Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

19 90.48%
  • Konya

2 9.52%
  • Beraberlik

0 0%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 82 sonuç

Konu: Beşiktaş - Konyaspor [ TSL 2. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Beşiktaş - Konyaspor [ TSL 2. Hafta ]

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Beşiktaş Uefa Kupası maçını oynadıktan sonra konu açılacaktır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maç ile ilgili yorumlarınızı yapabilirsiniz.
    So what?
    Saike

sakary Ali Misafir

Beşiktaş için rahat bir karşılaşma olur

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Seyircimiz önünde bu maçı rahat alırız...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Savunma iLk 15-20 dakika içinde aksamazsa iLk yarı 3-0 biter.İkinci yarıyı kestirmek güç değiL

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Konyaspor'un iyi bir kadrosunun olduğunu ve bu sene üst sıraları zorlayacaklarını düşünüyorum...

Uefa'da farklı galip gelip tur atlamanın ve kendi seyircimizin önünde oynayacak olmamızın verdiği moralle maçı zorlansak bile alırız...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Uefa'da farklı galip gelip tur atlamanın ve kendi seyircimizin önünde oynayacak olmamızın verdiği moralle maçı zorlansak bile alırız...
    Anıl konuya girmeden önceki kafamdaki yorumun aynısını yapmış.Bende böyle düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

ben Şiroki maçının 2. yarısında oyun şablonumuzu gerçek anlamda sahaya yansıttığımızı düşünüyorum... Eğer Konya maçında da istediğimiz gibi oynayabilirsek maçı rahat alacağımızı düşünüyorum... (Tabi Taraftar faktörünü de unutmamak lazım)...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Konyaspor'un iyi bir kadrosunun olduğunu ve bu sene üst sıraları zorlayacaklarını düşünüyorum...

Süpriz bende beklemiyorum ama aynı şekilde biraz konsantrosyon eksikliği olabilir.

Nesil
    2006

Konyaspor'um kazanacağını düşünüyorum. Bilindiği gibi üç büyükler her yıl evinde bir veya iki anadolu takımına yeniliyor. Beşiktaş içinde bu maç Konyaspor maçı olacaktır. Konyaspor iyi bir kadro kurdu bu yıl ligi ilk beş içinde bitirmeyi planlıyoruz. Seneyede ilk üç. Umarım bu gerçekleşecektir. Bunun gerçekleşmesi içni büyükleri yenmemiz gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Konyaspor'um kazanacağını düşünüyorum. Bilindiği gibi üç büyükler her yıl evinde bir veya iki anadolu takımına yeniliyor. Beşiktaş içinde bu maç Konyaspor maçı olacaktır. Konyaspor iyi bir kadro kurdu bu yıl ligi ilk beş içinde bitirmeyi planlıyoruz. Seneyede ilk üç. Umarım bu gerçekleşecektir. Bunun gerçekleşmesi içni büyükleri yenmemiz gerekiyor.
    Süper AntaLya gaLibiyeti,Uefada turLama ve eLeyeceğimiz bir takımLa eşLeşmemiz.Bu kadar havaya girmişken evimizde kadrosunu yeniLeyen tecrübesiz Konya karşısında kayıp vermeyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

BJK bu maçta biraz zorlanır ama almasınıda bilir

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Belki zorlanırız ancak kazanırız.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Süper AntaLya gaLibiyeti,Uefada turLama ve eLeyeceğimiz bir takımLa eşLeşmemiz.Bu kadar havaya girmişken evimizde kadrosunu yeniLeyen tecrübesiz Konya karşısında kayıp vermeyiz.
    Konya, ailemin memleketi ne kadarda kazanmazı zor olsada Konya'nın kazanmasını istiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Beşiktaş kendi seyircisinin önünde ön elemenin verdiği moralle Konyaspor karşısında 1-0 veya 2-0 galip gelecektir.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Beşitaş'ta müthiş bir takım ruhu var ve bu sezon bunu maçlara çok güzel yansıtıyor Rahat bir galibiyet olacağını düşünüyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Arkamızda bu muhteşem taraftar oLdukça, atak oyunumuzu devam ettirdiğimiz sürece kaybetmeyiz diye düşünüyorum. Bu maçı da aLıp, Trabzon depLasmanına rahat gitmek istiyoruz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Rüyamda Holosko dehşet bir oyun sergiliyordu. Bu maça damga vurmasını bekliyorum. Atak bir formasyonla çıktığımız takdirde maçı alırız.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş rahar bir galibiyet alır

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Rüyamda Holosko dehşet bir oyun sergiliyordu. Bu maça damga vurmasını bekliyorum. Atak bir formasyonla çıktığımız takdirde maçı alırız.
    İnşallah dediğin gibi olur İlhan abi.Şöyle silkelenip kendine gelmesi için buna ihtiyacı var.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Süper Lig'in 2008-2009 sezonunda oynadığı ilk üç resmi maçtan galibiyetle ayrılan Beşiktaş, tam kadro olarak Pazartesi günü İnönü Stadı'nda oynanacak olan Konyaspor maçına hazırlanıyor. Sakatlıkları tamamen düzelen Mert Nobre ve Tuna Üzümcü'nün de takıma katılmasıyla birlikte günü tek antrenmanla geçiren Siyah-Beyazlı ekip, yarın yapacağı son çalışmayla maçın hazırlıklarını tamamlayacak.

