Galatasaray
Denizlispor
Beraberlik
Umut beraberliğe ihtimal vermiyor musunTaraftarımız önünde ligin acılış macında Kayseri macının da verdigi moralle galip gelecegimizi düşünüyorum. Yeni sezon hayırlı olsun...
Bence bu sene Denizli küme düşebilir.Galatasaray ligin ilk maçında galip gelir...
galatasaray kazanacak kanımca... denizli bu sezon tekrar çok zor bir sezon geçirir...
Galatasaray, ligin ilk maçında zayıf rakibi Denizlispor'u kendi sahasında eze eze yenecektir.
denizlispor bu sezon küme düşmenin bankosu bize asy de direneceklerini sanmıyorum..
GALATASARAY'ımızın kazanması gereken bir maç puan kaybında bile SKİBBE eleştirilmeye başlanabilir...
Denizlide giden hiçbir oyuncunun yeri dolmadı td de dahil yani dışardan öyle görünüyor galatasaray kayıp yaşamaz
Bakalım Yusuf'suz Denizli neler yapacak ligde.G.Saray seyircisi önünde lige iyi başlar...
Lige seyircimiz önünde galibiyetle baslariz.
Denizlispor bu maçta yenilir ve ligide başladığı gibi kötü bitirir sonucunda da küme düşer diyorum.
Temennim Galatasaray'ın mağlup olması ancak taraftarı önünde lige galibiyetle başlayacaktır.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bende Galatasaray'ın evinde kazanacağını düşünüyorum.Denizli'nin sürpriz yapabileceğini hiç sanmıyorum Yusuf gibi çok önemli bir oyuncularını kaybettikten sonra..
So what?
Saike
Denizlispor bu sene çok genç bir kadro kurdu..teknik ekip ve takım kabuk değiştirdi adeta..
fakat bu biraz süre isteyecektir..Galatasaray ın Steau nun rövanşına moralli gideceğine eminim..
bilet fiyatları açıklanmış eski açık 50ytl mi olurmuşöğrenci harçlığıyla nasıl alıcak insanlar acaba bu arada denizli bu sene küme düşmeye en yakın takım gibime geliyor çok fazla birşey yapamazlar bence ligin anadolu'dan çıkacak flaş takımı bursa kayseri ve eses olur gibime geliyor ama bakalım
tabi eses i oralı olduğumuzdan istiyorum yoksa bi ışık yok bu sene![]()
Denizlispor Yusufsuz zor toparlanır. Evimizde zayıf rakibimizi farklı yeneceğimizi bekliyorum.
Denizlispor asıl adamını, takımı sürükleyen adamını, Yusuf'u kaybetti. Yerini doldurabilecek bir oyuncusu da yok gibi görünüyor. Çok büyük bir mucize olmadıkça Galatasaray puan kaybetmeyecektir.
sami yen de olması bi avantaj lige galibiyetle başlarız . hele bir de gol gecikmezse keyifli bir maç izleyebiliriz . normalde denizli bizi hep zorlar ama yusuf gibi bir oyuncu yok bakalım ne yapacaklar
Denizli'nin puan alması için 2 gol atması lazım.Bunu yapabilecek bir takım değil.Galatasaray rahat kazanır diye düşünüyorum.
''3'de half time 5'de biter'' türünde bir maç olur..Denizli çok saçma işler yaptı..Gerek hoca gerek oyuncu konusunda..Eminim şehirdeki çoğu insanda bu sene yolun sonu oldugunu düşünüyordur..Galatasaray şov ile başlar..
Bizim bu kendine güvenen tavrımız umarım oyunculara yansımaz diye düşünüyorum ben şu anda, yaptığımız bu yorumlardan sonra. Fazla güven bozar zira...
Bu maçı bence alırız.Steua maçı öncesi bazı oyuncular dinlendirelebilir..Denizlide baya oyuncu gitti..Yanlız denizli hersene küme düşer diyorlar yinede ligi iyi yerde bitiriyor..Hiç belli olmaz![]()
4-0 5-0 gibi fark olur..Gs taraftarı önünde gol şov yapar..Denizli'de artık yolun sonunda ..
Fark olacağını düşünmüyorum. Galatasaray'ın aklı Steau maçında olacaktır o yüzden bence 1-0 ya da 2-0 gibi bir sonuçla biter.
Galatasaray kazanıcaktır bu maçı.Kewell ilk 11'de başlarsa fark olur maçta![]()
Bende fark olacağını düşünmüyorum ve ayrıca temposuz bir maç olacak bana göre. Galatasaray deplasmanda oynayacağı Steaua maçını daha çok düşünüyor o yüzden fark olmaz.
(/s)
Galatsaray kazanır, 2-0 biter gibime geliyor..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Galatasaray kazancaktır ama pekte rahat olmayabilir
Galatasaray rahat bir oyunla kazanır.Denizli'de ilk hafta aldığı mağlubiyeti diğer haftalarda sık sık tekrarlar ve küme düşer.