Sayfa 1 / 15 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 440 sonuç

Konu: EURO 08 | 1.Maç | Türkiye - Portekiz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default EURO 08 | 1.Maç | Türkiye - Portekiz

TÜRKİYE-PORTEKİZ

Tarih:07-06-2008
    Saat:21:45
    Stadyum:Stade de Genève - Cenevre

Euro 2008 öncesi herkezde Norveç maçı öncesinde oldugu gibi umut yok.Herkez norveçe yeniliriz diyordu..Hatta Norveçi tutanlar bile vardı...Fatih hoca ve talebeleri bence bizi yine yanılatacaklar..

Ya bu arada federasyon baskanı neden milli takımın yanında degil..İşte haluk ulusoyun yaptıgı en işi buydu..Milli takımın afedersiniz poposundan hiç ayrılmazdı..Buda cogu zaman işe yarardı..Cumartesi günkü maçı merakla bekliyoruz..Alınacak 3 puan herkezi havaya sokacaktır
    Last edited by Emurafu : 04.Haziran.2008 at 01:28

Nesil
    2007
    Yer
    34

İlk Golü İlk Yarıda Biz Atarsak Yeniliriz.. Umarım Kazanırız Portekiz'i Yenersek %60 Çıkarız Zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İçimden beraberlik geçiyor. Bu yönde de iddaa oynayacağım. Umarım milli takım beni yanıltır ve 3 puan alır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Heyecan dorukta...

2002'deki 3.'lük başarımızdan sonra 6 yıl uluslarası turnuva heyecanından ve zevkinden mahrum kalıp izlemekle yetinmiştik.F.Terim'in de söylediği gibi "biz buradayız" diyerek kendimizi hatırlatma zamanı geldi,çattı...

Böyle önemli ve büyük turnuvalarda ben Türk takımlarına ve özellikle Milli takımımıza aşırı derecede güveniyorum.Çünkü bizdeki inanç,başarı isteği ve hırsı hiç bir ülkede yok.İnandığımız ve istediğimiz zaman neler yapacağımızı "grupta sonuncu olur" gözüyle bakılan 2002'De ki Dünya Kupasında yedi düvele göstermiştik.Son olarak deplasmanlarda ki Yunan ve Norveç maçları bunu tasdikler nitelikte...

Ben bu turnuvada da F.Terim ve kendi deyimiyle "evlatlarına" inanıyorum.Bu inancımın boşa çıkmayacağınıda Portekiz maçıyla göreceğimden eminim.Portekiz bizden üstün "takım" değil.Bakın bizden iyi kadroları yok demiyorum.Bizden iyi "takım" değiller.Yaptığımız hazırlık maçları kesinlikle ölçü değil benim için...

Büyük ihtimalle kadro bu olacak;

(Tuncay sakatlığı nedeniyle oynayamayacak muhtemelen)

-----------------Volkan-----------------

Sabri-------G.Zan----Servet------H.Balta

---------------Aurelio-------------------

---------Hamit--------Emre(C)----------

--Mevlüt------------------------Arda---

---------------Nihat-------------------

Bu kadro kurgusunda en çok iş düşecek yer bence orta üçlümüz.Bu üçlüde oyunun her iki yanınıda oynayabilen isimler.Bu isimler gününde olursa Ronaldo,Quaresma,Deco falan dinlemeyiz...

Kesinlikle ve kesinlikle puan ve ya puanlar alacağız.Yani kısacası yenilmeyeceğiz!

Allah yardımcımız olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Malesef yeniliriz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

yeniliriz diyen arkadaşlar veya yeniliriz demeye getiren arkadaşlar şunu düşünemiyorlar top yuvarlak, onbire onbir, onlarda olan bizde de var. biraz klasik oldu ama bunlar gerçek. gerçekleri konuşurken klasikliğine nostaljikliğine bakmayacaksın mücadele eden her takım istediğini ya almıştır yada istediğine yaklaşmıştır. bende mücadele edersek istediğimizi alacağımızı düşünenlerdenim. Allah yardım eder ve inşallah portekiz'i yenip turnuvaya güzel bir başlangıç yaparız
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Eskişehir

kibirli portekize futbol dersi vericez =]
    nihat çakıcak frikikten içime doğdu xD

Sheriff Misafir

Yeneriz, yenersekte kupayı alırız(biraz hızlı oldu ama )

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu heyecanı yaşamayalı gerçekten uzun yıllar oldu. 2002 aklıma geliyor da, ne güzel günlerdi...

Fatih Terim ve oyuncularımızın Türkiye'de bulunan olumsuz düşünceye sahip olduklarını sanmıyorum. Zaten yenileceklerini düşünerek maça hazırlanıyorlarsa kazanmayı beklemek de imkansız olur.

