Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Bülent Korkmaz Cuma imzalıyor!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Bülent Korkmaz Cuma imzalıyor!

Bursaspor Başkanı Ali Karasu, teknik direktör Bülent Korkmaz ile her konuda anlaşmaya vardıklarını, Korkmaz'ın, cuma günü sözleşme imzalamak üzere Bursa'ya geleceğini söyledi.

Karasu, Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, 28 Mayıs akşamı yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçildiğini hatırlatarak, kongre üyelerine teşekkür etti.

Yönetim kurulu oluştururken bir değişim düşündüğünü ve bu çerçevede yeni bir oluşum istediğini anlatan Karasu, ''Yönetim kurulunun yanı sıra teknik ekipte de yeni yüzler gerekliydi. 2 sezondur Bursasporumuza hizmet eden Engin İpekoğlu ve ekibine teşekkür etmek durumunda kaldık'' dedi.

Karasu, Bursa'nın zor bir kent olduğunu, taraftarların da kendilerinden farklı başarılar istediklerini belirterek, şöyle konuştu:
    ''Hatta neredeyse bu sezon şampiyonluk isteyecekler. Bunun altından kalkmak ve kamuoyunu da rahatlatmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Neticede Bülent Kokmaz ile her konuda anlaşmaya vardık. Kendisi cuma günü sözleşme imzalamak üzere Bursa'ya gelecek. Bu transferde, Büyükşehir Belediye Başkanımız Hikmet Şahin ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki, Roma'dan telefonla katkı yaptı. Eski Malatyaspor Başkanımız Mehmet Çerçi fiyat konusunda devreye girdi. Yönetimden Osman Çelik ve Tarık Gökçen arkadaşlarımızın desteği oldu. Bursaspor'un menfaatleri çerçevesinde hep birlikte hareket ederek anlaşmaya vardık.''

Bülent Korkmaz'ın yeni sezonda 4 yardımcısıyla birlikte Bursaspor'u çalıştıracağını ifade eden Karasu, Korkmaz'la 2 yıllık anlaşmaya vardıklarını kaydetti.

Karasu, genç teknik adamın, transfer edilmesini istediği 4-5 oyuncunun isimlerini kendilerine verdiğini, bu doğrultuda harekete geçeceklerini ve Bursaspor'un başarısı için ne gerekiyorsa onu gerçekleştireceklerini söyledi.

-''MOHAMED ZIDAN İLE GÖRÜŞMELER OLUMLU''-
    Bir gazetecinin, ''Mısırlı golcü Mohamed Zidan'ın transferiyle ilgili bir gelişme var mı'' sorusuna Karasu, ''Mohamed Zidan ile görüşmeler olumlu. Ancak Zidan'ın, Türkiye ve Bursa'yı hiç görmeyen biri olduğu için tereddütleri var. Yapabilirsek kendisini Bursa'ya getirip göstereceğiz, sunum yapacağız. Zaten geldikten sonra da problem olacağını düşünmüyorum. Parasal yönden bir sıkıntı yok'' yanıtını verdi.

-''RÜŞTÜ İLE İLGİLİ BİR GİRİŞİMİMİZ OLMADI''-
    Karasu, ''Fenerbahçe'nin deneyimli kalecisi Rüştü ile ilgili girişimleriniz olduğu yönünde bazı haberler var. Bununla ilgili bir çalışmanız oldu mu'' sorusunu ise şöyle yanıtladı:
    ''Rüştü'nün transferi konusu basında yer aldı. Ancak nereden çıktı bilemiyorum. Rüştü ile ilgili bir girişimimiz olmadı. Benim bilgim dışında hiçbir yönetici arkadaşım da kimse ile görüşemez.''
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BüLent hoca bursa haLkına hayırLı oLsun.Umarım büLent hocanın geLişi iLe bursa da ki zihniyet ve hedefLer değişir.Bursa yukarıLara oynayacak,zorLayabiLecek bir takım ama bir türLü imkan ve oLanakLar tanınmıyor nedense.Umarım büLent hoca bunLarı değiştirir.Zidan oLayın da ise zaten başka takıma imza attı diye biLiyorum ben.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

3. Default

İnşallah başarılı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Hayırlı olsun kaptan..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

omer-faruk-14 Misafir

Hayırlı olsun. Keşke bırakmasaydı Erciyes'i, UEFA'da büyük işler yapardı.

