Originally Posted by
ahmet0393
Güzel şaşırttın bence transferlerin 2 si iyi aa de jong bilmiom o oyuncuyla hiç ilgilenmedim devam et bence hedefin ilk 3 olsun başarılar
de jong iyi oyuncu 22 yaşında 17 kez milli formayı giydi oda iyi transfer
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Originally Posted by
yunusgs
Başarılar dilerim Ali transferlerin son derece güzel bu sene ilk 4e girersin.
saol yunus bu seneki hedefimiz öncelikle avrupa kupasına katılmak olmalı ama tabikide şampiyonlar ligine gitmek süper olur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Originally Posted by
Caretta Caretta
Dostum soruyu herkes bilmiş valla.Senin yanlışın var.Herkes Sobis ve Vaart cevaplarını vermiş
Bana kalırsa taktik çok iyi.Ben de bu taktikle oynuyorum ama bana kalırsa İngiltere Ligi için iyi bir taktik değil sadece.Bu taktikle İspanya'da çok iyi işler başarırsın ama İngiltere liginde en iyi işi klasik 4-4-2 çıkarır.Yine de sana başarılar dilerim.Sezon başında medya Manchester City'i 14.olarak gösteriyor galiba,Sezon sonunda ilk 5 de olabileceğini düşündüğüm için,bu sezonun kendisinden beklenilenin daha üzerinde performans sergileyen takımı sen olabilirsin.Kolay gelsin....
yorumun için saol kardeş soruyuda kimse bilmemiş kimse de jong demedi
evet man city 'yi medya 14. olarak gösteriyo zaten man city tam seçmelik takım başarılı olunacak çok iyi bir takım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ve evt ingiltere ligi başlıyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1.Hafta

evet ilk hafta herkesin bildiği gibi derbi vardı.2 takımda lige iyi başlamak istiyordu.maça biz daha iyi başlamamıştık ama onların ilk kaleye tutan topu gol oldu.Biz ne olduğunu anlamadan 2. golü yedik.Toparlanmalıydık.2.yarıya van der Vaart'ın güzel golüyle başladık ama bir türlü beraberliği sağlayamadık.Biz daha üstündük maçı hak etmiştik ama olmadı.
2.Hafta
Boro deplasmanındaydık.Golle başladık bu maç kolay olacak dedik ama Boro'da cevap gecekmedi.2-1 yeniliyodukki van der Vaart frikik golüyle cevap verdi ve bir puanı aldık.
3.Hafta
blacburn ile kendi sahamızda oynadık rahat bir maçtı 2-0 kazanmayı bildik