Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: Fiorentina'da Yine Bir Türk - 2.Sezon

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Default Fiorentina'da Yine Bir Türk - 2.Sezon

La Gazetta Dello Sport

Fiorentina takımı ani bi kararla takımın başına türk teknik adam Alican KEŞKÜŞ'ü getirdi.
    Daha önceden Manchester Unitede Alex FERGUSON'un yardımcılığını yapmıştı. 2 sezon manchesterda kalan genç teknik adam ordan ispanyaya geçip sevilla takımıyla anlaşıp jimenezin yardımcılığına soyunmuştu. ve şimdi artık Fiorentina takımının başına geçip ilk managerlik deneyimini yaşıycak. İtalyan Basınına bomba gibi düşen bu haber mor menekşe taraftarlarını şoke etti.
    Bu haberden sonra 4 yıllığına Fiorentina ile anlaşan KEŞKÜŞ bir basın toplantısı düzenledi
    BASIN TOPLANTISI :
    Öncelikle tüm basın mensuplarına iyi günler diliyorum hepinize "Gonesera" Bu takıma gelmemin nedeni başarıya aç olmasıdır eski günleri yeniden yakalamak için burdayım. ve bunu başarmak için tüm gücümüzle çalışıcaz burdan taraftarlarımıza içlerinin rahat olmasını gerektiğini söylemeden geçemem. İçlerini rahat tutsunlar bu takım birkaç sene sonra şampiyonluğa oynayacak düzeye getircez. Bugünlük bu kadar daha sonra tekrar birlikte olmak diğleğiyle çünkü daha çok kalcaz burda...

sakary Ali Misafir

fiorentina iyi seçim başarılar

Başarılar kardeşim fiorentina iyi seçim arkadaşında dediği gibi....

Başarılar Fiorentinayla alırsın o kupayı

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara-Sakarya

başarılar fiorentinada çok güzel oyuncular var 1 kaç takviye ile başarılı olabilirsin

6. Default

başarılar kupaları bekliyoruzzz

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

ACF Fiorentina

Tam İsmi : ACF Fiorentina SpA

Takma İsimler : (Viola) Menekşe

Renkler : Mor, Beyaz

Kuruluş : 26 Ağustos 1926

Stad : Stadio Artemio Franchi

Kapsite : 47.282

Başkan : Diego Della Valle

Teknik Direktör : Alican KEŞKÜŞ

İnternet Adresi : http://www.acffiorentina.it/

Lig : Serie A

Ezeli Rakipler : Roma, Lazio, Juventus
    Last edited by aliCHaN_FM : 11.Temmuz.2008 at 17:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Ee Heyecanla Ss Leri Bekliyoruz .

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara-Sakarya

ss leri bekliyoruzz...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

inşallah başarılı olursun

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

ssler birazdan sizlerle olcak arkadaşlar. Sizlerinde desteğiyle iyi işler yapacağıma inanıyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İtalya seriea A da takımlar yeni sezon için start verdi. Yeni Managerine bugün kavuşan Fiorentina takımınında kamp günlüğü belli oldu 1 hafta italyada idman yapacak olan mor menekşeler daha sonra Almanya'nın Duisburg kentine geçicek. Burda hazırlık maçları yapacak olan Fiorentina tekrar italyaya dönüp sezonun başlamasını bekliycek. Bugün öyle saatlerinde klübe gelen Manager KEŞKÜŞ yeni takımıyla tanışma fırsatı buldu saat 17:00 da bir basın toplantısı düzenliyecek olan KEŞKÜŞ basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

BASIN TOPLANTISI :