Hayırlı olsun. Bursaspor seneye üst sıralara oynar Bülent Korkmaz ile... Zaten büyük bir camia, çok iyi bir teknik direktör getirdiler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

çok başarılı olacağını sanmıyorum başarılar !!

Büyük Kaptan kararini Bursaspor´dan yana kullanmis.Bize onun düsüncesine saygi duymak ve onu desteklemek düser

Basarilar Büyük Kaptan..!

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Ersun Yanal gitmeyecekmiydi bursaya?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bursaspor'un kadrosu kaliteli daha üst sıralara oynaması gerekiyor bu sezon.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bursanın kadrosu ii veya kötü olsun o taraftara layık olmak zorunda stad her maç doluyor hiç bi zaman yanlız bırakmıyorlar

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Ersun Yanal gitmeyecekmiydi bursaya?
    Mesut Mestan başkan olsaydı eğer Ersun Yanal teknik direktör olucaktı.Ama başkanlığa Ali Karasu gelince bülent hoca ile anlaştı.Ama yardımcı antrenörünü değiştirmezse Bursasporda başarılı olamaz.Çünkü Akçabatsebatsporun teknik direktörü (eski) Bülent Hocanın yardımcısı ve bu adam bursa sebat maçında takımını sahaya çıkarmak istememişti ve maç çıkışı şöyle bir açıklama yapmıştı.Şöyle diyordu"Bursa Akçaabata gelsin ilk taş atan ben olucağım".Böyle diyen birisini bursa seyircisi (yada kapalı kale arkası)nasıl karşılar merak konusu....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bülent Korkmaz´ın başarılı olabileceğini düşünüyorum.

Bursamıza Hoş geldin Bülent Korkmaz uzun ve başarılı günler yaşatırsın bize umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

hayırlı olsan bülent hocam erciyesime geçen emekleriniz için teşekkürler.Birde ligde kalsak süper olacaktı.Başarılar dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Umarım bu sene başaramadıklarını başarırlar ve küme düşerler.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Hayırlısı olsun bakalım.İnşallah Bursayıda Kayseri Erciyes gibi mükemmel bir şekilde uçurur sonu benzemesin ama performans öyle olsun
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İki taraf içinde iyi bir seçim gelecek sezon Bursa daha üstlere oynayacaktır
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Modlar neden böyle seviyesizlikleri görmüyor kavga çıkmadan müdahale etsenize.İşte sizi yenip hem ligde kaldık hemde sizi şampiyonluktan ettik.HESAP GÖRÜLDÜ TEŞEKKÜRLER BURSA....

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Modlar neden böyle seviyesizlikleri görmüyor kavga çıkmadan müdahale etsenize.İşte sizi yenip hem ligde kaldık hemde sizi şampiyonluktan ettik.HESAP GÖRÜLDÜ TEŞEKKÜRLER BURSA....
    Sorun teşkil eden bir mesaj değil.. Modlar görüyor siz rahat olun..

Ayrıca öyle bir mesaj dahi olsa bu size saygısızca ve seviyesizce cevap verme ayrıcalığını vermiyor..
    Sadece uyarı sistemini kullanarak yetkili arkadaşlara bildirebilirsiniz..

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Sorun teşkil eden bir mesaj değil..
    [/B]
    Kime göre olumsuz mesaj değil acaba bu sitede ki bursasporlu arkadaşlara soralım olumsuz der.
    Ayrıca size olumsuz yönde eleştiri yapmak saygısızlık seviyesizlik mi oluyor?

