1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Itandje Paris yolunda

Default Itandje Paris yolunda

Galatasaray'ın uzun süredir renklerine bağlamak için uğraştığı ancak bir türlü sözleşme imzalatamadığı Liverpool'un Fransız kalecisi Charles Itandje'nin PSG'yle anlaşmak üzere olduğu iddia ediliyor.

Galatasaray'ın sözleşme imzalamak için İstanbul'a da getirdiği ancak uzun süren görüşmelere rağmen bir türlü sonuçlanmayan Charles Itandje transferinde sıcak bir gelişme yaşandı. Itandje'nin Fransa Birinci Ligi'nin (Lique 1) güçlü takımlarından Paris Saint Germain'in takibinde olduğu ve tarafların anlaşma üzere olduğu bildiriliyor.

Kaynak:İHA

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Keşke alabilseydik of of...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Liverpool'de şans bulması çok çok zor artık Parise gitmesi kendi kariyeri için güzel olur

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray'a transferi söz konusu olduğunda iyi bir kaleci olduğunu söylemiştim.PSG transferini bitirebilirse güzel bir transfere imza atmış olur.Bu sezon transferde güzel hamleler yapıyorlar..
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

PSG Bu sene cok saglam bi kadro kurdu Ligde bu sene iyi işler cıkaracak gibi gorunuyor. Bu kalecide PSG nın kale sıkıntısını tamamlar gibi gorunuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Keşke alabilseydik of of...
    Kesinlikle katılmıyorum.Kaliteli bir kaleci olabilir ama Galasaray'a gelse Aykut'tan daha faydalı olacağını düşünmüyorum..

PSG'ye giderse yararlı bir transfer olabilir PSG için.

Mesaj Yetkileri