1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: FenerBahçe SK (Bir Efsanenin Yılları)

Threaded View

Question FenerBahçe SK (Bir Efsanenin Yılları)

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Zico Yerine Tecrübesiz manejer Mustafa GÜLŞEN'i aldığını duyurdu.Taraftar tepkili.Zico zaten gitmek istediğini belirtmişti ama bu Hoca kimdi?
    Mustafa Gülşen hemen bir basın toplantısı düzenledi :
    Takımımıza benim alınmam belki taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.Ben çocukluğumdan beri FENERBAHÇE'liyim ve bu takımın manejeri olmak beni sevindiiriyor.Taraftarlarımıza başarılarla transferlerle göstereceğim ne olduğumu.
    Maçlar :

SÜPER KUPA FENERBHAÇENİN

Transferler :

Doğum Tarihi:27.05.1985Doğum Yeri:EindhovenUyruk:NetherlandsMevkii:Orta SahaForma:28Fenerbahçe takımında ilk transfer bombasını patlattı.PSV'de oynayan Hollandalı futbolcu (Uyruklar:Hollanda.Türkiye) 3MN Karşılığında Alındı..

Mehmet Nas FENERBAHÇE'de.1.3 MN Karşılığında Fenerbahçede..

3 Genç.. : İlhan Aslanoğlu , Sercan Eroğlu,Mustafa Yıldız..(muhteşem altyapı)

İşte SON 2 BOMBA

Nihat Kahveci FENERBAHÇE SPOR KLUBUNDE
    Doğum tarihi: 23 Kasım 1979 Doğum yeri: İstanbul Türkiye Boyu: 1.75 m Kilosu: 71 kg Mevkii: Forvet Kulüp Bilgileri Bulunduğu kulüp: Artık FENERBAHÇE
    Numarası: 15 Altyapı Kariyeri Beşiktaş Profesyonel Kariyeri Yıl Kulüp Maç (gol) 1997-2002
    2002-2006
    2006-
    Beşiktaş
    Real Sociedad
    Villarreal CF
    144 (65)
    101 (70)
    71 (48)
    Milli Takım Kariyeri 2000- Türkiye 55 (15)
    Fenerbahçe takımının ilgilendiğini duyurduğu Nihat Kahveci Teklif Götürüldü.Sözleşme Önerildi ama para yetmediği için Mustafa Gülşen çok sinirlendi ve Yönetime bildirdi yönetim 10 MN Karşılığında Nihat'ı Aldı.

Son :

Hollanda milli takımı kaptanı Rafael Van Der Vaart 15 MN Karşılığı Alında
    Bu Son 2 Transfer Taraftarları Heyacanlandırdı.

FenerBahçe Şampiyonlar Ligi F Grubu : Werder Bremen,AC Milan,Fenerbahçe,Lyon

Last edited by musti83 : 09.Haziran.2008 at 13:39

Mesaj Yetkileri