1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: açarken karanlık ekranda çok bekleme

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Default açarken karanlık ekranda çok bekleme

sitedeki forma ve kulup logo paketlerini kurdum, şimdi oyunu açarken reklamlar falan geçtikten sonraki karanlık ekranda çok bekliyorum, açılıyor ama baya bekletiyor, hatta forma logo vb. paketler kurdukça bekleme artıyor, normal midir?, çözümü var mıdır?

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    sitedeki forma ve kulup logo paketlerini kurdum, şimdi oyunu açarken reklamlar falan geçtikten sonraki karanlık ekranda çok bekliyorum, açılıyor ama baya bekletiyor, hatta forma logo vb. paketler kurdukça bekleme artıyor, normal midir?, çözümü var mıdır?

Yigit oyle tahmin ediyorum ki bilgisayarinin sisteminden kaynaklanan bir problem. Buna en buyuk etmen olarak ise RAM'i gosterebilirim.Sistem ozelliklerini yazarsan daha kesin bir yorum yapabilirim. Goruntu paketleri elbette etkileyebilir ancak bunun etkisini "farenin deveyi yavaslatma cabasi" olarak ornekleyebiliriz. Ozetle baslica problem olarak RAM yetersiz gelebilir diyorum. Cozumu ise en yakin bilgisayarcidan RAM satin almak...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sağolasın Selman Abi, zaten ram ile ilgili bir sorunum hep var, 512+256 mb var bende, ayrıca bazen oyunu oynarken Eboostr programını kullanıyorum.. Fakat paketleri yükleyince birden böyle olması kafamı karıştırdı, yoksa ram ile ilgili sorunum her zaman var ilgilendiğin için teşekkür ederim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende de bu sorun vardı
    yeni bilgisayar aldım
    eski bilgisayarımın rami 256 idi bunu 2 gb
    ve bu sorun tamamen halloldu
    Selman abinin dediği gibi sistem özellikleri öile ilgili bir soru

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

ram ini yükseltmeye bak

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Sağolasın Selman Abi, zaten ram ile ilgili bir sorunum hep var, 512+256 mb var bende, ayrıca bazen oyunu oynarken Eboostr programını kullanıyorum.. Fakat paketleri yükleyince birden böyle olması kafamı karıştırdı, yoksa ram ile ilgili sorunum her zaman var ilgilendiğin için teşekkür ederim..
    Esasinda cok da yetersiz degil RAM ancak 1 GB'dan asagisi sorun cikarabiliyor. Bir de su var: RAM'lerin biri DDR 2 digeri DDR ise senkronize calismada sorun cikarabiliyorlar ve tam verim alinamiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Oyun dosyaları ile çok oynadığınız zaman veya oyuna yeni paketler yüklediğinizde bu sorunla karşılaşabiliyorsunuz. Mesela sorunsuz şekilde oyunu oynarken fms dosyalarını açıp kurcalamıştım ve o günden sonra siyah ekranda bekliyordum. Oyunu silip yeniden kurarsanız sorun çözülecektir diye düşünüyorum.

8. Default

Sorun tamamen donanımda.
    Sayın Selman Beyin söylediği gibi RAM lerde uyumsuzluklar olabiliryor...

Mesaj Yetkileri