1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Kayseri'nin Büyük Hüsranı

Nesil
    2006

Default Kayseri'nin Büyük Hüsranı

Yeni sezona flaş trasferlerle girecek olan Kayserispor şu ana kadar kombine satışında büyük hüsrana uğradı. Kombinelerin 50 ve 200 YTL gibi fiyatlarla satışa sunulmasına karşın Kayserililer takımlarına ilgi göstermedi ve sadece 3 bin 300 kombine satılabildi.

Kayserispor'un resmi internet sitesinde yapılan duyuruya göre, sarı-kırmızılı kulüp 600 adet VIP, bin 200 adet maraton ve bin 500 adet kale arkası kombine bilet sattı.

Duyuruda, 5 bin YTL tutarında kombine bilet alan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'a teşekkür edildi. Öte yandan, ligin ikinci haftasında Kayseri'de oynanacak Kayserispor-Galatasaray maçının bilet fiyatları da belirlendi. Taraftarlar, kale arkası tribün bileti için 25 YTL, maraton için ise 50 YTL ödeyecek.

Kaynak: Lig TV

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Resmi site 3.300 bilet satıldığını kombineye rağbetin artmaya başladığını söylüyor teşekkür ediyor.Lig TV hüsran diyor:S

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

bence cok az kasyer baskanı o kadar konustu trabzonspor ve yayın gelırlerı dagılımı konusunda bu kadarmı kombıne sattılar yanı o kadar konusmaya stadın dolması lazımdı. demekkı seyırcı cekemıosun ama neden pastadan fazla pay ıstıosun onu anlamadım

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    bence cok az kasyer baskanı o kadar konustu trabzonspor ve yayın gelırlerı dagılımı konusunda bu kadarmı kombıne sattılar yanı o kadar konusmaya stadın dolması lazımdı. demekkı seyırcı cekemıosun ama neden pastadan fazla pay ıstıosun onu anlamadım
    Burda konu stadın dolması değil stad yine dolar kayseride kombine sistemi gelişmiyor malesef milet biletini alıp giriyor maçlara

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kayseri ne zaman kombine sattı ki geçen senede buna benzer bir konu açılmıştı

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

kusura bakmayın ama Kayseri gibi sanayileşmiş,gelişmiş büyük bir şehir 3-5 bin kombineye seviniyorsa onların ayıbıdır bu..

normal bir durum İstanbul takımları kadar komßine satması beklenemez zaten...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Sezon başlangıcına 5000 taneyi bulursak yeter bu yıl kanımca anadolu takımalrı satamıyor malesef kombine

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Büyük hüsranlık ne var bunda..

illa kombine alacak o kadar kişi stada gelecek diye bir şey yokki..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Şehir insanı 4 büyüklerden 1ini desteklediği için para vermeye yanaşmıyor Kayserispor için.Nasıl olsa 2.planda kalıyor onlar için..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    kusura bakmayın ama Kayseri gibi sanayileşmiş,gelişmiş büyük bir şehir 3-5 bin kombineye seviniyorsa onların ayıbıdır bu..
    Anadolu takimlarindan kac tanesi bu kadar kombine satiyor. Helal olsun Kayserispor'a...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

gidip aLıyım bir tane ayıp oLmasın.
    Zaten çoğuna gideceğim kombine daha iyi oLur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Keşke bizim kombinelerde 50 YTL olsa kayserili olup alasım geldi vallahi ya
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Kayseri'de taraftar kavramı yok..Nüfus iyi yerde olsa da maçı izleyen adam sayısı çok az..Zaten kombinelerin bu kadar ucuz oluşundan anlaşılıyor taraftarının olmaması..Bu kadar az taraftara rağmen çok kaliteli bir stadyumu olacak Kayseri'nin..Her maça gidebilme imkanım olsa kombine alırım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben Yeni stadla beraber bu sayının daha da artacağını düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Ben Yeni stadla beraber bu sayının daha da artacağını düşünüyorum..
    Aynen bende öyle düşünüyorum.Yeni stada geçilmesiyle beraber kombine sayılarında artış olur bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Taraftarının olmasını istiyorsan şampiyon olacaksın ki, kombineler 10 bin-15 binlere kadar çıksın. Başka türlü taraftar elde edemez Anadolu takımları.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by paco View Post
    Anadolu takimlarindan kac tanesi bu kadar kombine satiyor. Helal olsun Kayserispor'a...
    Bursa bundan daha fazla satmıştır..Trabzon'un sattıgı miktar 18.000..Bi zahmet Anadolu takımları İstanbul takımlarına yaptıgı katkının yarısını şehrinin takımına yapsın..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu kombinede ayrıca stadın belirsizliğide etkili diye düşünüyorum.Mesela Ligin 2. yarısını orda oynayacağız bu kombineler nolacak?

Mesaj Yetkileri