1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Oyunum aniden kapanıyor ama hata vermiyor?

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Exclamation Oyunum aniden kapanıyor ama hata vermiyor?

2010 yılındayım dunyakupası maçım war ve oyuna devam et dediğimde yada taktikler bölümüne girmeye çalıştığımda oyun kapanıyor.(hiçbir hata bildirimi gelmiyor.) Tekrar tekrar giriyorum oyuna aynı şekilde oyun yine kapanıyor.Çözüm önerileriniz nedir?

benim sorunumda seninkine benziyo fakat benimkinde bir oyuncunun mevkiler bölümüne tıklarsam kapanıyor vede hata falan vermiyor..yetkililere duyrulur forumda çok aradım ama bulamadım..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by tayfunturp View Post
    benim sorunumda seninkine benziyo fakat benimkinde bir oyuncunun mevkiler bölümüne tıklarsam kapanıyor vede hata falan vermiyor..yetkililere duyrulur forumda çok aradım ama bulamadım..
    temayı değiştirmeyi denedin mi belki dosyaların birinde eksiklik vardır . ya da temada oynama yaptıysan belki yalnışlıkla bir yerleri silmiş olabilirsin .

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    temayı değiştirmeyi denedin mi belki dosyaların birinde eksiklik vardır . ya da temada oynama yaptıysan belki yalnışlıkla bir yerleri silmiş olabilirsin .
    benim sorunumun tema ile alakası olmadını düşünüyorum çünkü orjinal tema ile oynuyorum.

aynı sorun bende de var mac esnasında veya biseyler karıstırırken kut oyundan atıyo hata raporu filande vermiyo 2011 e geldim tam heycanı yakalım derkenbu oldu bi cozum lutfen

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Oyunu tamamen kaldırıp farklı bir dizine kayıt etmeyi deneyebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by miharbi View Post
    benim sorunumun tema ile alakası olmadını düşünüyorum çünkü orjinal tema ile oynuyorum.
    alıntı yaptığım kişinin ismine bakarsan sana cevap yazmadığımı görebilirsin

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Birde şunu sormak istiyorum. Açtığınız her yeni oyunda mı bu hatayı alıyorsunuz yoksa sadece kayıtlı oyunlarınızda mı?

İllegal içerik ile ilgili paylaşım yapmak forumlarımızda yasaktır.

ekran kartından supeleniyorum ama fm de grafik namına bisey yok ayrıca ilginize tesekkur ederim yeni oyun acmadım kariyerim cok iyi ondan devam etmek istiyorum sorun save dosyasında mı

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yeni oyun açıp denersen kayıt dosyasında olup olmadıgını anlayabilirsin. Muhtemelen kayıt dosyasındadır sorun ama değilsede oyunu kaldırıp tekrar kurmak çözüm olabilir.

tmm tesekkur ederim deniycem

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    temadan değil sanırsam bu değişik bişey ekran kartından da olmaz ama temayı değiştirmeyi denicem tşk ederim ...

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Birde şunu sormak istiyorum. Açtığınız her yeni oyunda mı bu hatayı alıyorsunuz yoksa sadece kayıtlı oyunlarınızda mı?
    Ben sadece kayıtlı olan oyunumda bu sorunu yaşıyorum yeni açtığım oyunlarda bişe olmuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ozaman kayıtlı oyununda problem var ve kayıtlı oyunlardaki problemleri gidermenin bir yolu yok. Kayıtlı oyunun bozulduysa bozulmuştur. Fakat farklı bir isimle kaydedip açmayı dene çözüm olmaz ama hani belki.

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Fakat farklı bir isimle kaydedip açmayı dene çözüm olmaz ama hani belki.
    Denemiştim çözüm olmadı ama pc ye format atmayı deniycem belki düzelir. İlgilendiğin için Teşekkürler.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Eğer sadece bunun için atacaksan format yine çözüm olacağını sanmıyorum. Sen iyisi mi yeni oyuna başla..

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Oyunun en zevkli zamanında oldu bu olay kariyerim çok iyiydi o yüzden kopamıyorum saveli oyunumdan.

Mesaj Yetkileri