1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Turksportal Masaüstü 2008 ÇÖZÜLEMEYEN SORUNU

Default Turksportal Masaüstü 2008 ÇÖZÜLEMEYEN SORUNU

80 ytl verip oyunun orginal cd sini satın alıp yükledim
    ve üstüne Turksportal Masaüstü 2008 Yayında başlığının altındaki programı indirip yükledim.

oyun açılıyor lakin türkçe hiç bir şey yok.

belirtilen yöntemleri denedim olmadı.

Forum yöneticilerinden Coşkun ÖZDEMİR arkadaşımızın yardımlarıyla Denediğim yöntemler:

Türkçeyi yükledikten sonra. Gizli klasörleri gösterip. Doccument Setting git. Sonra oradan Kullanıcı adına gir. Appilitian Datanın içine gir.SPort İNt. göreceksin. Oradanda FM 2008e gir ve CACHE dosyasını sil. TÜrkçeyi yükledikten sonra ayarlarda. Tampolanmış verileri sil kutucugunu işaretle. Lisans yerine Turksportal yaz yeter. Yapamazsan Msnemi ekle halledelim

Buna rağmen bir sonuç alamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

Yardımlarından dolayı Coşkun ÖZDEMİR'e teşekkür ediyorum.

NOT:
    Bu sadece bir bilgisayarda değil birden çok bilgisayarda denendi. sonuç yine aynı. ve bilgisayarların işletim sistemleri xp pro tr services pack 2 ve 3. kesinlikle vista değil.

Turksportal Masaüstü 2008 güncelleme kısmından v1.1 olarak güncellemeyi gerçekleştirdim.
    Last edited by cuneyt123 : 21.Haziran.2008 at 19:29

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Turksportal Masaüstü Yazılımı -->
    Ayarlar -->
    Oyun Klasörü -->
    [C, D, E]:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2008 -->
    KAYDET

Oyunun kurulu olduğu klasörü belirttiniz mi ?
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Default eyvallah hocam

evet hocam normal prosedürü uyguladim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hazır konu açılmışken yazayım.Bazen 3-4 kere deniyorum yinede olmuyor.Mesela;
    Turksportal Masaüstü Yazılımını çalıştırıyorum."Cache" klasörünü siliyorum.Oyuna giriyorum yine İngilizce.Oyundan çıkıyorum.Turksportal Masaüstü Yazılımını kapamadan tekrar "Cache" klasörünü siliyorum.Oyuna giriyorum yine İngilizce Bazen oluyor bazen bu işlemi 4.-5. yapışımda oluyor.En sonunda dayanamadım ve kaldırdım programı.

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Malesef arkadasın msjına katılmamak elde değil..80 Lira verdim bugun aldım oyunu kurdum arkadasın dedikleriyle birebir karsılastım bunun bir çözümü varmı?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

arkadaşlar konunuzu iligli alanlara açarsanız yamanın yapımcılarından daha çabuk yanıt alırsınız

http://forum.turksportal.net/vb/show...t=60668&page=9

Mesaj Yetkileri