Süper Lig'in ikinci haftası öncesi kendi seyircisi önünde tek hedefi üç puan kazanmak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam tüm oyuncularının hazır durumda olmasından dolayı ilk 11 oluşturmakta sıkıntıya yaşıyor. Genç teknik adamın son oynanan Siroki Brijeg maçında ilk 11'de görev verdiği yedi yabancı oyuncudan hangisini yedek kulübesinde oturtacağının belirsizliği ise sürüyor. Siyah Beyazlıların 4-0 kazandığı UEFA Kupası maçında ilk 11'de mücadeleye başlayan Sivok, Zapotocny, Tello, Cisse, Delgado, Holosko ve Bobo'dan biri kesin olarak Pazartesi akşamı takımdaki yerini alamayacak. Bu isimlerden Sivok, Zapotocny veya Bobo 6 + 2 kuralı sebebiyle yerini bir Türk oyuncuya bırakacak. Bu üç isminde kadroda yerli alternatiflerinin olması ilk 11'de başlayamayacak isimler arasında ilk sıralarda olmalarına neden oldu. Sağlam, Konyaspor karşısına ya defans hattında Sivok veya Zapotocny'nin yerine Gökhan Zan'a görev verecek ya da defans kurgusunu bozmayıp forvette Bobo'nun yerine Nobre'yi ilk 11'de sahaya sürerek 6 + 2 kuralının gerekliliğini yerine getirecek.

Pazartesi akşamı İnönü Stadı'nda oynanacak olan Konyaspor maçı öncesi ise kesin olan tek şey sistemin yine 4-2-3-1 olacağı. Genç teknik adam Süper Lig'in ikinci maçı olan Konyaspor mücadelesine yine 2 ön libero ve tek forvet ile çıkacak.

Ertuğrul Sağlam'ın Konyaspor karşısına şu ilk 11'le çıkması bekleniyor:

Rüştü, Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan, Zapotocny, Tello, Uğur İnceman, Cisse, Holosko, Delgado, Serdar Özkan, Bobo

Kaynak : DHA
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Holosko'nun gol veya gollere çok ihtiyacı var bu maçta inşallah rüyan çıkar abi Maça gelecek olursak 2-1 veya 3-1 alırız diyorum o kadar rahat bir maç olmasını da beklemiyorum ama skor tahminim bu Ayrıca Gökhan Zan Antalya maçında çok hata yaptı ilk yarıda umarı m düzgün bir oyun sergiler keşke Sivok oynayabilseydi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sivok'u kesmek ve Zapotocny ile olan uyumunu bozmak doğru olmaz bence.Cisse'yi kesip S.Kurtuluş'u Uğur'un yanına,sağ bekede Toraman'ı kaydırmak en mantıklısı...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Sivok'u kesmek ve Zapotocny ile olan uyumunu bozmak doğru olmaz bence.Cisse'yi kesip S.Kurtuluş'u Uğur'un yanına,sağ bekede Toraman'ı kaydırmak en mantıklısı...
    Ben de böyle düşünüyorum Anıl abi ama Cisse Siroki maçında çok savaşcı bir görüntü çizdi zor bir tercih , umarım Sivok'u gelecek maçlarda görebiliriz..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Aynen öyle, Gökhan Zan oynamamalı, Ertuğrul Hoca gör artık...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

TeLLo yedek kaLmaLı,onun yaptığını yapabiLecek oyuncuLarımız var zaten.

sakary Ali Misafir

Evet ya kesin Zan oynamaması lazım Sivok-Zapo ikilisi oynasın sağ beke Ali Tandoğan oynasın Uğur-Serdar ikilisi olsun ortada

Bu arada Nobre oynayamıyacak dimi?Nobre oynarsa Nobre-Bobo-Holosko-Delgado-Serdar Özkan hepsi oynasın diyorum ben söyle farklı bir galibiyet alalımda

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    TeLLo yedek kaLmaLı,onun yaptığını yapabiLecek oyuncuLarımız var zaten.
    Hocam ne yaptın sen ya Tello gibi sol kanat oyuncusu mu var Allah aşkına

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Peluk View Post
    Rüyaların tersi çıkar Bence bjk bu maçı çok rahat kazanır ama

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri