Originally Posted by
myeren
Fm'de Finansal Saçmalıklar Olduğunu Düşünüyorum Oyun Başladığında Durum İyi Hoş Güzel Yani Klüplerin Finansal Durumları Gerçeğe Yakın Kimisi Gerçeğin biraz üstü kimisi biraz altı olmuş ama mesele bu değil asıl mesele klüplerin para kazanıyor yada kazanamıyor olması örnek vermek gerekirse
Şampıyonlar Ligi kupasını Gerçekte Kaldıran 108 mn euro para alıyo Fm de 17,5 mn + 5mn = 22,5 mn finalde kazanandan bahsediyoruz genel diil
Şampıyonlar ligi 2. si 38 mn euro alırken fmde 17,5 mn euro alıyo
hadi bunu geçtik diyelim
Man. Utd. kariyerimde 2 sezon üstüste şampıyonlar ligini ve şampıyonluğu kazandım ama klüp bi türkü adam akıllı böyle 1 sezonda 100 mn euro transfer bütçeleri vermiyo 35 - 50 arası bütçeler ve sürekli klüp yönetim güncelleştirmesinde zarara uğruyo bu kadar başarıya rağmen sorun klüpteki personellleri maaşındandır diye baktım alakası yok büssürü adam gönderdim durum değişmedi asıl işin garibi Arsenal deli gibi para kazanıyo her sezon hiç oyuncu satmasam dahi 100 mn euro civarı transfer bütçeleri veriyo ve hiç daha klüp zarara uğradı dediğini görmedim
bir nokta daha Fenerbahçe ile kariyere başladım 2 sezon ufak tefek transferler dışında transferler yapmadım 2 sezon üstüste uefa ve lig şampıyonluğu gördüm klübün sahip olduğu para 2 sezon sonra yalnızca 20 mn transfer bütçesi 4 mn
Şimdi arkadaşlar bir tarafta chelsea lar arsenal ler real ler barçalar milan lar değim yerindeyse b.. gibi para kazanırken öbür taraftan manchesterler at. madridler fenerler galatasaraylar beşiktaşlar ın bataklığa girmesi hiç olmuyo
Sizlerin düşüncesini almak istedim acaba sorun bendemi yoksa herkesmi bu konuda sıkıntılı