Evet kardeşlerim..yoğun sınav çalışmalarım nedeniyle oynayamadığım FM 2008'de; sınav öncesi dinlenme dönemimde kariyer açtım.Tabi geç açmak bana keşif kolaylığı sağladı.Gerek forumlardaki paylaşılanlar, gerek genie scout adlı programlar sayesinde potansiyel yetenekleri kolay buldum.
TSL de Fenerbahçe gibi bir takımda oynamak büyük bir şans.
Kadro:
Defans:
As defans oyuncularının 3'ü tecrübeli. Bekler oldukça güvenilir. Gökhan Gönül gibi kolay kolay sakatlanmayan sağlam bir sağ bekim var.Hırçınlığı dışında tsl için oldukça yeterli bir dc'm var:Lugano.Edu değerini tam karşılayamıyor bana göre. belki oyun stilimdendir..Onu devre arasında sattım.Sidnei'i ve Fazio'yu aldım.
Orta Saha:
Appiah sakat başlıyor. Aurelio çok uzuun bir sakatlık dönemine girdi. Kemal formsuz. Yani orta sahnın orta kısımlarında önemli bir eksiklik vardı. Kemali 4-5 maça çıkarınca kendine geldi ama yetersizdi. Konyaspor'dan €450k'ya aldığım Sedat Agçay orta sahanın ortasına yetti. gerisine ya da yanına Selçuk ya da Kemali tercih ediyordum. ortasaha-defans karışımı oynattğım beklerim carlos ve gökhan da -carlos'un sakatlığı hariç- tam verim aldığım isimlerdi.İleride en güvendiğim futbolcum, kralım, Alex de Souza da asistleriyle sırtlıyordu her maçı.
Devre arasında Pablo Piatti ve MC olan Josh Wright'ı kadroya kattım.
Forvet:
İlhan P. için yeterince sabredemedim. Sivasspora yolladım. Kezman 2 kez sakatlandı ve 2 maç dışında vasatı aşamadı. Gerçekte de çok sevdiğim Martin Palermo'ya 33 yaşında olmasına rağmen güvendim ve aldım.kafa ve zıplama 19. fakat çok yavaş olduğundan tek kalınca etkisiz oluyor. Yanına Semih ya da Kezmanı oynatıyordum.Daha sonra -Kezman 3. sakatlığını geçirdikten sonra- Bogdan Stancu'yla oynattım.
Geleceğe yönelik adımlarımla 3 tane forveti daha takıma kattım. ve 2sini sivasa verdim kiraya.
kattıklarım: andrejev nikita,kerlon,russoto..
Bütçemin yettiği kadar en iyi yetenekleri aradım ve gerçekten işe yarayacak gibi.
Bunlar da anlaştığım ve ileride gelecek olanlar:
Tam anlamıyla olmasa da ilk onbirim:
Maçlarım:
1 sende 24m € harcamam sonucu ortaya çıkan tablo
Evlatlarım:
Bunlar da Lig, Türkiye kupası ve kulüplerden çok sakatlıklarla mücadele ettiğim Şampiyonlar ligi tablom.
![]()