ALMANYA-POLONYA
Tarih:08.06.2008
Saat:21:45
Stadyum:Klagenfurt,wörthersee
ALMANYA-POLONYA
Tarih:08.06.2008
Saat:21:45
Stadyum:Klagenfurt,wörthersee
Almanya kupanın favorilerinden.Polonya'yı yenerek gruba iyi başlangıç yaparlar,sürprize yer yok bence bu maçta...
Almanya Polonya'dan üstün.Grubun ilk maçında puan kaybetmezler.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bu maç iki ülke arasında bir futbol karşılaşmasından daha fazla anlam taşıyan bir karşılaşma.Almanya güçlü kadrosuyla maçın mutlak favorisi gibi duruyor.Polonya'ya bu maçta şans vermiyorum..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Almanya _ Polonya maçlarının anlamı bir başka olur, valla şüphelenmeye başladım acaba isteyerek bilerek mi aynı gruba konuyorlar ya da eşleştiriliyorlar, Lehler her zaman azim ve hırs ile maça başlıyorlar ama sürekli hüsran oluyor, Almanya'dan iyi bir performans bekliyorum, birden fazla gol olur, yani üst oynanır![]()
Almanya alır bu maçı..
almanya gule oynaya alır
Almanya'nın pek zorlanacağını düşünmüyorum.Bol gol bekliyorum maçtan.
Polonya yine yenemezse kafayı yer. Bizim İngiltere'den çektiğimizi polonya Almanya'dan çekiyor![]()
Fark olabilir gibi duran bir maç.Polonya'nın Panzerler karşısında hiç şansı yok
Polonya kazanırsa hiç şaşırmam.
Almanlar panzer misali ezer Polonya'yı. Ve değişik bir karşılaşma olacak gibi. Özellikle tribünleri merak ediyorum.Umarım yayını vardır.
Polonya asıllı olup Almanya forması giyen futbolculara inat tüm kalbim Polonya'nın panzerlerden puan almasından yana...
Zor ama neden olmasın![]()
Bence bu maç üst olurAyrıca Almanya'nın yarı finalden önce eleneceğini düşünmüyorum.
Bir Dost
Hellbells
Almaya - Polonya maçlarına hep siyasi göz ile baktım. Bu sayede her zaman Polonya'yı destekledim. Bu maçtada Polonya'yı destekliyorum. Ama ne yazıkki gülen taraf Almanlar olacaktır.
Bence almanya ispanya ile beraber bu turnuvanın favorileri.bugün de polonyaya gol olup yağarlar..
Zurawski kesin çakar bi tane. 2-2 biter.
Polonya kolay kolay bırakmaz mücadeleyi ama Almanlar kazanır
Berabere biter bu maç
ballack son zamanlarda formda almanyanın artısı bu.
2-0 ya da 2-1 almanya alır giibi.duran toplara dikkat.
Klose & Gomez zoru basardılar. 2 ye tek(Kaleci) Pozisyonda golü atamayarak büyük bi basarıya imza attılar![]()
Podolski attı. Almanya 1-0 önde. Golü attı ama pek sevinmedi podollskiPolonyalı oldugundan olsa gerek
![]()
Podolski'nin bir ağlamadığı kaldı.. Tamam kolay bir şey değil, duygusal olabilirsin ama o zaman adama yanlış yerde oynuyorsun kardeşim derler..
Sonuçta kendi seçimi..
Sevinemedi ya ben acıdım ona![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Cidden sevinemedi![]()
Almanya bilardo gibi top oynuyor valla. Zevkli bir ikinci yarıydı. Umarım bu zevkli futbolda daha çok gol olur![]()
Almanlar rahat bir oyuna oyunu önde götürüyorlar
Bana göre Polonya'nın 1 golü verilmedi Almanlar güzel top oynuyor