1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Tuna: "Hedeflerim Büyüdü"

Nesil
    2006

Default Tuna: "Hedeflerim Büyüdü"

Beşiktaş'ın, Gençlerbirliği'nden transfer ettiği futbolcu Ayhan Tuna Üzümcü, siyah-beyazlı kulübe geldiği için tatlı bir telaş yaşadığını belirterek, ''Hedeflerim büyüdü, sorumluluklarım arttı. Bunun farkındayım. Özellikle savunma bloğunda ciddi bir mücadele yaşanacak'' dedi.

Ayhan Tuna Üzümcü, Beşiktaş TV'ye yaptığı açıklamada, geçen sezon forma giydiği Gençlerbirliği'nin iyi bir sezon geçirmediğini, ancak kendisinin iyi bir performans ortaya koyduğunu ve süreklilik sağladığını, bunun semeresini de Beşiktaş'a transfer olarak gördüğünü söyledi.

Beşiktaş'ta gelecek sezon en büyük rekabetin savunmada yaşanacağını ifade eden Tuna, ''Savunma oynayan yabancı transferler de var. Güzel bir rekabet ortamı olacak, bu da Beşiktaş'a yarayacak. Hedeflerim büyüdü, sorumluluklarım da arttı. Bunun farkındayım. Savunma bloğunda ciddi bir mücadele yaşanacak. Kendimi bu duruma hazırlıyorum'' diye konuştu.

Futbol yaşamı boyunca sürekli yükselen bir performans grafiğine sahip olduğunu ve bunun Beşiktaş'ta da devam edeceğine inandığını dile getiren Ayhan Tuna Üzümcü, sürekli kendini geliştirmek istediğini, bunun için çalışmalar yaptığını kaydetti.

Tuna, güçlü olabilmenin önemine değinirken, ''Güçlü olduğunuz zaman, sahada yeteneklerinizi kullanabiliyorsunuz. Önemli olan güçlü olabilmek, kalabilmek. Güçlü kaldığınızda tekniğinizi, süratinizi daha iyi kontrol edebiliyorsunuz. Ben öncelikle güçlü olup, takıma daha fazla katkı sağlamak istiyorum'' şeklinde açıklamada bulundu.

Kaynak: Sporx

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Gençlerbirliğinde bu sezon iyi oynadı Beşiktaşta aynı başarıyı sürdürürmü bilmiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İnşallah oda son zamanlardaki bir çok beşiktaşlı oyuncu gibi işe yaramaz damgası yiyip yollanmaz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    İnşallah oda son zamanlardaki bir çok beşiktaşlı oyuncu gibi işe yaramaz damgası yiyip yollanmaz..
    Katılıyorum, yıllardır Beşiktaş'ın aldığı çoğu oyuncu gereksiz oldu ve gönderildi. Tuna'nın bu oyunculardan biri olacağını düşünmüyorum. Tuna'nın Beşiktaş'a katkısı büyük olacaktır. İyi bir yerli transfer yapılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gençlerbirliği'nde harika bir sezon geçirdi.Bakalım Beşiktaş'ta bu performansını devam mı ettirecek yoksa Baki,İbrahim A. vb.oyuncular gibi klüpten gidecekmi?
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tuna bence iyi bir futbolcu değil beşiktaşta yedek bile olamaz çok yanlış transfer..Giray ilhan veya en azından sözleşmesi biten egemeni alabilirlerdi..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Madem Tuna gelecek neden İ.Kaş'ı tutmuyosun elinde,ve ya Baki'yi neden gönderiyorsun.Bu futbolculardan fazlası ne?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Tuna bence iyi bir futbolcu değil beşiktaşta yedek bile olamaz çok yanlış transfer..Giray ilhan veya en azından sözleşmesi biten egemeni alabilirlerdi..
    Dediğin isimlerde gündeme geldi ama Giray ve İlhan için istenen ücret,Egemen'ede taraftarımız tarafından soğuk bakılmasından dolayı(Yaptığı hareketler,Serdar'a tokat atması vb.) bu transferler gerçekleşmedi.Ondan dolayıda Tuna alındı.Stoper bölgesi için yabancı isimler düşünüldüğü için alternatif isimlere o kadar para vermemek akılcı ama Tuna beşiktaş'ı kaldırı mı soru işareti? İnşallah kaldırır..
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Dediğin isimlerde gündeme geldi ama Giray ve İlhan için istenen ücret,Egemen'ede taraftarımız tarafından soğuk bakılmasından dolayı(Yaptığı hareketler,Serdar'a tokat atması vb.) bu transferler gerçekleşmedi.Ondan dolayıda Tuna alındı.
    Kanka sen de diyorsun,Tuna bu futbolculardan bile kötü,onlarla anlasilamayinca alindi diye.
    Bence bu Tunanin Bakiden artisi falan yok,ayni tas,ayni hamam.Besiktasli taraftarlara Allah sabir versin ..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

insAllah yararlı olur performansını merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende ıse yaramaz denıp gonderılecegıne ınanıyorum ama tukurdugumu yalamaya razıyım yeterkı o formanın hakkını versınler Beşiktaş için birşeyler yapabilsinler..

Mesaj Yetkileri