Yaşanan bazı sorunLar nedeniyLe koptugum TurksportaL.net'e kesin dönüş yaptım.
Bazı siteLerde yyınLadıgım kariyerLerde yapıLan gereksiz ve sahte yorumLardan zevk aLamadım ve çok sevdigim turksportaLa hazır dönmüşken aşarıLı oLmasını umdugum bir kariyer payLaşmaya karar verdim.
Umarım takibi yüksek ve çok zevkLi bir kariyer oLur
GüneşLi bir haziran gecesiydi.Bugün yaşadıgım tüm oLayLar oLumLu geçmişti;aiLemden geLen güzeL haberLer,kardeşimin iyiLeşmesi ve iş arkadaşımdan geLen güzeL haberLer moraLimi oLdukça yükseLtmişti.
Artık bu mutLu geLişmeLerLe huzurLu bir uyku çekmek istiyordumki birden teLefon çaLdı.Bir an için bu güzeL günün kötü bir haberLe sonLanmasından korktum.Arayan YıLdırım Demirörendi.Bir anda beni takımda görmek istedigini duyunca yorgunLugun etkisiyLe hemen uykuya daLdıgımı ve rüya gördüğümü zannettim.Sonra gerçegi anLayınca teLefonu kapatır kapatmaz sevinç gözyaşLarı boşanmaya başLamıştı biLe.ÇocukLugumun en güzeL HERŞEYİ diye niteLendirebiLirdim Beşiktaş'ı.Rahat ve heyecanLı bir uyku çektim diyebiLirim.BirbiriyLe çeLişen iki keLimeyi biLe bir arada kuLLandırabiLdi bana bu oLay.
Ertesi gün geLmişti.TesisLere geLdim.YıLdırı Demirören bana güvendigini,yuvana hoşgeLdin demesiyLe hissettirmişti bana.Her yetki senin !İstedigin herşey oLacak sn bizim evLadımızsın dedi.
Önce tesisLerdeki odama girdim.Çantamı bıraktım ve o anda kapı çaLındı.Giren İbrahim ÜzüLmez'di.Biraz konuştuk.Takımın içindeki ruhu istekLerini anLattı.Bende 2003'teki ruhun kazanıLması için herşeyi seferber edeceğimizi söyLedim ve odadan ayrıLdı.
Uzun soluklu ve sevkli bir kariyer olması dilegiyle...![]()