Kendinizin bile inanmadığı haberleri buraya koyup, burayı sohbet alanına çevirmeyin lütfen.
Kendinizin bile inanmadığı haberleri buraya koyup, burayı sohbet alanına çevirmeyin lütfen.
(/s)
Antalyaspor'un bayağı bi değişime ihtiyacı var.Bu sene zar zor çıktılar.İnşallah iyi transferler yaparlarda hemen düşmezler yine..
So what?
Saike
Bir haber duydum gerçekleşme ihtimali nedir bilmiyorum ama Abramoviç'in kulübe 20 milyon € destek verebileceği söyleniyor.Ne kadar doğru Ne kadar yanlış bilmem ama olursa süper olur.
Benim aldığım duyum öyle değil.Kazak bir işadamı takımı satın alacakmış.Antalya'ya Abramoviç diye bir haberdi.
Bende şöyle bir şey duyduydum:Oğlu yönetimde görev alan bir azeri zengini takımı satın almak istiyormuş.Taraftar tepkiliymiş ama bence iyi olur.
So what?
Saike
Takıma para akıtsında kim olursa olsun![]()
AntalyaSpor un belediyeye bi bağlantısı varmı.. tam bilmiyorum ama sanki belediye yönetimi değişince başkanda değişiyo gibi.. eğer böyle bir şey varsa satılmasından yanayım.. en azından kaynak bakımından Antalyalı işadamlarından daha çok destek çıkarlar..
antalya'nın yararına olacaksa kı elbet olur bence satılsın kulüp..
Antalyaspor'u satin almak isteyen azeri bir emlak zengini Telman Ismailov, oglu Serkan Ismailov zaten yonetimde, ama yonetim ile anlasamadiklari soyleniyor. Antalyaspor butun hisselerini satmak istemiyor, Ismailov butun hisseleri satin almak istiyor. Ayrica taraftar tepkili falan degil ozellikle de taraftar satilmasini cok istiyor.
Transferde ise ismi gecen oyuncular, Sakaryaspor'un kalecisi Martinez, Bursaspordan Cihan Haspolatli, Gaziantepspor'dan Volkan Arslan ve gerceklesirse benim icin cok ilginc ve iyi olarak dusundugum 32 yasinda ki eski Fb'li oyuncu Washingtonisimleri gecen oyuncular bunlar.
Ama teknik direktorumuzunde Hikmet Karaman oldugu dusunulurse ne kadar iyi transfer yapsakda bir ise yarayacagini zannetmiyorum, yeni bir teknik direktor en iyi transfer olur. Umarim ben yaniliyorumdur.
Kaleci için Murat Şahin ilede görüşülüyormuş.Eğer Martinez alınırsa kaleye forvete yabancı almak için mevcut yabancılardan birisi yollanmak zorunda.
So what?
Saike
Adriano çok iyi ama belediye gönderir mi bilinmez.
Murat Sahin, Martinezden daha iyi bi kalecidir. Yabanci transferi forvette yapilsa iyi olur. Antalya her sene bu ligde olmasi lazim
Evet bütün taraftar grupları falan kulübün satılmasını istiyolar.Adamlar nerdeyse Camiye gidip dua edece takım satılsın diye.Red Soldiers'ta arkadaşımın kardeşi var o söyledi
Murat iyi transfer olur.Yararlı olacağına eminim.
Hikmet Karaman bencede kesinlikle yollanmalı.Zaten kulübe yakın bir tanıdığım var o da eğer ligde kalmak istiyolarsa Hikmet Karaman gitmeli onun da Yılmaz Vural'dan bir farkı yok dedi.
Valla benimde 07 Gençlikten bir arkadaşım var.Haberi gazetede görünce tepki göstermişti.Bende herhalde taraftarın çoğu öyle düşünüyor diye bir kanıya vardıydım.
So what?
Saike
Karaman eski talebeleriyle buluşuyor!
Antalyaspor transfer için düğmeye basarken, teknik direktör Hikmet Karaman'ın isteği doğrultusunda, Bursaspor'dan Cihan ve Gaziantepspor'dan Volkan ile anlaşmaya vardı.
Antalyaspor Futbol Şube Sorumlusu Şefik Öz, Diyarbakırspor'dan Abdullah, Gaziantepspor'dan Volkan, Bursaspor'dan Cihan ile prensipte anlaştıklarını söyledi. Şefik Öz, yaptığı açıklamada, Turkcell Süper Lig'e yeni çıkan Antalyaspor'un ligde kalıcı olması için transfer çalışmalarına önem verdiklerini belirterek, Diyarbakırspor'un başarılı sağ beki Abdullah Çetin, Galatasaray'ın eski orta saha oyuncusu olan ve geçen yıl Gaziantepspor'da forma giyen Volkan Arslan ile Galatasaray'ın eski oyuncularından ve geçen yıl Bursaspor'da forma giyen Cihan Haspolatlı ile prensipte anlaştıklarını bildirdi.
Her üç futbolcunun da bonservisinin elinde olduğunu ifade eden Öz, ''Eğer bir aksilik olmazsa, önümüzdeki günlerde bu üç futbolcuya imza attıracağız'' dedi.
Şefik Öz, Sakaryaspor'un kalecisi Martinez ile de prensipte anlaştıklarını ancak Sakaryaspor ile bonservis bedeli konusunda görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.
YABANCI SANTRAFOR ARANIYOR
Antalyaspor'un iki kaliteli santrafora ihtiyacı bulunduğunu anlatan Şefik Öz, sözlerini şöyle tamamladı:
''Antalyaspor genel kurulu 28 Haziran'da yapılacak. Yönetim olarak 4 futbolcu ile ilgileniyoruz. En az bir yabancı santrafor alacağız. Yeni yönetim, göreve geldiğinde yapılacak başka transferler varsa yapacaktır. Özellikle santrafor konusuna ağırlık veriyoruz. Santraforların her ikisi de yabancı olabilir. Transfer komitesi çalışmalarını sürdürüyor.''
Lig TV
Cihan ve Volkan tecrübeli oyuncular Antalyaspor'a yararlı olacaklardır.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Antalyaspor yönetimi kaleci Martinez ilede anlaşmış.
So what?
Saike
Hikmet Karaman eski ögrencilerini topluyor..Kocaelisporda birlikte çalışmışlardı..
Martinez'in kalitesi tartışılmaz kalesi emin ellerde Antalya'nın.
Cordoba kötü bir kaleci değildi ki Türkiye'de oynadığı dönemde en beğendiğim kalecilerden biriydi özellikle elle attığı paslar.
Galatasaray'ın eski futbolcularından, geçen yıl Gaziantepspor formasını giyen Volkan Arslan, Antalyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Antalyaspor kulüp binasında düzenlenen imza törenine Antalyaspor Mali Asbaşkanı Abdurrahman Yılmaz ile Volkan Arslan katıldı.
Törende konuşan Yılmaz, Antalyaspor'un Süper Lig'de iyi bir sezon geçirmesi için transfer çalışmalarında titiz davrandıklarını söyledi. Yılmaz, ''Galatasaray'a uzun yıllar hizmet etmiş ve en son Gaziantepspor'da forma giymiş olan Volkan Arslan ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. İnanıyorum ki Volkan Antalyaspor'da iyi bir sezon geçirecektir. Transferi hayırlı olsun'' dedi.
Volkan arslan ise Antalyaspor'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, ''Antalya çok güzel bir şehir. İnancım odur ki, Antalyaspor forması altında başarılı olacağım'' diye konuştu.
İmza töreninden sonra Volkan Arslan, Antalyaspor formasını giyerek basın mensuplarına poz verdi.
Antalyaspor Martinez'den vazgeçti
Antalyaspor, prensipte anlaşma sağladığı Sakaryaspor'un Kolombiyalı file bekçisi Martinez'den menajeriyle yaşanan anlaşmazlık nedeniyle vazgeçti.
Antalyaspor Futbol Şube Sorumlusu Şefik Öz, anlaşma sağlayamadıkları Sakaryaspor'un kalecisi Martinez'i transfer etmekten vazgeçtiklerini söyledi.
Şefik Öz, Sakaryaspor'un Kolombiyalı kalecisi Luis Martinez ile her konuda anlaştıklarını, ancak Martinez'in menajeri ile son dakikada anlaşmazlıklar çıktığını, bu yüzden de Martinez'i almaktan vazgeçtiklerini belirtti.
Öz, Antalyaspor'a bir kaleci alacaklarını, bu kalecinin yerli veya yabancı olabileceğini kaydetti.
CİHAN GELECEK HAFTA
Şefik Öz, Galatasaraylı eski futbolcu Cihan Haspolatlı ile herhangi bir sorunlarının bulunmadığına işaret ederek, ''Cihan Haspolatlı ile her konuda anlaştık. Herhangi bir sorunumuz yok. Cihan gelecek hafta Antalya'ya gelecek ve Antalyaspor ile sözleşme imzalayacak'' dedi.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
antalyasporun acilen transfere ihtiyacı var ama bu kesinlikle kaleye olmamalı çünkü elinde g.saraydan volkan yaman karşılığında alınan fevzi elmas gibi bir genç yetenek var ve izlediğim tüm antalyaspor maçlarında önemli sayılabilecek bir performans gösterdi.