1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Kendim Ödedim Kendim Aldım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Default Kendim Ödedim Kendim Aldım

Arkadaşlar bilmiyorum hiç başınıza geldi mi ama benim ilk defa geldiği için aklım biraz karıştı.

Şimd Emanuel Gonzalez'i 28 M YTL+ Sonraki satıştan %20 pay Boca'ya satmıştım. 3 sezon geçti ve devre arasında geri takıma aldım. 29.5 MYTL'ye ve % 20 pay olarakta 6 M YTL kulübüm almış. Yani kendim bonservis verdim içinden 6 M YTL'yi yine kendime verdim Aydınlatırsanız bu işi. Anlamıycak bişey yok ama kafam karıştı

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Anlamyck bişey yok sen 28 + Sonraki satıştan %20 demişsin hangi kulube giderse gitsin o paranın %20'si senin olacaktı sen geri transfer etmişsin %20'de almşsn

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kısacası ticaret yapmışsın .28 e satmıştın bir de Boca oyuncuyu sonradan kime satarsa satsın satıştan %20ki pay senin olacaktı.Sen hem oyuncuyu hem de %20 payı almışsın karlı çıkmışsın.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bir sonraki transfer için oyunculara % bırakmak size gelir getirir. Yani bu oyuncuyu başkası bu fiyata alsaydı durup dururken 6 MN kazanmış olacaktınız. Ancak yukarda bahsedilen şekilde olursa siz bir gelir kazanmazsanız. Sadece oyuncuyu normal fiyatının altında almış olursunuz. Geri transfer ettiğinizde 23 MN transfer etmiş oldunuz.

Konuya açıklık getirdiğimize göre kilitliyorum.

Mesaj Yetkileri