Alican KEŞKÜŞ : Tüm Gazetecilerimize hoşgeldiniz diyorum. Evet bugün biraz heycanlıyım nede olsa ilk teknik adamlık görevimi yapacağım takımın başındayım. Bu takıma bişeyler katmak için burdayım. Fiorentina takımı çok köklü bir klüpdür. Geriye baktığımızda büyük başarılara imza atmış bir takım. bizde bu başarıları yeniden yaşamak için burdayız. Evet arkdaşları sorularımızı alalım fazla vaktimiz yok...
    Basın Mensubu : Sinyor KEŞKÜŞ kendinizi baskı altında hissediyormusunuz
    Alican KEŞKÜŞ : Her teknik adam baskı altındadır. Bu dünyanın en iyi managerleri için bile geçerlidir. Jose MOURİNHO bile
    B.M. : Bu sezonki hedefleriniz nelerdir.
    A.K. : Bu sezon ilk hedefimiz ilk 4e girmek bildiğiniz gibi Fiorentina senelerdin şampiyonlar ligi gibi bir vitrinde boy gösteremiyor. avrupada var tabi UEFA kupasında finaller oynamak istiyoruz. Bu sezon italya kupasınıda müzemize götürmek için elimizden geldiği kadarıyla çalışcaz.
    B.M. : Takıma takviyeler yapılcakmı.
    A.K. : Bunu kamp dönemimizde görcez kafamda tabi bi kaç isim var yönetimle görüşüp eksik yerlerimize takviyeler olcaktır. Sırf para harcamak için trasfer yapmıycaz. 1-2 ismle transfer sezonunu kapatcaz.
    B.M. : Takımdan göndermeyi düşündüğünüz oyuncular varmı. Bildiğiniz gibi MONTOLİVO'nun bir çok klüp peşinde bu oyuncu içinde görüşlerinizi alabilirmiyiz.
    A.K. : Neden olmasın kafamıza ve takım sistemimize uymayan oyuncularla yollarmızı ayırcaz. MONTOLİVO için söylenecek çok şey var ama özetlemek gerekirse çok teknik bir oyuncu onu elimizde tutmak için elimizden geleni yapcaz.
    B.M. : Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih TERİM'le görüştünüzmü.
    A.K. : Kendisi Telefonla aradım Milli takımımızın EURO 2008 deki başarısı için tebrik ettim oda bana Fiorentina gibi ileriyi gören bir takıma geldiğim için tebriklerini sundu...
    Herşey için teşekkürler hepinize iyi akşamlar......

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Almanyanın Duisburg kentinde hazırlık kampında bulunan Fiorentina Yaptığı hazırlık maçlarıyla normal bir grafik çizdi.
    3 Galibiyet 2 Beraberlik 1 de yenilgi alan Fiorentina Bu süreçle hazırlık kampınıda tamamlamış oldu. Transfer konusunda suskun kalan takım bugünlerde bir bomba patlatacağı kulaklara gelen haberler arasında. EURO 2008de boy gösteren ve yıldızı iyice parlayan bir orta saha oyuncusun peşinde olduğu gelen haberler arasında
    .

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Andrey ARSHAVİN Fiorentia'da

Rusya Milli Takımının ve Zenitin ünlü yıldızı Arshavin Fiorentina takımıyla 3 yıllık sözleşme imzaladı EURO 2008'de üstün bir performans gösteren yıldız oyuncunun trasferi Fiorentina ekibine 9 € ya mal oldu 30 numaralı formayı giycek olan genç oyuncu izinin bitmesinden sonra Fiorentina takımıyla hazırlıklara başlıycak. Bu arada Sinyor KEŞKÜŞ Hazırlık kampı ve Arshavin transferini değerlendirdi. Genç teknik adam "hazırlık kampının çok iyi geçtiğini ve ekisklerimizi gördüğünü söyledi takımın iskeleti oluştuğuna deyinen KEŞKÜŞ bu takımın ilk 4ü zorlayacağından emin olduğunu söyledi." Arshavin trasnferi ile ilgili de açıklamalar yapan KEŞKÜŞ "Bu transfer takıma büyük destek katacağından ve gerekli bir transfer olduğunu dile getirdi. Arshavini EURO 2008 de izlediğini söyleyen sinyor KEŞKÜŞ onu hayranlıkla izlediğini ve onun gibi bir oyuncuyu klübünde görmekten mutlu olduğunu sözlerine ekledi."
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Last edited by aliCHaN_FM : 11.Temmuz.2008 at 23:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arshavin iyi transfer olmuş. Sinyor Terim'den sonra Sinyor Keşküş de Fiorentina taraftarının gönlünde taht kurar umarım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Fiorentina 2-1 Palermo

