Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Sonunda FM'den bir oyuncu hakkında LYON-MADRID maçında bahsedildi: KIM KALLSTRÖM

1. Default Sonunda FM'den bir oyuncu hakkında LYON-MADRID maçında bahsedildi: KIM KALLSTRÖM

Arkadaslar dün aksam O.LYON:2-0:REAL MADRİD macını izleyen varmı kesin vardır.Vallahi sonunda bizim su Fm oyununun adını duyduk spiker mac esnasında O.LYONDA kim kallström ün oyuna girmesiyle adam bilgi vermeye basladı o bilgiler arasında suda wardı 'KİM KALLSTRÖM MANAGERLİK OYUMLARINDA EN COK TRANSFER EDİLEN ADAM SECİLMİS' sizce oylemi bence oyle bi zmanlar ne cok alırdık o adamı.... simdide alırsanız iyi is yapar

arkadasım kallstrom ıyı olmasa zaten oraya gıtmezdı

fm cm serısı bugun bukadar tutuluosa gosterdıgı oyuncular hep ıyı oldugu ıcın

aımar 16 yasındayken bellıydı cm de

robınho lar tuncaylar vsss

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

ewet bende farkettim ama güzel bişey spikerin demesi

haklısın dostum fm den bahsedildi dun aksamki lyon macında..cok guzel bi duygu bizler için...ama ne biliyormusunuz inanki bir cok teknik direktorden bizler daha cok futbolcu tanıyoruz..bi malik fathi nin turk asıllı olduğunu bilmiyor bizim koca fatih terim ve ekibi...abi oynayın fm yi arada kapın bişilergidin bakalım kim bu polat keser,serdar tasci mesela serdar tasci stutgart ın gelecek vaad eden gercek oyuncularından adamı ilk 11 oynatmaya basladilar...ama bizimkiler bunuda kaptirirlar alman milli takımına...fm cok gercekci ve ileride daha da bahsettirecek adından..yasasın fm....

cm03/04'de her gittiğim takıma alırdım zaten iskandinav ülkelerine biraz torpi yapılmış o oyunda

ewt beyler çok kaliteli bir oyuncu frennzy sende jaklsıın fm den bişiler kapmak lazım yanii

Nesil
    2006

Maçın spikeri Ertem Şener bilgi manyağı yapar adamı.Hatta Gattuso için "Babası balıkçıydı..." şeklinde konuşarak bilgi dağarcığından çıkıp büyük bir dağar olmaya çalıştığını göstermiş ama futbolla alakasız ne varsa ya ekşisözlük ya da wikipedia'dan okuduğunu da itiraf etmiştir
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

ben kendisini en fazla 2-3 kez kadroma kattım o kadar alınıyormuş demek...

bende her takıma alırdım şimdiki fm 2006 nın pazzinisiydi benim için şimdide pazziniyi alıyom her takıma.Babam hep ne anlıyon şu oyundan kendin oynamadıktan sonra diyodu maçı beraber izliyoduk spiker ole deyince biraz dikleştim tabi

arkadaşlar bencede fm 2006 genç yetenekleri ii tahmin ediyo fakat kallström konusunda size pek katılamıcam çünkü kallstromü türkiye liginde 4 büyüklere de aldim ama hiç iş yapamadı...Tabi gerçekte nası oynadı malum fakat benim şansızlığıma gelmiş demek

Tuncay örneğini verebiliriz..

Türkiyede meşhur değilken biz menajerlik oyunlarımızda onu transfer ederdik.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

harbi ertem şener zaten dün futbol maçı değil de bi belgesel anlatır gibiydi.

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

JEREMY TOULALAN'ıda 15 yasındayken NANTES ALTYAPISINDAN ben kesfetmisdim onuda deseydi oldu olacak hakkaden zaten dedim bu adam işini bilior süper yorumlar bilgiler veriyor bide FM'i katınca işin içine tamam dedim isde yeni SPİKER bu.

Her macını izlemeye calısacam bu spikerin bundan sonra.

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

evet yaw bende böyle bir konu açmayı düşünüyordum arkadaş klavyemden aldı kim kaltröm fm 2006 da pek iyi oynamıyor ama öncede en çok tercih edilen futbolcu imiş spiker söyledi

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by erdemerok
    arkadasım kallstrom ıyı olmasa zaten oraya gıtmezdı

fm cm serısı bugun bukadar tutuluosa gosterdıgı oyuncular hep ıyı oldugu ıcın

aımar 16 yasındayken bellıydı cm de

robınho lar tuncaylar vsss
    Evet saviola aiimar ikilisi gerçi saviola da aimar da çok süper yıldızlar olamadılar ama oyundaki kadar yine de yıldızlar bir de Gravesen ve ljungberg cm 01/02 de süperdiler

16. Default

evet dostum dünkü maçta en çok transfer edilen oyuncu diye bahsetti.Demekki spiker de bizden bu fm olaylarını iyi biliyor

yani en çok transfer edenler listesinde olabilir ama en çok transfer o edilmemiştir

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum

Ben alırdım.Ne günlerimiz geçmişti...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by dick
    Maçın spikeri Ertem Şener bilgi manyağı yapar adamı.Hatta Gattuso için "Babası balıkçıydı..." şeklinde konuşarak bilgi dağarcığından çıkıp büyük bir dağar olmaya çalıştığını göstermiş ama futbolla alakasız ne varsa ya ekşisözlük ya da wikipedia'dan okuduğunu da itiraf etmiştir
    Harbi bilgi manyagı yapıyo insanı bazen iyi oluyor ama bazende yeter kardesim n'olur yeter diyorum
    Football Manager oyunları vardır bunların fanatikleri vardır ve bu oyunda en cok transfer edilen oyuncu kallstrom dedi bende duydum duydugumda bi acayip oldum Ersun Yanal milli takımda olsaydı Malik Fathi'nin 2. vatandaslıgının Türk oldugunu bilirdi.O da oynuyordu cünkü
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

oyle benim butun arkadaslarin kadrosunda bulunur kim ama ben hic almadim AMC oyunculari sevmiyorum

21. Default

abi adam yani ansiklopedi adeta
    adam her adama bi lakap buluyo
    yada arastırıp buluyo
    mesela adamın ya uzun adını soleo
    yada lakabını
    mesela sayın capello ne bileyim
    nisterloy icin rudi
    ...
    daha cookk war

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by niceray
    abi adam yani ansiklopedi adeta
    adam her adama bi lakap buluyo
    yada arastırıp buluyo
    mesela adamın ya uzun adını soleo
    yada lakabını
    mesela sayın capello ne bileyim
    nisterloy icin rudi
    ...
    daha cookk war
    spiker dediğin böle olmalı zate star ın farkı ortada
    [SIGPIC][/SIGPIC]

23. Default

Quote Originally Posted by PESkolik
    spiker dediğin böle olmalı zate star ın farkı ortada
    tabiki abi star ın farkı bu
    o ertem şenerin anlattığı maçları manyak bi zewkle izliommm
    adam harika allahtan champions lig maçlaı show da fln deil
    hele showun spikerlerinden nefret ediyom
    o melih i var ya bi elime gecirirsemm

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

melih magazin programı sunuyo zate
    [SIGPIC][/SIGPIC]

25. Default

abi melih hem magazin hem maç sunuyo ne biçim iş buuu

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

ben spiker olsam ortalığı dağıtırımörneğin trabzonsporun şampiyonluk maçında ts maçı kazanırsa öle bi bağırırdımki
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

ben 1 kere aldım Tottenhama solda oynatmaya çalıştım çok iyi oynamadı ama AMCde iyi performans sergiledi

28. Default

evet kallström soldada iyi bayaa

bence cok dogru dedi cok yonlu bi oyuncu amc de mukemmel

maça dalmış gidiyorduk birden elemanın bizim fm ve cm oyunundan söz edince kendimize geldik

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri