iSTİFA İSTİFA, ŞENOL GÜNEŞ İSTİFA!!!!
Benim isteğim Ersun YANAL.
iSTİFA İSTİFA, ŞENOL GÜNEŞ İSTİFA!!!!
Benim isteğim Ersun YANAL.
ben en büyük adayın Raşit Çetiner olacağını düşünüyorum. Ersun Yanal'ı Gençlerbirliği bırakmaz sanırım.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Aslında Raşit Hoca da Ümitlerde iyi iş yaptı. Sonuçta yeni yıldızları buldu çıkardı. Onlarla takviye ederek süper bir A milli yapabilir.
portekizde eskisi gibi başka takımları mı tutcaz biz yine. ayıp valla ya sen git en kolay rakibe elen, basiretsizliğin bu kadarı. benim adayım ersun yanal ama onun gelmesi zor olduğu için yabancı bir teknik adam olsun. Bence yabancının bir zararı ya da dezavantajı yok fazla. En azından bakarsınız bizimkilere nasıl defans yapılır, nasıl adam tutulur, profesyonellik nasıl olur, duygular bu işe nasıl karıştırılmaz bunları falan öğretir.
Milli takımdaki idman ve maç temposunu diğer adaylara oranla birtek Raşit Çetiner şuanda iyi bilir o yüzden ve bana görede iyi bir teknik direktör görüntüsü çizdiği için Raşit Çetiner görev almalıdır ama ona bu görevi Haluk Ulusoy değil yeni gelicek TFF başkanı vermelidir.
Şu şıkkı eklemeyi unutmuşum:
Gitsin de kim gelirse gelsin.
Hatta Lorant bile olabilir. (Fazla abarttım galiba)![]()
Basının şenol güneş gitsin kampanyası başlatmasını istiyorum. Bu şer*fsiz federasyon yönetiminin değişmesini istiyorum. Hangi güçlerdir bu denli büyük ve bariz bir başarısızlıktan sonra bile basının şenol güneş aleyhine her hangi birşey yazmasını engelleyen, öğrenmek istiyorum? Yeter be!
Bu şıkların arasındaki en iyisi Ersun hoca.![]()
bence en iyi sik rasit cunku milli takimin kan degisikligine, genclere (yani umitlere) ihtiyaci var onlari takim olarak en iyi taniyan da rasit cetiner ki umit milli takim portekiz ve ingilterenin grubundan lider cikti basariliydi yani rasit
Ersun Yanal
ayrıca fiore Türkiye'nin başındaki bir yönetime şerefsiz diyerek hakaret edemezsin baban yaşında adamlar onlar senin!
babam yaşında adam olunca hakaret edilemiyor mu, illa benden küçük veya genç mi olması lazım bunun için. Yaptıkları ve şahsiyetleri hakkındaki görüşüm budur. Bunu dile getirdim. Her fırsatta da federasyon yönetiminin ve şenol güneş'in onursuz adamlar olduklarını söylemeye devam edicem. Federasyonun hangi türlü kirli ilişkiler ve eş dost kayırmaları içinde işlediğini, özerk olmasından kaynaklanan boşlukların nasıl suistimal edildiğini, yolsuzlukları, federasyona akan ve hesabı sorulamayan paraları sadece ben değil spor yazarları söylüyor. Bunlar karşısında çıkıp bir tek yorum veya savunma yapmayan, belge göstermeyen, denetimsizlik kalkanından yararlanan, milli takımın başına hemşeri diye şenol güneş'i getiren ve o hemşeri ki bu kadar bariz bir rezillikten sonra bile hala o takımın başında durmaya yüzü tutan... İşte bütün bunları ancak o söylediğim sıfata uygun insanlar yapar.
Hangi spor yazarları Kazım K.,Osman Tanburacı mı?Sen öle sölemeye devam et
Arkadaşlar başarısız bulduğumuz her adama küfürler edeceksek bu işin sonu yok gibi görünüyor. Yampayın ya.Lütfen seviye.
Şenol Güneş'in sözleşmesi yenilenmeyecek
Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Mayıs ayında bitecek olan sözleşmesinin yenilenmeyeceği öğrenildi. Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy'un şu aşamada Güneş'i görevden almamasının temelinde bazı siyasi baskıların da yattığını ileri sürdü...
Futbol Federasyonu Yönetimi'nin, yabancı hoca üzerinde durduğu, ancak Haziran ayında yapılacak seçimlerdeki oy kaygısı nedeniyle de yerli hocaya dönülebileceği ifade ediliyor.
İşbaşındaki yönetim kurulunun, yabancı çalıştırıcının yanı sıra, şu aşamada Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Raşit Çetiner'in adını ön plana çıkardığı vurgulandı. Yabancı tercihi durumunda ise Beşiktaş'ın başarılı çalıştırıcısı Lucescu'nun düşünüldüğü belirtildi. Bazı idareciler koordinatörlüğe iyi bir yabancının, teknik direktörlüğe de Raşit Çetiner'in getirilmesini savunuyor.
Demek ki tazminat ödememek için hala adamın görevine son verilmiyor,yazık hemen gönderip birini başa getirmek varken hala bekleniyor.Gelecek Teknik direktör de ona göre planlarını yapardı.
Bence bekleniyor ve belki de Hoca belli (Raşit Çetiner).
mutlaka ersun yanal gelmeli adam kendini kanıtladı daha ne yapsın zorluk çıkacağını da zannetmiyorum gelirken çok iyi olur bence ersun yanalın gelmesi takıma![]()
ERSUN YANAL
![]()
İlhan Cavcav zorluk cikarmayacagini acikladi zaten.
Beklemeye ne gerek var versinler tazminatını zaten Mayıs ta bitiyor madem ki yeni hoca Raşit Çetiner adam geçsin oyuncu takibine başlasın kamp programını kılını tüyünü ayarlasın .Bu arada ben Raşit Çetiner'i Milli takımın başına Haluk Ulusoy'un getirmesini istemiyorum.Yeni federasyon başkanı gelip Raşit Çetiner'i getirmeli yoksa Raşit Çetiner'in başarısından Haluk Ulusoy'da prim yapıp yeni seçimlerde tekrar başkanlık için kozunu güçlendirecek.
Sana no konuda aynen katılıyorum.Originally Posted by FrancescoTotti
Ama Raşit Çetiner gerekli desteği henüz medyadan göremedi bence.
Niye susyo bu basın hala anlamadım.
bence kimsenin bir yere gittiği yok. Federasyon seçimlerinde başkanlığı haluk ulusoydan kapıcak bir aday yok. Büyük ihtimalle yine başkan haluk ulusoy olucak. Haluk almış kanatlarının altına şenolunu dolaşmaya devam ediyor. Şenol güneşin bir yere gittiği de veya göndermeye çalışan da yok. Hala dünya kupasındaki 3. lüğün primini yemeye çalışıyorlar utanmadan. Avrupa şampiyonasına gidemeyerek uğradığımız kaybın hiç kimse farkında değil. Basın zaten karaktersizliğini bir kez daha gösterdi bu konuda. Daha ne diyeyim, bize de şenol güneşin gideceği günleri hayal etmek düşüyor bu durumda sadece.![]()
Küfür ettiğimi düşünmüyorum, bilmiyorum ben küfürü biraz daha basit ve aşağılık sözler olarak tanımlarım. Yani doğru ve mantıklı olmayan, daha çok seksüel göndermelere dayalı, gereksiz laflar olarak. Ben sadece yaptıklarının adını koydum, hakaret ettim kabul ediyorum. Ama hakaret ile küfürü hukuk bile ayırır, ben daha resmi bir düzlemde onları aşağıladım. Tabi bana bu sözlerimden dolayı hakaret davası açabilirler.Originally Posted by yattara
![]()
Bir kaç kişi daha eklenmeliydi ankete. Ama ankettekiler içindeki tercihim Ersun Yanal'dır. Sadece şimdiki değil geçmiş başarıları da gözönünde tutmak lazım. Ayrıca baskıya boyun eğen hocaların da milli takımlarda işi yok. O yüzden Raşit hocanın A takım için yeterli olmadığını düşünüyorum. Eğer takım gençleştirilecekse (ille de) o zaman Gündüz Tekin Onay ya da Serpil Hamdi Tüzün gelebilir. Ama bence milli takım için en geçerli seçenek -istifa eden ve çalışmak için sezon sonunu bekleyeceğini açıklayan ve muhtemelen bu sürede yeni işi için hazırlık yapacak olan- Ziya Doğan. Ne dersiniz haksız mıyım? Tek dezavantajı Karadeniz kökenli olmaması.