İyi Başlangıç
    ,
    Keşküş Yönetiminde ilk resmi maçına çıkan Fiorentina Zorlu mücadelede Palermo'yu 2-1 lik sonuçla devirmeyi başardı. Maçın ilk yarısı orta saha mücadelesine dönen maçta goller ikinci yarıda geldi 47. dk. Adrian MUTU ile 1-0 öne geçen Fiorentina daha golün sevincini yaşıyamdan beraberlik golünü kalesinde gördü. Beraberlik golünden sonra taraftarıda arkasına alan Mor Menekşeler üst üste ataklar geliştirdi. 74. dk. Palermo takımından Belluschinin kırmızı kart görmesinden sonra Fiorentina Tek kale oynamaya başladı ve golüde 90 dk. Montolivonun ayağından buldu.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Parma 2-1 Fiorentina

İlk Deplasman İlk Yenilgi

İlk deplasman maçına çıkan Fiorentina Parma'dan puansız döndü. Vasat bir futbol sergiliyen Menekşeler 90. dk. golüne engel olamadı. 36. dk. Çek Futbolcu Ujfalusinin kk attığı golle il yarıyı 1-0 yenik kapıyan Fiorentina İkinci yarıdada Oyun olarak rakibine üstünlük sağlayamadı. Vierinin 60. dk'dan sonra oyuna girmesiyle İlk top buluşmasıyla takımına beraberlik golünü getirdi. Artık maçın barebare bitmesine kesin gözle bakılırken Parmanın Forveti Domenico Morfeo Sahaya çıktı ve dk. 90 'nı gösterdiğinde üstünlük golünü atmış bulundu.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fiorentina 2-0 Siena

Rahat Galibiyet

Artemi Franchi Stadında oynanan karşılaşmada Fiorentina Sienayi net bir skorla 2-0 mağlup etmeyi başardı. 3. maçında 2. galibiyetini alan Fio Bu sezon ligde ne kadar iddalı olduğunuda ortaya koymuş oldu 90 dk. boyunca üstün bir futbol oynayan Fio 53. dk. Kuzmonovicin frikik golüyle 1-0 öne geçti Bu golden sonra rahat bir futbol sergiliyen Fio 67'de Vieri ile 2. golü bıldu bu golde maçın skorunu belirledi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    CSKA (Sofia) 2-0 Fiorentina

Avrupa'daki İlk Sınav Başarısız

UEFA kupası Eleme maçında Bulgaristanın CSKA takımıyla eşleşen Fiorentina Avantajı Bulgaristan'da bırakarak İtalya'ya dönüyor. Sinyor KEŞKÜş yönetiminde ilk avrupa sınavını veren Fio Üzücü bir yenilgi aldı. Maça iyi başlayan ekip CSKA Sofia idi 17. dk. Emil Dimovun Kafa golüyle 1-0 Öne geçen CSKA ikinci golüde Montolivonun kk attığı golle buldu ve ilk yarı 2-0 lık sonuçla tamamlandı. İkinci yarıya oyuncu değişikleriyle başlayan Fio bir türlü oyunu CSKA yarı sahasına yıkamadı ve maç 2-0 lık sonuçla tamamlanmış oldu. Artık İtalyada oynanacak Rövanş maçına bakacak olan Fiorentinanın işi baya zorlaştı. Maçtan sonra Mikrofonlarımıza konuşan Sinyor KEŞKÜŞ " Maça kötü başladıklarını ve maçı hakeden tarafın CSKA olduğunu söyledi. ama herşeyin bitmediğini italya'da bu işi bitireceğinden emin sözler sarfetti"
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Livorno 1-0 Fiorentina

Bu Hocayla Bu İş olmaz

Yine 90 yine 90 dk. Armando Picchi stadında oynan karşılaşmada Fiorentina yine 90. dk. golüne engel olamadı Maç boyunca da Rakibine karşın üstün bir oyun oynayan Fio Ne yazıkki defansın biranlık konsantre kaybınını pahalıya ödedi. Diamanti'nin 90. dk. golüyle Livorno ekibine 1-0 lık skorla mağlup olan Fio'da gözler Reggina ile oynanacak maça çevrildi.
    Last edited by aliCHaN_FM : 12.Temmuz.2008 at 23:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

iyi sayılabilecek bir başlangıç bence çok kolay lider olursun
    bu arad** transfer var mı başka ....

