trabzon malesef 1-0 yeniliyor
yattara'da kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.
trabzon malesef 1-0 yeniliyor
yattara'da kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.
Hakem bozuntusu nasıl böyle direk kırmızı verebiliyor.Nedir bu İspanyollardan çektiğimiz çile.Acaba maçtan sonra Stepanov satılsın zate defansımız çok iyi diyenler nerde olacak.Beyinsiz mantalite sahibi Ziya Doğan basit bir intertoto maçında bile 8 defansla maça başlıyorsa bu adamın futbol bilgisinden şüphe ederim.Maçın skoruna gelince 1-1 biter..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Hiç bir rakibi hafife almamak gerek şuan 1-0 yenik hala romanyada en az 1-1 yapmalı yoksa diğer maç çok zor olur size söliim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edit:1-1 olmuş...
2-1 olmuş Galati önde.Gol Barazki.
2-1 bitti maç.9 kişi oynadık.Avni Aker'de rahat atlarız turu..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Trabzonspor ikinci maçı alır çıkar çıkmasına da böyle basit maçları niye kaybeder orası problem.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tüh yaa 2-1 yenildik.![]()
So what?
Saike
Olsun 2. maçı rahat alırız![]()
Başımızda mantalite abidesi bi hoca varken olacak tabi böyle şeyler.8 kişi defans 3 hücumcu ile maça çıkılırsa sonuç böyle oluyor.Avni Aker'de alırız maçı bu takım bizim stadı görünce elleri ayaklarına bulaşır..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Aralık ayında köklü değişiklikler olacak merak etmeyin.Aralık'a kadar dayansak yeter bize gerisi çok güzel olacak![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
90'da Çağdaş'ta atılmış hakem kimmiş yahu.
İspanyol bi hakem..
Bu arada Atletico Madrid ilk maçta rum takımına 2-1 yenilmiş.Ama kendi evinde geçer turu..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Yattara bu maçtan sonra kendi biletini kesti bence
Yattara'ya kışkırtma var.Romenler milli bayram ilan ettiler maçın sonunda.1 hafta bayramları olsun sevinsinler..
[SIGPIC][/SIGPIC]
2.maçı alır,geçeriz turu![]()
Yazıklar olsun ya.. Böyle ... takımlara da yeniliyoruz ya. İntertoto'dan elenerek büyük bir başarıya imza atacak Trabzon.![]()
Bu takımada yeniliyor ya helal olsun Trabzon'a..
Umarım Kendi evinde kazanır..
Trabzon'da 5'lik olur bu maç.![]()
Dedigimin aynısı cıktı deplasmanda zor mac olur demiştim ama avin akerde trabzon fark atar demiştim................Sonucta hafife alıncak birtakım degıl demiştim.....
Diğer maça ayttara yok çağdaş yok rakip full defans yaparsa hiç beklenmedik sonuçlar gelebilir trabzonun bu maçı alması gerekti romanya takımına da puan veriyor ya
Trabzon turu çıkar çıkmasına da bu maçları alması lazım.Olan bizim kupona olduTek maçtan yattım yahu
![]()
Galati 2.maçıda kaznır turu atlar. Bizde avrupadan elendik diye 5-10 oyuncu daha satarız...
Trabzon'a yakışmadı bu sonuçgerçi ortada iki tane kırmızı kart var ama...
UEFA Kupası'na geçiş bu iki maçın ardından yapılacak.Bu maçtan da fark bekliyoruz.Romanya ekibi Otelul ligi 5.sırada bitirip Intertoto'da oynamaya hak kazanmış.Önceki turda Slavija takımını geçerek bu tura yükselmiş.İlk maç 21 Temmuz Cumartesi günü TSİ 18.00'da Romanya'da yapılacak..
[SIGPIC][/SIGPIC]
rahat eleyeceğimizi düşünüyorum... ilk maçın deplasmanda olması bizim için avantaj
Bana göre zor bir mac olacak ama trabzonda yeneriz her türlü sanırım yine lig tv verecek
evet maçı lig tv verecek.uefa'ya kalırsak show vermeye başlayacak...
Kardes insallah bu takımı iki mactada yenersiniz biliyorsun her mac önemli puan lazım basarılar