İşi çok zor Sivas'ın açıkcası pek ümidim yok..
Last edited by Fietra 10 : 26.Temmuz.2008 at 03:21
Hadi deplasmanda 2-0 yenilseler belki şansları olurdu ama sen evinde gol atamaz ve üstüne 2 gol yersen turu orda bırakırsın.Sivas'ın turu geçeceğini düşünmüyorum ama beraberlik alsalar ülke puanı açısından iyi olur..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sivasspor ilk maçta çok kötü bir skor aldı.Normal bir oyun oynarlarsa elenmeleri kaçınılmaz olacaktır.Sivasspor oyuncularının tura inanmaları,kapasitelerini zorlamaları gerekiyor.Ek olarak da Türkiye Milli Takımı'nın Euro 08'de yaşadığı mucizelerden biri gerçekleşirse Sivasspor Uefa Kupası'na katılır.Temsilcimize başarılar dilerim.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Sivasspor ilk macta tecrübesizliginden yenildi bence Bildigim kadarıyla ilk defa avrupa maçı oynuyor. Bu maçtata fazla faaliyet gosterecegıne sanmıorum ama türk milli takımımız gibi oda bi sürpriz yapsa güzel olur.
Prestij maçı bence artık
Sivasın 33-0 alması zor ama umarım kazanır güveniyorum Sivas'a başarılar
Maçi herhangi bir kanal veriyormu arkadaşlar
Ya bu maç hangi kanalda..
maalesef maçı Türkiye'de hiçbir kanal vermiyor..
İlk yarı Braga'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona ermiş. Mehmet Yıldız da olmadığına göre 2. devre Sivas'ın 3 gol atması çok zor. Umarım atarlar.
Maçı veren kanal yok çünkü Portekiz'de maçı çeken kanal yok. Braga maçın yayın hakkını satmamış sanırım.
"YÜCE ATATÜRK"
2-0 olmuş durum.Bitti artık.
3 oldu.. buraya kadarmış..
Braga :3 0: Sivasspor
Goller ;
Matteus 44'
Linz 56'
Aguilar 70'
Çok acıklı şekilde elendi Sivas :S
Elenmesi kötü oldu Sivas'ın ancak hiç top oynamıyorlar ilk maçta gördük bu maçı seyredemedik ama muhtemelen yine aynı tas aynı hamamdır...
ilk maçtaki futbolla haketmişlerdi elenmeyi. saçma sapan 2 gol yiyerek bu turu geçemezlerdi zaten.
o bir havaydı öyle yakaladılar devam etmesi beklenemezdi zaten.. keşke kalsaydı UEFA ya ama olmadı...
iyi oldu kalmadığı çünkü gerçekten haketmediler.İlk maçta çok kötüydüler..ilk yarı biraz kıpındırmanın ardından hiç bişey yapamadılar..
Sivas haketmişti kendi yaptığı hatalarla.İyiki çıkmadılar çükü sanırım eğer uefaya kalsaydı artık avrupadan gelen puanlar 5e bölünecekmiş heralde sanırım yanılmıyosam yaniöyle birşey duymuştum