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Kime göre olumsuz mesaj değil acaba bu sitede ki bursasporlu arkadaşlara soralım olumsuz der.
    Ayrıca size olumsuz yönde eleştiri yapmak saygısızlık seviyesizlik mi oluyor?
    Eleştiri yaparsınız, ancak emir veremezsiniz..
    Sataşma yok, hakaret yok. Gayet kurallara uygun bir mesaj.
    Bende Denizlispor için aynı şeyleri diliyorum.. Herkes Bursaspor'un şampiyon olmasını istemek zorundamı?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

+1905..

Büyük Kaptanımızı bu takımda görmek, benim için bir kabustan daha öte.. Umarım en kısa sürede layık olduğu yere gelir..

Bir takima hakaret etmedigimiz,kücük görmedigimiz sürece istedigimiz olumsuz görüsümüzü bildirebiliriz kanimca.

Burak kardesimiz de Bursaspor´u sevmiyor ve basarisiz olmasini diliyor.Kücük düsürmece?Yok! Hakaret?Yok!

Peki neden aliniyorsunuz?Herkes Bursaspor´un muhtesem oynamasini dilemek mi zorunda?

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    +1905..

Büyük Kaptanımızı bu takımda görmek, benim için bir kabustan daha öte.. Umarım en kısa sürede layık olduğu yere gelir..

Öncelikle her konuda Bursa´yı küçümsemen hoşuma hiç gitmiyor.Hakettiği Yere gelir demişin Bursa Süperlig´de kalarak hakettiği yerdedir şuan hak edilmeden hiç bir yere gelinmez bunu unutma.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hak ettiği yere gelir lafı Bülent Korkmaz içindir.. Hoşuna gidip, gitmemesi de hiç umrumda değil..

Del Piero_10 Misafir

Exclamation

Tamam bitirin

Bülent Korkmaz eminim başarılı olur ve ligi üst sıralarda tamamlar. Bursa camiası bunu hak ediyor, Bursa taraftarı bunu hak ediyor.

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post

Öncelikle her konuda Bursa´yı küçümsemen hoşuma hiç gitmiyor.Hakettiği Yere gelir demişin Bursa Süperlig´de kalarak hakettiği yerdedir şuan hak edilmeden hiç bir yere gelinmez bunu unutma.
    Yok arkadaşım bazen haketmediğimiz yerlere gidebiliyoruz.Ama neyse kötü günler geride kaldı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

seviyesizlikleri HESAP GÖRÜLDÜ TEŞEKKÜRLER BURSA....
    Bak hocam seviyesizlik nerede biliyormusun işte tam burada.Ben öyle olmasını umuyorum ne var bunda kimseye hakaret etmişliğim mi var yok.Bursaspor'u sevmek zorundamıyım hayır.Ayrıca insanlara işlerini öğretme zaten kurallara aykırı bir mesaj olsa merak etme cezasız kalmaz.

Benim forumdaki üslubumuda herkes bilir bugüne kadar kimseye sataşmadım senin deyiminle
    kavga çıkmadan
    merak etme ben kavga edecek kadar küçülmedim daha. Bursaspor'a başarılar

Nesil
    2005
    Yer

Bak hocam seviyesizlik nerede biliyormusun işte tam burada.Ben öyle olmasını umuyorum ne var bunda kimseye hakaret etmişliğim mi var yok.Bursaspor'u sevmek zorundamıyım hayır.Ayrıca insanlara işlerini öğretme zaten kurallara aykırı bir mesaj olsa merak etme cezasız kalmaz.

Benim forumdaki üslubumuda herkes bilir bugüne kadar kimseye sataşmadım senin deyiminle merak etme ben kavga edecek kadar küçülmedim daha. Bursaspor'a başarılar
    İyi o zaman sizde bunu kabul edin.Umarım Jimnastik Klübü en kötü sezonunu yaşar ve tarihten silinir bir daha da ismi hiçbir zaman anılmaz.Aynı şey.Siz bunu kabul edin benim için olay kapanmış demektir...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri