-
26.Ağustos.2007, 00:28
Fenerbahçe SK - Partizan Belgrad | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme | 2. Maç

Stad: Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu
Takvim: 27/08/2008 - 21.00
Hakem: Mejuto Gonzalez
Last edited by Universal : 25.Ağustos.2008 at 20:17
Reason: Hakem eklendi.
-
26.Ağustos.2007, 01:10
Bir sürpriz olmazsa fenerbahce kendi seyircisi önünde kazanacaktır ancak ilk maçtakinden daha güçlü bir partizan var karşılarında olimpiyatlara giden 4 oyuncusu ve sakat olan forvetleri iyileşmiş kolay maç olmayacak gibi..orta sahadaki defansif zayıflıklar başına bela açabilir fenerbahcenin..Semihin olmamasıda gol atımını zorlaştırabilir..
-
26.Ağustos.2007, 01:37
İşimiz zor!
Ama bu sorun tamamne bizimle alakalı..Partizan orta düzey bir takım bile değil bence..
2-0'dan kendi evinde o kadar kolay 2-2 olmazdı.Aragones biraz sağlamcı oynamayı bırakırsa bence turu 2-1 3-1 gibi skorlarla geçeriz.
Goller geç gelir burada yine ufak tartışmalar olur
-
26.Ağustos.2007, 02:04
Hakem Açıklandı Mejuto Gonzalez.. İspanyol..
Bence farklı bi şekilde geçicez.. Pek fazla korkum yok..
-
26.Ağustos.2007, 02:11
Rahat geçicez diye düşünüyorum.Deplasmanda 2-0 dan maç çevirdik.Evimizde maçı vermeyiz turru atlarız.
-
26.Ağustos.2007, 02:13
Partizan'da ilk maçta oynamayan isimlerin olması onlar adına avantaj.Yinede Fenerbahçe ile denk bir kadroları yok.Fenerbahçe'nin stadında oynuyor olması büyük avantaj.Açıkcası bu maçın sonucunu kestirmek zor.Fenerbahçe rahat bir şekildede geçebilir.Zorlanarakta geçebilir ama mutlaka bu maçtan turu geçecek skoru elde eder.
-
26.Ağustos.2007, 02:19
0-0 bize yeten bir skor bu yüzden Partizan üstümüze gelecektir.Emre,Alex,Güiza üçlüsü iyi gününde olrusa rahat kazanırız.
-
26.Ağustos.2007, 02:31
Fenerbahçe, Gaziantepspor yenilgisini bu maçta çıkartmak isteyecektir. Artık ne yaparlar ne ederler Kadıköy'de kazanarak gruplara kalırız. Fenerbahçe'nin elenmesi süpriz olur.
-
26.Ağustos.2007, 02:37
FB gol atmakta zorlanabilir partizan yine iyi başlarsa FB çok zorlanır ama partizan bu sefer o kadar iyi olmas
-
26.Ağustos.2007, 02:40
Defansta saçma sapan hatalar yapmazsak rahat kazanırız..
-
26.Ağustos.2007, 02:50
Evimizde yenileceğimizi düşünmüyorum. Ama Partizan süprize açık bir takım. Dikkatli olmamız gerek.
-
26.Ağustos.2007, 02:54
bu sefer olsun artık bu sefer kazanalımmmmm
-
26.Ağustos.2007, 03:33
Evimizdeki yenilmezlik serisini sürdürerek turu geçeriz ama rahat bir skor zor görünüyor.Semih'de oynamayacak.
-
26.Ağustos.2007, 05:01
Fenerbhaçe 3-0 yenip rahat geçecektir turu
-
26.Ağustos.2007, 05:18
iLk maçtaki 2-2lik skorun tamamen rakibi küçümsememizden kaynaklandığını düşünüyorum.Bu maçta aynı hataları yapmamamız lazım.Yapılacak veya açıklanacak transfer için de bu turun geçilmesi bekleniyor.Camiamız için çok önemli bu maçta bir süprizin olacağını düşünmüyorum.Zor bir maç olur,fakat 90 dakika sonunda kazanan taraf olur ve gruplara kalırız.
-
26.Ağustos.2007, 05:51
Güiza'nın maçının olacağını düşünüyorum. Bu maçın telafisi yok, futbolcular o ciddiyetle oynayacaklardır.
-
26.Ağustos.2007, 09:17
Selçuk ve Semih'ten sonra Edu'da sakatlanmış, o da oynamayacakmış maçta..
-
26.Ağustos.2007, 09:44
Forvetlerinde ki diarra bizi çok zorlayacak. Benim tahminim erken bir gol yiyeceğimiz şeklinde açıkcası çook çekiniyorum bu maçtan
-
26.Ağustos.2007, 18:14
Semih Partizan maçında yok!..
Sezona Gaziantepspor yenilgisiyle başlayan Fenerbahçe'de sakatlıklar başa bela oldu. Sarı-Lacivertlilerde dünkü antrenmanda sakatlanan Semih'in Çarşamba günü Partizan maçında oynama ihtimalinin zayıf olduğu öğrenildi. Doktorlar sağ baldırından sakatlanan golcü futbolcunun tedavisine hemen başlarken, Semih'in 10 gün oynamama riskinin bulunduğu da belirtildi.
Fenerbahçe için Partizan maçı öncesi bir başka endişeli haber Selçuk'tan geldi. Çarşamba günkü maça yetişeceği açıklanan Selçuk ağrıları nedeniyle bugünkü antrenmana da çıkamadı. Doktorlar bu futbolcunun durumunun da yarın netlik kazanacağını açıkladı.
Sarı-Lacivertlilerde Gaziantep'de sakatlanan Edu'nun ise çok büyük bir olasılıkla Partizan maçında forma giyebileceği ifade edildi. Bu gelişmelerin ardından Teknik Direktör Aragones'in de Partizan karşısına Gaziantepspor maçının onibirini sürmeyi düşündüğü belirlendi. Aragones'in oyuncuları ile yaptığı toplantılarda sert uyarılarda bulunduğu ve Partizan maçında hata istemediğini bildirdiği de öğrenildi.
Bu arada Fenerbahçe-Partizan maçını İspanyol Hakem Mejuta Gonzales'in yöneteceği açıklandı.
Öte yandan Partizan'ın sakat oyuncularının iyileştiği ve olimpiyatlardaki futbolcularının da takıma döndüğü bildirildi. Sırp Ekibinin ligte oynadığı son maçı da iyi futbol ve 3 golle kazanmasının taraftarlarını da havaya soktuğu, taraftarlarının çok sayıda otobüsle İstanbul'a gelerek takımlarına destek vermeyi planladıkları öğrenildi.
Lig Tv
-
26.Ağustos.2007, 18:42
Kadıköy'den çıkış yok
Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun rövanşında yarın İstanbul'da Sırbistan'ın FK Partizan takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, sahasındaki etkili performansıyla rakiplerine geçit vermiyor.Özellikle son iki sezondur yaptığı maçlarda saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak etkili bir performans ortaya koyan sarı-lacivertliler, 2005-2006 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde Milan (23 Kasım 2005) karşısında aldığı 4-0'lık mağlubiyetin ardından, Kadıköy'de yenilgi yüzü görmedi.
İtalyan ekibe karşı aldığı yenilgiden sonra sahasında 13 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Fenerbahçe, son olarak bu sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunun ilk maçında Macaristan'ın MTK Budapeşte takımını 2-0 mağlup etti. Sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda çıktığı son 13 Avrupa Kupası maçında 10 kez kazanırken, 3 maçta eşitliği bozamadı. Fenerbahçe, Kadıköy'deki üst üste yaptığı son 7 Avrupa Kupası maçından da galibiyetle ayrıldı. Sarı-lacivertliler, teknik direktör Luis aragones yönetiminde yaptığı son 3 Avrupa kupası maçında 2 galibiyet 1 beraberlik aldı.
-KADIKÖY'DEKİ SON 13 AVRUPA MAÇI-
Fenerbahçe'nin, AC Milan yenilgisinden sonra Kadıköy'de yaptığı son 13 Avrupa Kupası maçında aldığı sonuçlar şöyle:
2006-2007 Sezonu:
Fenerbahçe-B36 Torshavn.......: 4 - 0
Fenerbahçe-Dinamo Kiev........: 2 - 2
Fenerbahçe-Randers............: 2 - 1
Fenerbahçe-Palermo............: 3 - 0
Fenerbahçe-Eintracht Frankfurt: 2 - 2
Fenerbahçe-AZ Alkmaar.........: 3 - 3
2007-2008 Sezonu:
Fenerbahçe-Anderlecht.........: 1 - 0
Fenerbahçe-Inter..............: 1 - 0
Fenerbahçe-PSV Eindhoven......: 2 - 0
Fenerbahçe-CSKA Moskova.......: 3 - 1
Fenerbahçe-Sevilla............: 3 - 2
Fenerbahçe-Chelsea............: 2 - 1
2008-2009 Sezonu:
Fenerbahçe-MTK Budapeşte......: 2 - 0
-30 GOL ATTI, 12 GOL YEDİ-
Fenerbahçe, Kadıköy'deki 13 maçlık yenilmezlik serisinde attığı toplam gol sayısında da dikkat çekiyor. 13 maçta rakip filelere toplam 30 gol atan sarı-lacivertliler, kalesinde 12 gol gördü.
-SAHASINDAKİ 72. MAÇ-
Fenerbahçe, Avrupa kupaları mücadelesinde yarın sahasında 72. maçına çıkacak. Bugüne dek evinde yaptığı 71 karşılaşmada 36 galibiyet elde eden sarı-lacivertliler, 24 karşılaşmada yenildi, 11 kez de berabere kaldı. Sarı-lacivertliler, sahasında yaptığı maçlarda toplam 105 gol atarken, kalesinde 81 gol gördü.
AA
-
26.Ağustos.2007, 19:10
Maçı kaydebeceğimizi sanmıyorum, eksiklerimiz olsa da kaybetmeyiz. Son maçta ortaya konan kötü futbolun karşılığında alınan mağlubiyet bazı dersler çıkarılmasını sağlayacaktır. 7 maçtır sahamızda kazanıyoruz, seriyi devam ettiririz.
-
26.Ağustos.2007, 19:12
Fenerbahçe çok zorlanmayacak kanısındayım.
-
26.Ağustos.2007, 19:43
Partızanın eksık oyuncuları yerlerını alacak. Fenerbahce de cok kotu futbol oynadı son 2 macta.. Fenerın oyuncu eksılerı de ortada zaten. 7 maclık galıbıyet serısı bozulursa bu macta bozulur. Chelsea macında bıle bu kadar endıselı deıldım. Insallah bızı cok heyecana sokmadan alır fenerbahce macı.. Gruplara kalırsak transfer şart zaten. Deplasmanlara 10 kısı cıkıyoruz cunku !!
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
-
26.Ağustos.2007, 19:46
Fenerbahçe taraftarında bu transfer olaylarına karşı tepki büyüyor. Herkes huzursuz bu konuda. AÇık açık görülmesine rağmen transfer yapmayan yönetimin hiç bir bahanesi yok. Transfer kolay mı oluyor! diyecekler elbet. Ama daha önce insanları bu konuda imrendirmeyeceklerdi... Biz istediğimizi istediğimiz zaman alırız demeleri büyük hataydı. Hele ki ezeli rakibin kendini kat be kat aşıp bir sürü transfer yaparken durmak. Partizan maçına büyük eksiklerle çıkacağız. 3 Büyük eksik var.
1) Taraftar güveni
2) Takım ruhu
3) Transfer edilmesi gereken yerlerin boşluğu..
vay halimize..
Kadıköyün kutsal havası da olmasa hiç sanmıyorum kazanalım.
-
26.Ağustos.2007, 19:54
Antep maçından sonra kesin alırız diyesim gelmiyor; ama Fenerbahçe TSL ile Avrupa Liglerinde aynı performansı sergilemiyor kaç yıldır.
-
26.Ağustos.2007, 21:15
20. yada 30. dakikada gol yeriz.80e kadar bastırırız.80'de atarız.
-
26.Ağustos.2007, 22:01
Edu da sakatlanmış, 4 hafta yok, bu maçta Önder veya Yasin oynayacak defansta, umarım Diarra sıkıntıya düşürmez bu isimleri ve arkaya top kaçırılmaz.
-
26.Ağustos.2007, 22:10
Rahat yenmemiz gereken bir rakip ama hiçbir skor şaşırtmaz beni ve her türlü sonuç çıkabilir maçtan.
-
26.Ağustos.2007, 23:16
Maç öncesinde epey sorunumuz var Maçın zor geçeceğini düşünüyorum ama Tur atlarız ilk maçta çok iyi skor aldık
-
26.Ağustos.2007, 23:25
Ne olursa olsun bu tedirginlik bile bize yakışmıyor arkadaşlar. Oynadığımız rakibin kapasitesi belli sonuçta. Antep'e karşı en kötü oyunumuzu oynadık. Mutlaka o maçtan dersler çıkarılmıştır. Bugün, dün veya geçen hafta 3 transfer yapılsa değişen ne olacaktı? Bu maçta yine oynamayacaklardı.
Defansın artık o kadar önde kurulacağını sanmıyorum. Edu yerine de Önder oynayabilir. Maldonado-Emre-Alex-Güiza, kanatlarda yapacağı seçim önemli. Sol tarafta bu maçta Gürhan'ı denemez diye düşünüyorum ve Uğur oynar yine, sağda ise Burak ile başlayabilir.
Taraftar aman kaybederiz diye düşünürse ve bu tedirginlik oyunculara da geçerse işte o zaman kaybederiz. Ben kaybedeceğimizi sanmıyorum hatta beklenilenin aksine rahat da bir maç olacaktır.
Mesaj Yetkileri