Podyumda Hamilton'a Piquet Jr ve Massa eşlik etti
More...
Podyumda Hamilton'a Piquet Jr ve Massa eşlik etti
More...
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Beni şaşırtan tek şey Piquet Jr'nin podyuma çıkmasıydı.
Aynen Piquet Jr.'ın podyuma çıkmasına şaşırdım. :S
çıkamazdıda piste güvenlik aracı girdi o da o kargaşada balına çıktı işte..
Massa ya ne diyim ya gitti yine geçildi Hamiltona...
evet nelson piquet çok şanslıydı.
ama hamilton kovalayneni geçmesi bence takım emri gibi geldi çünkü hamilton geçiş yaptığı sırada Kova'ya yakın deildi.
Massa gibi yeteneksiz bir pilotun ne işi var Ferrari'de anlamış değilim.Ne adam geçer ne bulunduğu yeri korur.Kafasına göre takılıyor işte.Kaç yarış Massa'nın bu aptallıkları yüzünden gitti.Sezon sonu Kubica ile anlaşılırsa güzel olur..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Kovalainen resmen yol verdi. Ayrıca Raikkonen'in Alonso'yu geçmesi süperdi. Ama yarışın kahramanı tabi ki Hamilton'du. Aracı Massa'nın aracından daha ağır olmasına rağmen ve kurnazlığınında yardımıyla Massa'yı saf dışı bıraktı. Piquet'i geçmesi ise hiç zor olmadı. Fakat Massa'nın Ferrari'ye yakışmadığını belirtmek isterim. Onun yerine Alonso gelebilir ve ya Kubica. En azından bu ikisi Massa'dan daha yetenekli.
I'm back...
Baricelloyu görüyoruz yarışı 18.mi ne ßitirdi... Massa da aynısı işte...
ßutton,Heidfeld ikilisinden ßirinin gelmesini çok isterim Ferrari'ye...
Ayrıca Kovaleinen in yaptığına ceza verilmesi lazım resmen yol verdi insan 2tur zorlar hiç değilse...