
Maçın sonucunu kestirmek kolay değil ama Chelsea bir adım önde..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Chelsea'de şok! Chelsea'nin Çek kalecisi Petr Cech'in antrenman sırasında yüzünün yaralanması nedeniyle ameliyata alındığı, bu nedenle yarınki Chelsea-Fenerbahçe maçında da forma giyemeyeceği açıklandı.
Chelsea Kulübü'nden yapılan açıklamada, ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle 9 maçtır sahalardan uzak olan Cech'in hafta sonu yaptığı antrenman sırasında dudakları ve çenesinin yaralandığı ve pazar günü ameliyat olduğu bildirildi.
Cech'in iyileşip, bir an önce yeşil sahalara dönmesini dileyen kulüp yetkilileri, yarınki maçta Cech'in yerine, yine İtalyan Carlo Cudicini'nin kaleyi koruyacağını kaydettiler.
Chelsea İstanbul'daki kadar affedici olmaz.Bu kadar çok gol kaçıracaklarını sanmıyorum.Fb gol atamaz deplasmanda.Chelsea 2-0 kazanır turu geçer...
Cech yoksa yine Deivid gibi sürekli şut çalışmalı Fß, Cudicini kısa yer...