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by Ghonedre View Post
    iyi sayılabilecek bir başlangıç bence çok kolay lider olursun
    bu arad** transfer var mı başka ....
    Hayır transfer malasef başka yok 1 transferle sezonu kapadım zaten kafamda 2 oyuncu wardı 1ni aldım öbüründede para sıkıntısı olduğu için anlaşamadık ama belki devre arası bir bobmba patlatcam takımın gidişatına göre

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara-Sakarya

Quote Originally Posted by urfAslan View Post
    Hayır transfer malasef başka yok 1 transferle sezonu kapadım zaten kafamda 2 oyuncu wardı 1ni aldım öbüründede para sıkıntısı olduğu için anlaşamadık ama belki devre arası bir bobmba patlatcam takımın gidişatına göre
    bence mutuyu satmalısın para lazım ayrıca satmazsan mutsuz olur iyi oynamaz 50 m$ a rahat satarsın

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

La Gazetta Dello Sport

Fiorentina ekibi bu sezon Transfer sezonunu sessiz geçirdi desek yeridir. Tek transferi Zenitin yıldız oyuncusu Arshavin oldu. Sinyor KEŞKÜŞ takımındaki oyuncularını tutmasını bildi. Montolivo, Mutu gibi yıldız oyuncularına yapılan teklifleri söz konusu etmeden geri çevirdi. ünlü Alman ekibi Bayer Münich'in Montolivo için yaptığı 15 € teklifi kulak arkası eden yönetim bu oyuncuyu ne pahasına olursa olsun bu sezon satmayacaklarını açıkladılar. Bu aralar ligde 5 hafta oynanmasına rağmen Fiorentina klübünde büyük bir transfer gerçekleşeceği haberler arasında Juventusun Sağ açık yıldız Futbolcusu Mauro CAMORANESİ ile ilgilenen Fio bu transferi biritip devre arasında bu oyuncuyu takıma katacağı bildirldi. Juventus Klübü CAMORANESİ'nin bon servis bedelini 10€ olarak açıkladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Az transfer yapmışın para vardıda sanırım fiorentinada ayrıca mutuyu yollayıp mükemmel bir takımda kurabilirdin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ben fiorentina yı seçtiğimde mutu benden hep gitmek istiyor.buna bi çare bulamadım ama çok az transfer yapmışsın

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    ben fiorentina yı seçtiğimde mutu benden hep gitmek istiyor.buna bi çare bulamadım ama çok az transfer yapmışsın
    gelen teklifleri reddetmek yerine yüksek fiyat istersen hem onlar vazgeçer hemde mutu üzülmez

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Az transfer yapmışın para vardıda sanırım fiorentinada ayrıca mutuyu yollayıp mükemmel bir takımda kurabilirdin
    haklısın az transfer yaptım ama takımı iyice tanımak istiyorum. orta sahamda bi eksiklik vardı onuda bir transferle hallettim. Ama devre arasında baya bi transfer yapmayı düşünüyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Bendede öle ama bende ısrarla satmıyorum. ama sezon sonu mutlaka yollıycam.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by n1ghtm4r333 View Post
    bence mutuyu satmalısın para lazım ayrıca satmazsan mutsuz olur iyi oynamaz 50 m$ a rahat satarsın
    iyi güzelde o kadar para etmiyor canım ya sen baya uçmuşsun bu sezon oynatıp değerini yükseltcem sezon sonu direk piyasaya sürcem
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Last edited by aliCHaN_FM : 13.Temmuz.2008 at 02:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Mutu 33MN$ A kadar gidebiliyor bence satalısın ayrıca durumun vahim vieri ile bu iş yürümez benim görüşüm

tekrar Başarılar
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Mutu 33MN$ A kadar gidebiliyor bence satalısın ayrıca durumun vahim vieri ile bu iş yürümez benim görüşüm

tekrar Başarılar
    Bakıcaz artık mutuyu ancak devre arası gönderirim. Vieri durumuda belirsiz şuan iyi bir performasn gösteriyo gibi.
    Birazdan Oyuna girip maçlarımı yapcam. SS ler yakında geliyo

sakary Ali Misafir

bekliyoruz yeni ssleri

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Fiorentina 1-1 Reggina

Son Dakikaların Takımı

Fiorentina son dakikaların takımı olduğunu bu maçtada gösterdi. Maçın daha henüz 18. dk. Reggina futbolcusu Edgar Baretto'nun kırmızı kart görmesiyle Fiorentina'nın atakları daha sık olmaya başladı. Maçın ilk yarısı golsüz sonuçlandı. İkinci yarıda atak oynayan takım Reggina idi ve bu atakların meyvesini 82. dk'da attığı golle buldu. Fio ekibi golün şokunu hemen üstünden atıp defansın bir anlık hatasını affetmeyen MUTU beraberlik golünü kaydetmiş oldu. Fio ekibi Ligdeki ilk beraberliğinide tatmış oldu
    Last edited by aliCHaN_FM : 14.Temmuz.2008 at 16:27

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara-Sakarya

hyr en az 45 ediyor benim her oynayışımda liverpool yada arsenal 45 e alıyo bende bi keresinde 48 e satmıştm braz daha sıksan 50 olr

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

evet arkdaşlar mutu için söylediklerinizi değerlendircem. şuan onu satmak için çok geç. ama devre arası muhakkak göndercem iyi bir teklif gelirse sizin söylediğiniz rakamlar gibi mutu artık FİO forması giyemiycek

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara-Sakarya

Quote Originally Posted by urfAslan View Post
    evet arkdaşlar mutu için söylediklerinizi değerlendircem. şuan onu satmak için çok geç. ama devre arası muhakkak göndercem iyi bir teklif gelirse sizin söylediğiniz rakamlar gibi mutu artık FİO forması giyemiycek

mutunun yerine agüero yu alabilirsen güzel senin için çok güzel olur at.madrid den fio ya gelir diye düşünüyorm ama takımı ikna etmen lazm

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Vay benimde bu sitede bir hemserim varmis hemde kaliteli bir Manager oyuncusuna benziyor,
    Hemso kariyerinde basarilar.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Vay benimde bu sitede bir hemserim varmis hemde kaliteli bir Manager oyuncusuna benziyor,
    Hemso kariyerinde basarilar.
    Teşekkür ederim hemşo, napalım kendi çapımızda uğraşıyoruz. Bizde kariyerlerimizi bu sitedeki arkadaşlarla paylaşıyoruz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    La Gazetta Dello Sport

Fiorentina Takımında CAMORANESi heycanı. Geçtiğimiz günlerde yanyınladığmız haber Fio taraftarını bir nebze olsa heycanlandırdı. Taraftarlar bu sezon takımın az transfer yapmasından yakınıyodu. Ama Sinyor KEŞKÜŞ'ün açıklamalarına bakacak olursak bu sezon az transfer yapmasının nedeni takımı iyice tanımak olcak dedi. Boş yere transfer yapıp sonra bu oyuncuları oynatmama gibi bi lüksümüz yok diyerek çar***ı açıklamalarda bulunmuştu. Fio tarftar sitesinde yapılan ankette mor menekşe taraftarları % 80 oranında bu tarnsferin gerçekleşmesini istedi. Fiorentina yöneticileri bu transferi bitirmek için ellerinden geleni yaptıklarını söylediler. Eğer bi aksilik olmazsa devre arasında Camoranesi artık Fiorentina forması giyecek
    Last edited by aliCHaN_FM : 15.Temmuz.2008 at 14:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri