-
07.Haziran.2007, 07:38
Lincoln Yardım Maçı Düzenledi
Lincoln 16 ton yiyecek topladı
Ülkesindeki yoksullar için yardım maçı düzenleyen Galatasaray’ın sambacısının iyilik hareketi alkış aldı
Lincoln, ülkesinde yoksullar için maç düzenledi. Taffarel’in de forma giydiği maçta 16 ton yiyecek toplandı. Tatilini ülkesinde geçiren Lincoln, iyilik hareketi sebebiyle çok büyük takdir topladı. Lincoln, Galatasaray’ın eski kalecisi Taffarel, Lyon’un golcüsü Fred, B.Dortmund’un sol kanat oyuncusu Dede ile birlikte yardım maçında forma giydi.Lincoln’un arkadaşları yardım maçını 4-2 kazandı. Karşılaşmayı 7 bin seyirci izledi. Stada gelen her seyirci bir kilogram yiyecek getirdi ya da karşılığı para ödedi. Lincoln’un düzenlediği yardım maçında toplanan 16 ton yiyecek yoksullara ulaştırıldı
-
07.Haziran.2007, 08:46
iyi insan Lincoln 
Lincoln Fred'i bize getir
-
07.Haziran.2007, 10:23
Evet ya gelirken tak koluna
-
08.Haziran.2007, 01:56
Bu Lincoln'ü çok seviyordum, artık biraz daha fazla seviyorum. Adam efendi biri yahu
-
09.Haziran.2007, 01:10
Adamın her yönü süper bir de sürekli oynayabilse
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
-
09.Haziran.2007, 18:20
size fred'i getirsin bize dede'yi
lincoln çok iyi bir insan gerçekten gs tv'de bir antrenman sonrası lösemili bir çocukla oturup uzun uzun muhabbet etmişti tesislerde
Mesaj Yetkileri