1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Lincoln Yardım Maçı Düzenledi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Lincoln Yardım Maçı Düzenledi

Lincoln 16 ton yiyecek topladı

Ülkesindeki yoksullar için yardım maçı düzenleyen Galatasaray’ın sambacısının iyilik hareketi alkış aldı

Lincoln, ülkesinde yoksullar için maç düzenledi. Taffarel’in de forma giydiği maçta 16 ton yiyecek toplandı. Tatilini ülkesinde geçiren Lincoln, iyilik hareketi sebebiyle çok büyük takdir topladı. Lincoln, Galatasaray’ın eski kalecisi Taffarel, Lyon’un golcüsü Fred, B.Dortmund’un sol kanat oyuncusu Dede ile birlikte yardım maçında forma giydi.Lincoln’un arkadaşları yardım maçını 4-2 kazandı. Karşılaşmayı 7 bin seyirci izledi. Stada gelen her seyirci bir kilogram yiyecek getirdi ya da karşılığı para ödedi. Lincoln’un düzenlediği yardım maçında toplanan 16 ton yiyecek yoksullara ulaştırıldı

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

iyi insan Lincoln

Lincoln Fred'i bize getir

Evet ya gelirken tak koluna

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu Lincoln'ü çok seviyordum, artık biraz daha fazla seviyorum. Adam efendi biri yahu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adamın her yönü süper bir de sürekli oynayabilse
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

size fred'i getirsin bize dede'yi lincoln çok iyi bir insan gerçekten gs tv'de bir antrenman sonrası lösemili bir çocukla oturup uzun uzun muhabbet etmişti tesislerde

Mesaj Yetkileri