Ankaraspor
Gaziantepspor
Beraberlik
So what?
Saike
Gaziantep ilk hafta oynadığının yarısını oynasa bile kazanır
Gaziantep, Fenerbahçe önünde çok iyi mücadele etti. Çok iyi bir ekip kurmuşlar. Eski güçlerine kavuşacaklarını düşünüyorum. Galibiyete yakın taraf.
Ankaraspor 1-1 ken son dk golleriyle 3-1 alır
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Gaziantep Fener Maçında Oynadığı Gibi Oynasın Çok Rahat Kazanır Banko Gaziantep Diyorum
GaziAntepspor Fb maçındaki gibi oynarsa Ankara'nın hiç şansı olmaz... (Gerçi Antep normal oyununu oynasa bile yener Ankaraspor'u)...
Gaziantep Fenerbahçe karşısındaki aynı oyunu oynadığı takdirde Ankaraspor'uda yenebilir.
So what?
Saike
Anadolu takımlar evinde İstanbul takımlarına karşı çok iyi motive oluyorlar ve genelde başarılılar ancak bu hafta böyle olmaz Ankaraspor beraberlik takımı maçta fazla gol olmaz...Berabere biter...
G.Antep Beto'nun attığı golle karşılaşmayı 1-0 önde götürüyor.İlk yarıda son dakikalar...
Antep 2-0 yendi.Tabata gol attı
Antepin brezilyalı oyuncuları baya iyi.Özellikle beto kaka'ya benziyor..Murat ceylan baya rakibi bozuyor
Beto ve Tabata şov: 0-2
Turkcell Süper Lig'de 2. hafta mücadelesinde G.Antepspor deplasmanda, Ankaraspor'u 2-0 mağlup etti. Yenikent ASAŞ Stadı'nda İlk yarısı da G.Antepspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada konuk ekibe üç puanı getiren goller 38. dakikada Beto ve 81. dakikada Tabata'dan geldi.
Ligin ilk haftasında da Fenerbahçe'yi mağlup eden Gaziantepspor bu galibiyetle puanını 6'ya yükseltirken, geçtiğimiz hafta da Trabzonspor'a mağlup olan Ankaraspor puanla tanışamadı.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
24. dakikada Mehmet Çakır'ın pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına giren De Nigris'in yerden vuruşunda top auta gitti.
29. dakikada Hürriyet'in ceza sahası dışından vuruşunda, savunmadan seken top kaleci Murat Şahin'de kaldı.
38. dakikada Ankaraspor ceza sahası içinde yaşanan karambolde topu önünde bulan Beto, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
57. dakikada Tita'nın pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan De Nigris'in çapraz pozisyonda yaptığı vuruşta, top az farkla üstten auta gitti.
81. dakikada ceza sahası içinde Ankaraspor savunma oyuncularından sıyrılan Tabata, güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 0-2
90. dakikada De Souza'ın soldan ortasına, ceza sahası içinde Tabata'nın yaptığı kafa vuruşunda, top direkten döndü.
STAT: Yenikent ASAŞ
HAKEMLER: Tolga Özkalfa, Hakan Atilla Gökbilgin, Uygar Bebek
ANKARASPOR: Senecky, Erhan, Risp, Batak, Eren, Hürriyet, Özer, Bilal (Nace dk. 69), Tita, Mehmet Çakır, De Nigris (Murat Tosun dk. 73)
YEDEKLER: Gökhan, Muhammet, Ediz, Baki, Ömer Aysan
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman
GAZİANTEPSPOR: Murat Şahin, Erkan, Deumi (Bekir dk. 62), Mehmet Polat, De Souza, Mehmet Yozgatlı (Ahmet dk. 83 ?), Murat Ceylan, Zurita, Erman (Hakan dk. 62), Tabata, Beto
YEDEKLER: Tolgahan,Eduoardo, Olcan,Emrah, Ahmet
TEKNİK DİREKTÖR: Nurullah Sağlam
GOLLER: Beto (dk. 38), Tabata (dk. 81)
SARI KARTLAR: Özer, Risp (Ankaraspor), Deumi (Gaziantepspor)
Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam'ın Açıklaması
Sağlam: "Daha da iyi olacağız"
Ankaraspor maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam lige iyi başladıklarını ifade ederek, "Bundan sonra da böyle seyir zevki yüksek futbol oynamaya devam etmek istiyoruz. Ankaraspor ligin kaliteli takımlarından birisi. İlerleyen haftalarda hak ettikleri yere gelecekler" dedi.
Sağlam, sezon öncesinde çok fazla hazırlık maçı oynamadıklarını, ancak birkaç hafta içinde takımın tamamen oturacağını sözlerine ekledi. 30.08.2008
Kaynak : AAKocaman: "Başaramadık"
Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın Açıklaması
Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Gaziantepspor karşısında kazanmayı çok istediklerini ancak başaramadıklarını söyledi.
Kocaman, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, Gaziantepspor karşısında futbolcularının çok istekli bir oyun sergilediğini belirterek, "Rakibimiz oyuna daha derli toplu başladı. 15. dakikadan sonra oyunun kontrolünü elimize aldık. Yediğimiz gole kadar istediğimiz gibi oynadık. Geçen sezonki hastalığımız şimdi de devam ediyor. Kalemize gelen ilk tehlike gol oluyor. Bunu yıkamadık. İkinci golden sonra tamamen oyunu rakip sahaya yıktık ama çok pozisyon üretemedik. Ondan sonra da oyunu çevirmek zordu" diye konuştu.
30.08.2008Kaynak : AA
Tabata ve Gaziantepspor bu sene yılın sürprizini yapabilir gibi geliyor bana.Ankaraspor'un ise genelde seyir zevki veren maçları oluyor.Canlı izlemiştim.Hatta o da bir Gaziantepspor-Ankaraspor maçı idiÜmidim bu iki takımın da bu sene iyi başarılar yakalaması yönünde.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Tabata 80 lerin adamı olmuş bakıyorum Fb ye 80 de bugün 81 de atmış Allah devamını getirsin..
Tabata-Beto ikilisine Eduardo da katılınca Antep çok daha sempatik bir takım olacak
Tabata çoşmaya çoşturmaya devam ediyor.Beto zaten geçen sezonki performansından bişey kaybetmemiş durumda bu ikili çok can yakar.
İşte Anadolu takımlarında görmek istediğimiz yabancı oyuncular bunlar.Antep kazanır demiştim.Öyle oldu.Tebrik ediyorum.Lige çok iyi başladılar.Eğer çok büyük bir irtifa kaybı yaşamazlarsa Kayseri ile yukarılara oynayabilirler..
So what?
Saike
tabata harıka top oynuo antep ıyı bulup getırmıs bu adamı ıns sezon sonuna dek boyle oynar.artık her takımdan göze hoş gelen futbol oynamasını beklıyoruz.
Gaziantepspor lige iyi başladı. Bakalım devamı gelecek mi? Malum takımlarımız böyle başlar sorna düşüşe geçer.