Merhaba arkadaşlar benim sıkıntım oyuncu özelliklerimin sürekli düşmesi hepsi için gecerli deil...modiferdan yukseltıyorum bır ay ıcerısınde yenıden dusuyor hemde eskısınden dahada altına neden olabılır bılen varsa yardımcı olsun tşk ederım.....
Merhaba arkadaşlar benim sıkıntım oyuncu özelliklerimin sürekli düşmesi hepsi için gecerli deil...modiferdan yukseltıyorum bır ay ıcerısınde yenıden dusuyor hemde eskısınden dahada altına neden olabılır bılen varsa yardımcı olsun tşk ederım.....
Modiferdan arttırdığın zaman CA'yı da arttırman gerekir ve ya gereksiz gördüğün özellikleri azaltarak isetdiğin özellikleria arttırman gerekir,personellerde de CA'yı arttırmazsan bir süre sonra düşer...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
CA dediğin sanırım potansiyel yeteneği onuda yukseltiyorum fakat yinede düşüyor. Çok ucu birşey yapamıyorum anlamadım :s
Last edited by DisCo : 07.Eylül.2008 at 10:59 Reason: Forumda tamamı büyük harflerle mesaj bırakmak yasaktır.
ca potansiyel değil şu anki yetenek(current ability) .
CA: Current Abiity: Şimdiki Yetenek
PA: Potential Ability: Potansiyel Yetenek
Senin Şimdiki yeteneği arttırman lazım
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.