1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Alonso Raikkonen'e Hak Verdi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Default Alonso Raikkonen'e Hak Verdi

Dünya Şampiyonu Fernando Alonso, McLaren Mercedes'teki selefi Kimi Raikkonen'in geçtiğimiz yılki pilotlar mücadelesinde neden başarılı olamadığını şimdi anladığını söyledi. Aralık ayında Alonso, Raikkonen, Juan Pablo Montoya ve Pedro de la Rosa'nın elinden geçen ve zafer kazanamayan 2006 model MP4-21 McLaren ile ilk test sürüşünü gerçekleştirmişti.

"Kış boyunca çok yoğun çalışmalar sergiledik" diyen Alonso, Kleinen Zeitung gazetesine yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "McLaren'ın eski modelini ilk kez kullandığım zaman, Kimi'nin geçen sene benimle niçin mücadele edememiş olduğunu çok daha iyi anladım. Fakat bu sene herşey çok farklı olacak gibi. Pistte onunla oldukça fazla kapışacağız."

Alonso, 2007 hedefinin, geçmişte Michael Schumacher ve Juan Manuel Fangio'ya nasip olan üçüncü bir dünya şampiyonluğu olduğunu da sözlerine ekledi: "İki şampiyona kazandıktan sonra gözünüz üçüncülüğe dikiliyor."

-Alıntıdır-

Böylece Kimi'yi suçlayanlara iyi cevap vermiş oldu alonso
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Umarım Raikkonen bu sene iyi iş çıkarır.Ama ben bir Ferrari sempatizanı olarak Massa yı daha önde görüyorum.Sanki bu sene Kimi nin ısınma yılı olacakmış gibi geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Kimi şampiyon olacak gibi görünüyor.

Raikkonen inşallah Şampiyon olur... Favorim benim KiMi...

benım favorım massa raikonen cook basit hatalar yapıyor ve bu hatalar yarısı direct olarak etkiliyor ferrari aleyhine

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

alonso hic de sevmeddim biri ama bu sefer hakli

tamam mclaren arabası pek iyi olmayabilir ama ferrari de neden iyi bir performans göstermiyor o zaman? ben raikonen den ümidi kesmeye başladım

Mesaj Yetkileri