Kulüp Bilgileri
Philips Sport Vereniging, bilinen adıyla PSV Eindhoven 1913'de Philips fabrikasında çalışan işciler tarafından kurulmuştur.
Maçlarını 35.000 kapasiteli Philips stadyumunda oynuyor.
Kulübün transfere ayırdığı bütçe %15 gibi bir değer. Bu da transferler için 22 Milyon YTL ayrıldığını gösteriyor.
Flaş Flaş Flaş !!!
Tüm Dünya'nın beklediği soru cevabını buldu. PSV'nin yeni hocası; Eren KOCA
Philips Sport Vereniging (Türkçesi: Phillips Spor Birliği) bilinen adıyla PSV Eindhoven yeni hocasına kavuştu. PSV ile 7 Temmuz 2007'de 2 yıllık sözleşme imzalayan Eren KOCA, aylık 125 bin YTL alacak. Ancak takımın ve taraftarın beklentileri büyük, bu yüzden taraftar Eren KOCA'nın başarı için yeterli olup olmadığı konusunda tartışıyor. 2 yıllık sözleşmye imza atan KOCA basına şu açıklamalarda bulundu;
"Öncelikle beni bu göreve layık gördükleri için PSV Eindhoven Yönetimi'ne teşekkürlerimi sunuyorum. Takımın ve taraftarın beklentileri büyük ama bu işin üstesinden geleceğime inandığım için buradayım. Hedefimiz Ligde şampiyon olmak ve Avrupa'da taraftarı mutlu edecek bir başarı elde etmek. Bunun için takıma birkaç takviye yapmak şart! İlk olarak Defans ve Defansif Ortasaha özellikleri olan 2 oyuncu alacağız. Sağ bekte biraz eksiklerimiz olduğunu gördüm bu bölgeyede çalışkan ve yetenekli bir oyuncu alacağız. Ayrıca benim hedeflerim arasında sadece 1-2 sene şampiyon olalım sonra zaten büyük kulube giderim diye bir niyet yok! Bu yüzden belirli yerlere, gelecek vaadeden yetenekli gençler alacağız. Bu gençlere özel bir antreman programı hazırladım
böylelikle gelişmelerini hızlandırmayı planlıyorum. Bu hedefler doğrultusunda personel kadromuzu baştan aşağıya yenileyeceğiz, eğer sen PSV gibi bir kulüpte görevliysen çalışacaksın ve kazandığın paranın hakkını vereceksin. Kendi antrenör ve doktorlarımı getirerek takımdaki oyuncuların performansını
arttıracağım. Söyleyecekelrim şimdilik bu kadar aldığım bu kararların doğru mu, yanlış mı olduğunu ilerki zamanlarda herkes anlayacak."
Oldukça sert bir dille takım antrenörlerini eleştiren KOCA kendi elemanlarını takıma getireceğini belirtirken, Başkanın Eren KOCA'ya olan güveni gözlerinden okunuyordu. Önümüzdeki günlerde PSV adına KOCA isminin doğru bir karar olup olmadığını anlayacağız.
(Türksportal)
__________________________________________________ ______________
Arkadaşlar ss'leri yarın akşam veya öğleden sonra koymaya başlarım şimdi uyku bastırdı

Önerilerinizi bekliyorum.