1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Büyük bir sorun.Lütfen yardım edin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Exclamation Büyük bir sorun.Lütfen yardım edin.

Football Manager'i sürekli oynarım ama bu aralar nedense şöyle bir sorunla karşılaşıyorum:

Öncelikle 'crash dumps' hatası herkes biliyor fakat bir türlü çözüm getirilemedi.O zaten genel bir sorundu ama bende 7.0.2 versiyon vardı.Eskiden olmadığı halde artık sürekli oluyor.Örnek vereyim:mesela oyunu kuruyorum ve aradan 1-2 hafta geçiyor.Save yapayım diyorum ve Crash dumps hatası veriyor.Her saveleyişimde yeniden başlamak zorunda kalıyorum.Anlayacağınız 1-2 haftayı geçemiyorum.Neyse , versiyonlarda belki vardır birşeyler dedim ki hernakadar eski oynamalarımda sorun olmasada...Neyse ben PC ye format attım Oyunu kurdum. 7.0.1'i yükledim aynı şey onun içinde geçerli oldu.Ondan sonra tümünü sildim baştan yükledim.Hiçbir versiyonu yüklemedim.Bu seferde ayrı bir hata verdi.O hatayı tam hatırlayamıyorum ama tahminen şöyle birşeydi:

Aynı crash dumps hatasında olduğu gibi bir yazı şekli vardır ve şöyle devam ediyordu.C\program files\Sport interactives\football manager 2007 şeklinde bitiyor.(biraz uzun ama sorunun kaynağını bilen varsa lütfen yardım edin.Birtürlü oynayamıyorum şu oyunu.ayrıca eğer son bahsettiğim sorunu anlamayan varsa oyunu başlatıp hatanın resmini çekebilirim.Yeter ki sorun çözülsün)YETKİLİ KİŞİLERDEN BİLENLER VARSA LÜTFEN YARDIM EDİN!!
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu hata verdiği zaman saveyi silmek zorundasın maalesef

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Save yi boşver PC ye format attım.Hala aynı
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

'crash dumps'

Bunun çözümü yok sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet onun çözümü yok ama eskiden bukadar sık çıkmazdı.Oyunu açıyorum 1-2 hafta oynayıp saveliyorum.Savelerken hep o hatayı veriyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Tek çözümü oyunu silip tekrar yüklemek....

Mesaj Yetkileri