Artık reklamlarda bile heyecanlanmaya başladım. Milliyetçi duygularımla maçları izleyeceğim, oynanan oyun ne olursa olsun, sahada Ay Yıldız'ı görmek beni heyecanlandırmaya yetiyor. Bu nedenle gerçekçi düşünceden uzağım. Yenmemizi istiyorum ve inşallah da yeneceğiz. Fatih Terim ve talebelerine güvenim bu dakikadan sonra sonsuz. Başarılar Türkiye...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Güzel bir maç olur inş.kazanırız.İşimiz çok zor olucak.Takım birbirine çok kenetlenmiş halde.PSP'de maç yapmalar falan neşeleride yerinde Portekiz'in havasını söndürmek gerek..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Onlarda Ronaldo,Simao,Queresma varsa bizde de Tuncay,Nihat,Arda,Emre var onlarda Scolari varsa bizde de Terim var.Hiç bir şeyimiz onlardan aşağı değil bırakalım artık kendimizi küçük görmeyi 11+70 milyon yürekle çıkıcaz sonuna kadar mücadele edip inşallah kazanıcaz.Yeter ki onlardan daha çok isteyelim daha çok ısıralım ve sonuna kadar mücadele edelim.

Çok zor bi maç bizi bekliyor arkadaşlar... Herkes tek yürek olmalı(2002Dünya kupası gibi)

Zor bir maç olacak..

Mücadele edersek,kazanmayı sonuna kadar istersek biz Portekiz'e yenilmeyiz bence.Bu maçı kazanabilecek gücümüz var,en kötü berabere kalıp 1 puan alsak da çok güzel olur.

Uzun bir aradan sonra uluslararası bir turnuvada kendimizi göstermenin zamanı geldi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ÜLkeLer arası turnuvaLarda oyuncu kaLitesimiş, daha iyi takım oLmasımış, daha iyi sisteme sahip oLması önemLi değiLdir. Daha iyi konsantrasyon, daha fazLa istemek, daha fazLa hırs iLk etapta ki etkenLerden daha önemLi etkenLerdir maçı kazanmak için. OnLarda RonaLdo var diye, o var, bu var diye korkacaksak bu turnuvaya katıLmanın bir anLamı yok. Buraya geLdi isek diğer bütün takımLardan bir farkımız yoktu ve başarıyı getirecek oLan etkenLerde ikinci sıraLadıkLarımdır. Ben eğer istersek ve gerçek kişiLiğimizi sahaya yansıtırsak kazanabiLeceğimizi düşünüyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Tabiki Yenicez Tek Yürek Tek Hedef...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

En azından 1 puan alacağız inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

İyi olan kazansın, hiç üzülmem yenilirsek..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Güzel bir maç olur inş.kazanırız.İşimiz çok zor olucak.Takım birbirine çok kenetlenmiş halde.PSP'de maç yapmalar falan neşeleride yerinde Portekiz'in havasını söndürmek gerek..
    Aygün eğer dün haberlerde izlediysen o görüntüler çok eskiydi Ama bu kenetlendikleri gerçeğini değiştirmez tabi.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İnşAllah kazanırız,bir puan da fena olmaz.Anıl'ın yazdığı 11 güzel,bence de öyle çıkarız maça...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Berabere biter düşüncesindeyim ilk maçı onlarla oynamak bizim için avantaj.İlk maçta onlarda daha kontrollü oynarlar bence yenilgi almak istemezler

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

2002 Dünya kupasını hatırlıyorumda;
    Bütün maçları izlemiştim ve turnuva çok zevkliydi benim için.Bunda da en büyük neden Milli Takımımızın turnuvanın bitiş gününden bir önceki güne kadar maçının olmasıydım.Umarım yine aynısı olur

İçimden beraberlik geçiyor ama umuyorum ki kazanacağız.Belkide 2004 yılında Yunanistan'ın yaptığı gibi hem turnuvanın ilk gününde hemde finalde Portekiz'i yeneriz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Grupta oynayacağımız en önemli maç.Bence berabere kalırız.Ama inşallah yeneriz tahmininde yanılırım.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Euro 2000'de 9, 2002 Dünya Kupası'nda sadece 11 yaşındaydım. Aradan koskoca 6 sene geçti hasretle, yaşım oldu 17 ve ülkemizi 3. kez bir turnuva da izleme heyecanını yaşayacağım.

Biraz duygulu oldu ama

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

FM diliyle: "Türkiye kibirli Portekiz'e futbol öğretecek."

Haydi Türkiye'm alırız bu maçı.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bizim cocuklar bu macta cosacak beyler, hic hic korkmuyorum maglubiyetten cunku oyle biseyin olacagini sanmiyorum. En kotu beraberlikle ayriliriz bu mactan

Valla defansımız iyi olsa sonuna kadar güvenirim takımımıza ama maalesef Nihat ile birlikte en iyi oyuncumuz olan Gökhan Gönül gitti.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Sabri-Gökhan-Servet-Hakan bence Gayet Güzel defans Kurgusu.. Gökhan Olsaydı Daha iyi Olurdu.. Hakan Ünsal'dan Sonra Bu Ülkeye Sol Bek Gelmedi.. hem Hucüm hemde Savunma Yapan.

Sabri'nin defansta çok zayıf kalacağını düşünüyorum, orada Hamit oynar.

Açıkçası Gökhan Gönül, ayağına top geldiği zaman en rahat olduğum futbolcudur, Galatasaraylı olmama rağmen çok beğeniyorum Gökhan'ı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sabri ye ben cok guveniyorum, hicte sag bekte zayif kalacagini dusunmuyorum, Hamit orta sahada lazim bize. Uzaktan atabilecegi goller var

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Poteiz bireysel yetenekleri çok fazla ama onları takım oyunu ile bozacağımı düşünüyorum Bu maçta yenilmeyiz bana göre ...

Sayfa 1 / 15 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri