Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: İşte QTM

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Angry İşte QTM

Fenerbahçe göz kamaştıracak

Fenerbahçe, 2008-09 sezonu için yepyeni bir forma kreasyonu için kolları sıvadı.

Yeni sezon formalarında sarı, lacivert, beyaz ve turkuaz renklerin hakimiyeti göze çarpıyor. Geçtiğimiz sezon formalarında sarı ve beyazın birlikteliği ağırlık taşırken gelecek sezon turkuaz ve lacivertin uyumu dikkat çekiyor.

Taraftarların yanı sıra, grafik ve reklam ajansları ile dünyaca ünlü spor markalarının internette dolaşan son forma tasarımlarının en gözdelerini seçtik. İşte Fenerbahçe'nin 2008-09 Sezonu formaları hakkında önemli ipuçları veren en yeni tasarımlar...

Boşuna QTM Demiyoruz arkadaşlar işte yine kaliteli bir haber daha. Beni tanıyanlar bilir forma tasarımları falan yaparım. Bir Fenerbahçe taraftar forumunda da tamamen kendi egomu tatmin etmek hemde insanların fikirlerini alabilmek amacıyla bir kaç tane forma tasarımı yaptım ve bunları yaklaşık 2 ay önce falan yayınladım.

Şimdi bu yukarıda verdiğim haber vatan gazetesi tarafından hazırlanmış benim yaptığım ve bir kaç arkadaşın daha yapmış olduğu çalışmların resimlerini alarak yalan haberi çakmışlar. Ben artık diyecek bir şey bulamıyorum.

Haberin tamamı için: http://w9.gazetevatan.com/haberdetay...&Newsid=180580

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Puhuhuhahaha
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Artık o kadar aşmışlarki adamlar Dünya ajansları diyolar sansür herşeye varken bunlara yok ne diyelim. Gittiğimiz yer iyi bir yer değil

Taraftarların yanı sıra, grafik ve reklam ajansları ile dünyaca ünlü spor markalarının internette dolaşan son forma tasarımlarının en gözdelerini seçtik. İşte Fenerbahçe'nin 2008-09 Sezonu formaları hakkında önemli ipuçları veren en yeni tasarımlar... (e-kolay

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Adidas'tan daha iyi iş çıkarmışsınız Tarık abi.Valla bu haberden sonra belki Fenerbahçe yönetiminden teklif alabilirsiniz.

Basına diyecek bişi yok.Seric hakkında çıkan pana forumu haberleri forzadan (ç)alıntı.Oradan bir arkadaş gidip konu açtı Seriç için pana forumlarında yapılan yorumları bize aktardı.Kolpa basında hemen haber yapmış..
    So what?
    Saike

Valla güzel tasarımmış hakkaten
    Seneye FB giyerse fena olmaz yani

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Geçen senede bu aralar bizim diğer takımlardan kendimize döndürdüğümüz forma tipleri internette yayınlanmış ve sarı-beyaz çok tuttuğundan sarı-beyaz forma imal edilmişti.Bakarsın bu formada çok tutulurda kulp tarafından yapılır Tarık.

Artık kahveye veya stada maç seyretmeye gidince yanındakine bu formayı ben yaptım dersin.Gerçi ne gözle bakılır orası meçhul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben olsam bu haberi yapan sitelerle uğraşırım.
    En başta izinsiz kullanılıyor
    QTM ile uğraşmak için bahaneler bulurum

tarik ellerine saglik kardesim Fenerbahce icin forma tasarliyon ama bize soylemiyon ask olsun valla kinadim seni

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Herşeyi yapar bunlar.(: Tarık abi senin resim kaç numara ?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

yarisi Tarigin 1-2-3-4-10

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

en güzelleri de 1 2 3 4 10 zaten Diğerleri pek güzel olmamış

en guzeli 1-4 bence ama en krali 4...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    1,2,3,4 ve 10 numara
    Hepside çok güzel abi.Diğerleri çok dandik (: 1 ve 10'u çok beğendim.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tarık abi senin yaptıkların belli ediyor kendilerini.Bence 4 numara bomba olmuş.Bide Tarık abi bu yaptıklarını bir şekilde Fenerbahçe yönetimine ulaştırabilsen dikkate alacaklardır..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yeni transferimiz Seric ile ilgili Panathinaikos forumlarında alaycı yorumlar çıkmıştı ve bütün basın ve sitelere manşete taşımıştı...

Panathinaikos sitesine girip böyle bir başlık açan ve yorumları Türkçe'ye çevirip Beşiktaş forumuna yazan Beşiktaş'lı bir arkadaş.Onun yazdığı şeylerin aynısını haber yaptı bütün medya...

İşte bizim kalileti medyamız,bütün taraftar sitelerini gezip haber arıyorlar,sonrada kendi araştırmalarının sonucuymuş gibi yayınlıyorlar...

Emre'nin kolunu harbiden hakediyorlar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Yeni transferimiz Seric ile ilgili Panathinaikos forumlarında alaycı yorumlar çıkmıştı ve bütün basın ve sitelere manşete taşımıştı...

Panathinaikos sitesine girip böyle bir başlık açan ve yorumları Türkçe'ye çevirip Beşiktaş forumuna yazan Beşiktaş'lı bir arkadaş.Onun yazdığı şeylerin aynısını haber yaptı bütün medya...

İşte bizim kalileti medyamız,bütün taraftar sitelerini gezip haber arıyorlar,sonrada kendi araştırmalarının sonucuymuş gibi yayınlıyorlar...

Emre'nin kolunu harbiden hakediyorlar...

Aynen

Bu arada formalara Türk bayragı konulmuş ama FB formasında seneye olmayacak Şampiyon olan takım koyabiliyor çünkü.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

1-2-4 mükemmel olmuş yaf

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

valla çok darıldım qtm'ye benim en beğendiklerimi koymamışlar

Valla bu formalar süper.Keşke bu formalar kullanılasa özellilkle sarı-lacivert süper duruyo.

Nesil
    2006

Tarık abi söylenecek söz yok. Bana göre hakkını hukkuk'da ara.

Tarık abi işin şakasıda, Vatan Gazetesine ne kadar para verdin. Adidas'a modacı olacan di mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

haklısın adaşş o kol zaten hakedene.. işini layıgıyla yapana sozumuz yk..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

4. ve 10. fena değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu forma modelleri bu gün Fotomaç gazetesinde de çıkmış.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tarık abi çok ünlü oldu senin bu formalar Her gazetede çıkıyor.Yakında haberlerde de çıkarsa hiç şaşırmam

Bir sitede de bunu gördüm.

1 numaralı forma var ve altında şu yazı :

Adidas tarafından Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol takımı için üretilen 2008-2009 yeni sezon formalarında sarı, lacivert, beyaz ve turkuaz renklerin hakimiyeti göze çarpıyor. Geçtiğimiz sezon formalarında sarı ve beyazın birlikteliği ağırlık taşırken gelecek sezon turkuaz ve lacivertin uyumu dikkat çekiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ohaa diyrum artk ağzım açık kaldı fotomaç gazetesi şu an önümde o bana bakıyor ben ona bakıyorum
    Gazeteyi çerçevelet evin ortasına as.Gelene geçene göster bu formayı ben yaptım diye

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri