1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: İ.Üzülmez'in Beşiktaş aşkı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default İ.Üzülmez'in Beşiktaş aşkı

İ.Üzülmez'in Beşiktaş aşkı

2000 yılında Beşiktaş’a geldi... Yönetimler, hocalar, oyuncular değişti ama o hep Siyah-Beyazlı formayı giydi, kaptanlık pazubandını koluna taktı.

Avusturya kampının başında Toraman ile kavga ettiği için kadro dışı bırakıldı, satış listesine konuldu. İbrahim Üzülmez, Fanatik’e içini döktü: Yıllardır bu kulübe hizmet ediyorum. Takım disiplinini sağlamak isterken hata yaptık. Sağ olsunlar birçok kulüpten teklifler var. Ama gocunmuyorum, PAF takım ile idmanlara çıkmak istiyorum. Beşiktaşlı İbrahim olarak futbolu bırakmayı düşünüyorum.

‘Daha önce söylemiştim’

“Benim tek derdim, düşüncem bu takım. Daha önce, ‘Bu sene şampiyon olamazsak, futbolu bırakırım’ demiştim. Artık bize yapacak bir şey bırakmadılar. Ayrıca Toraman için de üzgünüm. Medyadan gelen teklifleri kabul ettim. Toraman şimdilik erken bulup yanaşmamış. Belki de camianın baskısıyla durum değişebilirdi. Beşiktaş güç kaybetse de, yine de bu sezon şampiyonluğun en büyük adayıdır ve ayrı kalsam da kalbim her zaman onlarla... Göğsümde başka bir amblem taşımak, bu saatten sonra bana çok ters geliyor...”

24.07.2008
    Kaynak : Fanatik

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Valla kutlamak gerekiyor İbrahim'i .. bu kadar kapasitesiz bir oyuncu olmasına rağmen senelerdir Beşiktaş'da oynuyor + kazandığı paralarda cabası.. ben de olsam böyle bir aşka hayır demezdim.

ilk zamanlar süperdide son 2yılda çöktü...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İbrahim'i insan olarak severim ama aşk yeterli olmuyor bazen kaptan(eski)(:

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

2003 yılındaki İbrahim'i istiyoruz biz yahu. Nasıl olsa kimse para verip almaz İbrahim'i bıraksınlar otursun yedek Boşa nerelere ne paralar gidiyor İbrahim'in aldığı para mı kurtaracak Beşiktaş'ı...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş gibi hedefleri büyük bir klüp için yetersiz bir oyuncu Beşiktaş'a başka alanlarda hizmet edebilir ama saha içinde olmuyor maalsef

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Beşiktaş yönetimi ve Ertuğrul Sağlam o kadar konuşmadan sonra İbrahimleri takıma alırlarsa bence otoriteleri sarsılır tabi bide tükürdüklerini yalamış olurlar.Ama birinden biri affedilecekse Üzülmez affedilsin onun takıma katkısı yok gibi bişey zaten bize faydası olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

pafLa çıkmasın gençLere yazık (:
    eger Beşiktaş'ı seviyorsa ayrıLsın artık tükendi çünkü

Nesil
    2006

Kendi taraftarı İbrahim Üzülmez'e "Deli" lakabını taktı ise bunun için büyük bir nedeni vardır o yüzden karar verilirken iki kere düşünmenin yararı olacaktır.

İbrahim Üzülmez'in takımda kalmasının tek nedeni Süper Lig'de kulüp bulamaması olduğunu düşünüyorum. Çünkü yaşı ilerledi ve perofrmansı olarakda güven vermiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Gerçek bir beşiktaş'lı Disiplinini bozmaz....Yanlış yaptılar..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Batuhana katılıyorum..Takım bulamadığından dolayı paf takım diyor yoksa neden paf takımla oynasın bir takımda 11 oynamak varken

Şuan 30lu yaşlarda olup kafasını gömüp çizgiye kadar koşup dışarı çıkan bir oyuncuyu kim neden alsınki
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri