Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 185 sonuç

Konu: Steaua Bükreş - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu Rövanş Maçı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Steaua Bükreş - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu Rövanş Maçı

Hakem : Matteo Simone Trefoloni
    Tarih : 27.08.2008
    Saat : 20:45
    Yer : STADIONUL GHENCEA

Haydi Bastır GALATASARAY ...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu maçta herkese çok büyük iş düşecek.Hücum hattında çok etkili olmalıyız.Lincoln kendini bu maçta iyice toparlamalı.Pozisyonları boş yere harcamaz,defansta açık vermezsek bu maçı alırız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başlıkta 1 "l" fazla olmuş, yönetici arkadaslardan biri düzeltirse iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Kazanmaktan başka çaremiz olmadığına göre kazanırız. Steaua bizim kadar kaliteli bir takım değil.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Kayseri ve denizli maçında harika moral depoladık..Steau'da ciddi sakatlıklar varmış..Yeneceğimizi düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Turu atlamaya Galatasaray yakın olsa da,yine bişeyler ters gidebilir.Skibbe bazen çok garip hamleler yapıyor.

Bunların dışında kendi görüşüm;
    Nası bi kadro çıkarsa çıksın ŞL'nin kendilerini katacağı artıları bilerek oynarlarsa sistem vs arkaplanda kalır.

Umarım turu geçeriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Temsilcimiz gerçek kadro yapısıyla sahaya çıkarsa turu geçen taraf oluruz ama Skibbe Kallivari hareketlerle takım kadrosuyla yap-boz oynamaya kalkarsa bu iş zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

2 takımında göstereceği performans önemli.Galatasaray bundan önce oynadığı 3 maça oranla daha ciddi oynayacaktır diye düşünüyorum ama stadın zemini zorlayabilir onları.Steua'nın ise taraftarı önünde nasıl oynayacağını merak ediyorum.Evlerinde ilk maça oranla daha iyi oynayabilirler.Açıkcası bu maç öncesinde şu olur diye tahminde bulunmak zor.Temsilcimizin turu atlaması dileğiyle..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Galatasaray'ın futbolu bana ümit vermiyor ama; ne olursa olsun kazanabiliyorlar. Bu önemli bir avantaj. Eğer defansda sağlam işler yaparlarsa mutlaka bir gol bulurlar ve turu geçecek skoru elde ederler. Kalbimiz Galatasaray ile ama; tur zor gözüküyor.

sakary Ali Misafir

zorlu maç olacak GS yın 2 gol atması lazım atamassa turu geçemez bence

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ilk 20 dk gol yemezsek turu geçeriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    ilk 20 dk gol yemezsek turu geçeriz..
    Neden ilk 20 dakikada gol yemezse Galatasaray turu geçiyor.Biraz daha açabilirmisin Onur? Steua'nın 20 dakikalık kondüsyonu mu var? Merak ettim.Yanlış anlama..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Neden ilk 20 dakikada gol yemezse Galatasaray turu geçiyor.Biraz daha açabilirmisin Onur? Steua'nın 20 dakikalık kondüsyonu mu var? Merak ettim.Yanlış anlama..
    Geçen seneki sion ve leverkusen maçı bu seneki steau maçı..Hepsinde aynı şey oldu erken dakikalarda yenik duruma düştük sonra oyunu dengeledik iyi oynama başladık goller bulduk ama iş işden geçdi tabiki....Bu tür maçlara kötü başlıyoruz..Özellikle steau önünde o atmosferde ilk 20 dakikada gol yemezsek hem oyunu dengeleriz hemde baskıdan kurtuluruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tamam.Teşekkür ederim açıklaman için. Dediklerinde bencede haklısın.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Gol atamazsa zaten turu atlayamaz ama şuna eminim Bükreş'te gol atacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gol yersek risk alırız bence fark olur.Atarsak risk alırlar bence fark olur.Fark derken bol gollü maç olur anlamında dedim yanlış anlamayınız..Yani bence her halikarda bu maç iddaa deyimiyle "üst" biter.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Galatasary adam gibi oyuncularıyla ve inanark oynarsa bu turu geçeceğini umuyorum.Steaua vasat bir takım son şampiyon geçmeli bunu

İşimiz gerçekten çok zor.Ama Galatasaray daha önceki yıllarda hep zoru başardı Avrupa arenasında.Steua kendi seyircisi önünde biraz daha cesur oynayacaktır.Galatasaray ilk maçtaki gibi erken goller yemesse biraz daha şanslı olabilir.Bütün oyuncularımıza çok iş düşüyor.Bu maçı kazanıp,gruplara kalmamız dileğiyle

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

sağbekte kim oynayacak acaba?bence linderoth olabilir..barış kaldıramaz böyle bi maçta beki..Ayrıca orta sahadaki presine ve enerjisine ihtiyacımız var 'türk gattuso' muzun

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kontrollü oyun ve sabır şart..Maça hurra atak diyerek baslarsak hüsran olur..Ayrıca ortasahayı ayhan,topal hata linderoth gibi adamlardan kurmamız lazım.Barış sag bek olacak sanırım.Linderoth sag bek oynayamaz..Kewell fizikmen hazır degil..45 dakika falan oynaması lazım..Lincoln geçen sezon gibi degil,busene biraz daha çok çabalıyor..Dedigim gibi sabırlı olursak tur gelir diyorum.

Rakip takımda goian ve golanski oynaması zormuş..Bizim için avantaj olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

ilk 25 dakkayı kazasız belasız atlatırsak işimiz çok kolaylaşır . Düzgün bir kadroyla kazanılamayacak bir maç değil . Skibbe inşallah macera aramaz . Ben ayrıca bu maça kesinlikle De Sanctis'in çıkması gerektiğini düşünüyorum .

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Steaua başkanı Şampiyonlar Ligi'ne kalmaları halinde Şampiyonlar Ligi giriş parasının tamamını prim olarak oyunculara dağıtacağını açıklamış.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Galatasary adam gibi oyuncularıyla ve inanark oynarsa bu turu geçeceğini umuyorum.Steaua vasat bir takım son şampiyon geçmeli bunu
    Vasatmı ?

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    bence linderoth olabilir..
    Skibbe böyLe şeyLer yaparsa iknci Leverkusen oLur maç...
    İşi çok çok zor GaLatasarayın,ama oLmayacakta değİL,LincoLn kaLitesini gösterirse...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İlk maçı izleme fırsatını bulamadım. O açıdan Bükreş takımı nasıl top oynadı bilmiyorum. Galatasaray'a güveniyorum ve eminim ki Devler arenasındaki yerini alacaktır.

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Bu gök, deniz nerede var
    nerede bu dağlar taşlar
    bu ağaçlar güzel kuşlar
    YÜRÜYELİM arkadaşlar...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gol Yemeden veya En Azından Macta 1-0 Yenık Duruma Dusmeden Gol Atmalıyız

Cok Onemlı Bı Mac Herkes Bunun Farkında Ilk Maça Oranla Daha Hazırız
    Bukres'te BıR Surpriz Daha Olmaz Alırız Macı

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Maçın deplasmanda olması kafa karıştırıcı. Tahmin yok

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bükreş elbette avantajlı. Skibbe oyuncuları sahada pozisyonlarına uygun ve doğru biçimde yerleştirirse Galatasaray bu maçı alır
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    İşimiz gerçekten çok zor.Ama Galatasaray daha önceki yıllarda hep zoru başardı Avrupa arenasında.Steua kendi seyircisi önünde biraz daha cesur oynayacaktır.Galatasaray ilk maçtaki gibi erken goller yemesse biraz daha şanslı olabilir.Bütün oyuncularımıza çok iş düşüyor.Bu maçı kazanıp,gruplara kalmamız dileğiyle
    böyle bir yorum anca alkışlanır..Fenerbahçeli olmana rağmen böyle bir yorum yapman güzel teşekkürler..

kalite bazında Steau yu ezer geçeriz ama onlar şuanda bizden daha takım..çok zor olacak..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Gstv'de Can Erbesler Romanyadan Baglandı !!.Tahminime göre bu kadro çıkacak dedi

------------------Aykut--------------
    Linderoth--- Meira--- Servet--- Hakan
    -------------Topal---Ayhan------------
    Hasan----------Lincoln---------Kewell
    ---------------Nonda---------------

Deminden beri kafama takılıyor..Can'ın verdigi kadro genelde dogru çıkıyor..Yahu bu kadro cıkarsa skibbe çok eleştiri alır..Senin Arda'n nerde demezlermi??..Allah korusun birde elenirsek ozaman skibbe'nin vay haline diyorum

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri