Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

36 87.80%
  • Denizlispor

3 7.32%
  • Beraberlik

2 4.88%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 144 sonuç

Konu: Galatasaray - Denizlispor [ TSL 1. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Galatasaray - Denizlispor [ TSL 1. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Umut beraberliğe ihtimal vermiyor musun Taraftarımız önünde ligin acılış macında Kayseri macının da verdigi moralle galip gelecegimizi düşünüyorum. Yeni sezon hayırlı olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence bu sene Denizli küme düşebilir.Galatasaray ligin ilk maçında galip gelir...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

galatasaray kazanacak kanımca... denizli bu sezon tekrar çok zor bir sezon geçirir...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray, ligin ilk maçında zayıf rakibi Denizlispor'u kendi sahasında eze eze yenecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

denizlispor bu sezon küme düşmenin bankosu bize asy de direneceklerini sanmıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

GALATASARAY'ımızın kazanması gereken bir maç puan kaybında bile SKİBBE eleştirilmeye başlanabilir...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Denizlide giden hiçbir oyuncunun yeri dolmadı td de dahil yani dışardan öyle görünüyor galatasaray kayıp yaşamaz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bakalım Yusuf'suz Denizli neler yapacak ligde.G.Saray seyircisi önünde lige iyi başlar...

Lige seyircimiz önünde galibiyetle baslariz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Denizlispor bu maçta yenilir ve ligide başladığı gibi kötü bitirir sonucunda da küme düşer diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Temennim Galatasaray'ın mağlup olması ancak taraftarı önünde lige galibiyetle başlayacaktır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bende Galatasaray'ın evinde kazanacağını düşünüyorum.Denizli'nin sürpriz yapabileceğini hiç sanmıyorum Yusuf gibi çok önemli bir oyuncularını kaybettikten sonra..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Denizlispor bu sene çok genç bir kadro kurdu..teknik ekip ve takım kabuk değiştirdi adeta..

fakat bu biraz süre isteyecektir..Galatasaray ın Steau nun rövanşına moralli gideceğine eminim..

bilet fiyatları açıklanmış eski açık 50ytl mi olurmuş öğrenci harçlığıyla nasıl alıcak insanlar acaba bu arada denizli bu sene küme düşmeye en yakın takım gibime geliyor çok fazla birşey yapamazlar bence ligin anadolu'dan çıkacak flaş takımı bursa kayseri ve eses olur gibime geliyor ama bakalım
    tabi eses i oralı olduğumuzdan istiyorum yoksa bi ışık yok bu sene

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Denizlispor Yusufsuz zor toparlanır. Evimizde zayıf rakibimizi farklı yeneceğimizi bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Denizlispor asıl adamını, takımı sürükleyen adamını, Yusuf'u kaybetti. Yerini doldurabilecek bir oyuncusu da yok gibi görünüyor. Çok büyük bir mucize olmadıkça Galatasaray puan kaybetmeyecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

sami yen de olması bi avantaj lige galibiyetle başlarız . hele bir de gol gecikmezse keyifli bir maç izleyebiliriz . normalde denizli bizi hep zorlar ama yusuf gibi bir oyuncu yok bakalım ne yapacaklar

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Denizli'nin puan alması için 2 gol atması lazım.Bunu yapabilecek bir takım değil.Galatasaray rahat kazanır diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

''3'de half time 5'de biter'' türünde bir maç olur..Denizli çok saçma işler yaptı..Gerek hoca gerek oyuncu konusunda..Eminim şehirdeki çoğu insanda bu sene yolun sonu oldugunu düşünüyordur..Galatasaray şov ile başlar..

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Bizim bu kendine güvenen tavrımız umarım oyunculara yansımaz diye düşünüyorum ben şu anda, yaptığımız bu yorumlardan sonra. Fazla güven bozar zira...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu maçı bence alırız.Steua maçı öncesi bazı oyuncular dinlendirelebilir..Denizlide baya oyuncu gitti..Yanlız denizli hersene küme düşer diyorlar yinede ligi iyi yerde bitiriyor..Hiç belli olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Bu maçı bence alırız.Steua maçı öncesi bazı oyuncular dinlendirelebilir..Denizlide baya oyuncu gitti..Yanlız denizli hersene küme düşer diyorlar yinede ligi iyi yerde bitiriyor..Hiç belli olmaz
    Bu sene zaten düşmezse hiç düşmez gibime geliyor..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

4-0 5-0 gibi fark olur..Gs taraftarı önünde gol şov yapar..Denizli'de artık yolun sonunda ..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fark olacağını düşünmüyorum. Galatasaray'ın aklı Steau maçında olacaktır o yüzden bence 1-0 ya da 2-0 gibi bir sonuçla biter.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Galatasaray kazanıcaktır bu maçı.Kewell ilk 11'de başlarsa fark olur maçta

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bende fark olacağını düşünmüyorum ve ayrıca temposuz bir maç olacak bana göre. Galatasaray deplasmanda oynayacağı Steaua maçını daha çok düşünüyor o yüzden fark olmaz.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Galatsaray kazanır, 2-0 biter gibime geliyor..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

sakary Ali Misafir

Galatasaray kazancaktır ama pekte rahat olmayabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Galatasaray rahat bir oyunla kazanır.Denizli'de ilk hafta aldığı mağlubiyeti diğer haftalarda sık sık tekrarlar ve küme düşer.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri