Hakem : Matteo Simone Trefoloni
Tarih : 27.08.2008
Saat : 20:45
Yer : STADIONUL GHENCEA
Haydi Bastır GALATASARAY ...
Hakem : Matteo Simone Trefoloni
Tarih : 27.08.2008
Saat : 20:45
Yer : STADIONUL GHENCEA
Haydi Bastır GALATASARAY ...
Bu maçta herkese çok büyük iş düşecek.Hücum hattında çok etkili olmalıyız.Lincoln kendini bu maçta iyice toparlamalı.Pozisyonları boş yere harcamaz,defansta açık vermezsek bu maçı alırız.
Başlıkta 1 "l" fazla olmuş, yönetici arkadaslardan biri düzeltirse iyi olur.
Kazanmaktan başka çaremiz olmadığına göre kazanırız. Steaua bizim kadar kaliteli bir takım değil.![]()
Kayseri ve denizli maçında harika moral depoladık..Steau'da ciddi sakatlıklar varmış..Yeneceğimizi düşünüyorum..
Turu atlamaya Galatasaray yakın olsa da,yine bişeyler ters gidebilir.Skibbe bazen çok garip hamleler yapıyor.
Bunların dışında kendi görüşüm;
Nası bi kadro çıkarsa çıksın ŞL'nin kendilerini katacağı artıları bilerek oynarlarsa sistem vs arkaplanda kalır.
Umarım turu geçeriz.
Temsilcimiz gerçek kadro yapısıyla sahaya çıkarsa turu geçen taraf oluruz ama Skibbe Kallivari hareketlerle takım kadrosuyla yap-boz oynamaya kalkarsa bu iş zor.
2 takımında göstereceği performans önemli.Galatasaray bundan önce oynadığı 3 maça oranla daha ciddi oynayacaktır diye düşünüyorum ama stadın zemini zorlayabilir onları.Steua'nın ise taraftarı önünde nasıl oynayacağını merak ediyorum.Evlerinde ilk maça oranla daha iyi oynayabilirler.Açıkcası bu maç öncesinde şu olur diye tahminde bulunmak zor.Temsilcimizin turu atlaması dileğiyle..
So what?
Saike
Galatasaray'ın futbolu bana ümit vermiyor ama; ne olursa olsun kazanabiliyorlar. Bu önemli bir avantaj. Eğer defansda sağlam işler yaparlarsa mutlaka bir gol bulurlar ve turu geçecek skoru elde ederler. Kalbimiz Galatasaray ile ama; tur zor gözüküyor.
zorlu maç olacak GS yın 2 gol atması lazım atamassa turu geçemez bence
ilk 20 dk gol yemezsek turu geçeriz..
Geçen seneki sion ve leverkusen maçı bu seneki steau maçı..Hepsinde aynı şey oldu erken dakikalarda yenik duruma düştük sonra oyunu dengeledik iyi oynama başladık goller bulduk ama iş işden geçdi tabiki....Bu tür maçlara kötü başlıyoruz..Özellikle steau önünde o atmosferde ilk 20 dakikada gol yemezsek hem oyunu dengeleriz hemde baskıdan kurtuluruz..
Tamam.Teşekkür ederim açıklaman için.Dediklerinde bencede haklısın.
So what?
Saike
Gol atamazsa zaten turu atlayamaz ama şuna eminim Bükreş'te gol atacak.
Gol yersek risk alırız bence fark olur.Atarsak risk alırlar bence fark olur.Fark derken bol gollü maç olur anlamında dedim yanlış anlamayınız..Yani bence her halikarda bu maç iddaa deyimiyle "üst" biter.
Galatasary adam gibi oyuncularıyla ve inanark oynarsa bu turu geçeceğini umuyorum.Steaua vasat bir takım son şampiyon geçmeli bunu
İşimiz gerçekten çok zor.Ama Galatasaray daha önceki yıllarda hep zoru başardı Avrupa arenasında.Steua kendi seyircisi önünde biraz daha cesur oynayacaktır.Galatasaray ilk maçtaki gibi erken goller yemesse biraz daha şanslı olabilir.Bütün oyuncularımıza çok iş düşüyor.Bu maçı kazanıp,gruplara kalmamız dileğiyle
sağbekte kim oynayacak acaba?bence linderoth olabilir..barış kaldıramaz böyle bi maçta beki..Ayrıca orta sahadaki presine ve enerjisine ihtiyacımız var 'türk gattuso' muzun![]()
Kontrollü oyun ve sabır şart..Maça hurra atak diyerek baslarsak hüsran olur..Ayrıca ortasahayı ayhan,topal hata linderoth gibi adamlardan kurmamız lazım.Barış sag bek olacak sanırım.Linderoth sag bek oynayamaz..Kewell fizikmen hazır degil..45 dakika falan oynaması lazım..Lincoln geçen sezon gibi degil,busene biraz daha çok çabalıyor..Dedigim gibi sabırlı olursak tur gelir diyorum.
Rakip takımda goian ve golanski oynaması zormuş..Bizim için avantaj olabilir.
ilk 25 dakkayı kazasız belasız atlatırsak işimiz çok kolaylaşır . Düzgün bir kadroyla kazanılamayacak bir maç değil . Skibbe inşallah macera aramaz . Ben ayrıca bu maça kesinlikle De Sanctis'in çıkması gerektiğini düşünüyorum .
Steaua başkanı Şampiyonlar Ligi'ne kalmaları halinde Şampiyonlar Ligi giriş parasının tamamını prim olarak oyunculara dağıtacağını açıklamış.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İlk maçı izleme fırsatını bulamadım. O açıdan Bükreş takımı nasıl top oynadı bilmiyorum. Galatasaray'a güveniyorum ve eminim ki Devler arenasındaki yerini alacaktır.
Bu gök, deniz nerede var
nerede bu dağlar taşlar
bu ağaçlar güzel kuşlar
YÜRÜYELİM arkadaşlar...
Gol Yemeden veya En Azından Macta 1-0 Yenık Duruma Dusmeden Gol Atmalıyız
Cok Onemlı Bı Mac Herkes Bunun Farkında Ilk Maça Oranla Daha Hazırız
Bukres'te BıR Surpriz Daha Olmaz Alırız Macı
Maçın deplasmanda olması kafa karıştırıcı. Tahmin yok
Bükreş elbette avantajlı. Skibbe oyuncuları sahada pozisyonlarına uygun ve doğru biçimde yerleştirirse Galatasaray bu maçı alır![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Gstv'de Can Erbesler Romanyadan Baglandı !!.Tahminime göre bu kadro çıkacak dedi
------------------Aykut--------------
Linderoth--- Meira--- Servet--- Hakan
-------------Topal---Ayhan------------
Hasan----------Lincoln---------Kewell
---------------Nonda---------------
Deminden beri kafama takılıyor..Can'ın verdigi kadro genelde dogru çıkıyor..Yahu bu kadro cıkarsa skibbe çok eleştiri alır..Senin Arda'n nerde demezlermi??..Allah korusun birde elenirsek ozaman skibbe'nin vay haline diyorum![]()