1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Uğur Meleke'nin Yazısı

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Thumbs down Uğur Meleke'nin Yazısı

UEFA sıralamasının 32’ncisi Bosna’nın lig ikincisi Siroki’nin ilk maçı 2-1 kaybetmesine rağmen ikinci müsabakaya da aynı 11 ve aynı ofansif anlayışla çıkması dünün en değerli detayı... Bu mütevazı takımın 15 gün önce Brijeg’de kanatlardan ürettikleri tehlikeler teknik adamları Katalinic’i memnun etmiş olmalı ki, İnönü’ye de 2 santrforu Wagner ve Bubalo’nun arkasında ofansif bir üçlü, Alexander-Marciano ve Silic’le çıktı. Ve aynen ilk maçtaki gibi, İnönü’de de ilk 30 dakikada Alexandre ve Silic her fırsat bulduklarında, yer değiştirip savunmayı her yanılttıklarında pozisyon üretti Bosna ekibi...
    Kalan 60 dakikada iki ekip arasındaki kalite farkı bariz bir şekilde ortaya çıktı ve rakibin her golün ardından moralmen biraz daha tükenmesiyle Beşiktaş güzel bir tabela yakaladı, ama devşirme kanat oyuncuları S. Özkan’la Holosko’nun çizgi savunmasından esirgedikleri yardım, daha kuvvetli bir rakip karşısında siyah-beyazlıların başına çok iş açabilir...
    Sağlam’ın Zapotocny’yi oynatması kesinlikle doğru, zira Seric’le Zapotocny’nin Antalya’da sahada olan 6 yabancıdan fırsat bulup ligde oynamaları çok mümkün olmayabilir. UEFA’da da artık kolay rakip olmayacağına göre, bu iki yabancıyı kullanmak için her fırsat (Türkiye Kupası ve ligdeki kolay müsabakalar) değerlendirecektir.

Diğer 7 yabancıya da, 17 yerliye de yabancı Bobo ise bambaşka bir adam... Muhtemelen bu Brezilyalı âkil adamı, R.Madrid öncesi, B.Münih öncesi veya Milan öncesi son 1-2 sezonunda izliyoruz şu an...
    Not: Bu arada geçtiğimiz çarşamba ümit milli takımdan affını isteyen Emre Özkan da düzelmiş, ona da geçmiş olsun, hızlı iyileşme konusunda A milli takım kadrosundan çıkan 9 ağabeyini aratmadı..

Uğur Meleke

Uğur Meleke bu ülkedeki futbol yorumcuları arasında yorumlarına en çok değer verdiğim kişilerden biridir.Özellikle Bobo hakkında söyledikleri beni çok memnun etti ve paylaşmak istedim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İyi güzelde ne diye Emre'ye giydiriyorsun Uğur Meleke.Çocuk ilk defa Ümit Milli olmuş neden kadrodan affını istesin.Hadi Beşiktaş'ta banko 11'de oynayan ve Beşiktaş için değişmez bir adam olsa neyse diyecem.Çocuk ne antrenmana çıktı ne de 20 kişilik Antalya maç kadrosuna bile alınmadı.Bu çocuk bu yazıyı okusa ne der?O son paragrafı yazmamalıydı...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Holosko hakkında dediği doğru kanat oyuncusu değilde ben Serdar Özkan'ı tanığımdan beri kanat olarak oynuyor.Sanırım genç takımındayken hiç kanat oynamadı ama bence o mevkiyi iyi beceriyor.Holosko'da bu aralar çok formsuz.Umarım bir an önce toparlanır.Bu formsuzluğunun mevkisinden kaynaklandığını düşünmüyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şemsi sadece genç takımda değil A takıma çıktığı ilk zamanlar arada sırada forma bulduğunda genç milli takımlarda ve kiralık oynadığı Samsun,İstanbul,Sebat gibi takımlarda hep mc ya da amc oynadı...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Holosko hakkında dediği doğru kanat oyuncusu değilde ben Serdar Özkan'ı tanığımdan beri kanat olarak oynuyor.Sanırım genç takımındayken hiç kanat oynamadı ama bence o mevkiyi iyi beceriyor.Holosko'da bu aralar çok formsuz.Umarım bir an önce toparlanır.Bu formsuzluğunun mevkisinden kaynaklandığını düşünmüyorum..
    Son lig maçında bir asist yaptı.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Son lig maçında bir asist yaptı.
    Holosko için dedin sanırım İlhan abi.Evet o maçta asist yaptı ama ben canlı seyrettiğim için o maçı daha iyi görme şansına sahiptim.Sahada dökülüyordu resmen.2 tane net pozisyonuda kaçırmıştı.Geçen sene bizi o kendine hayran bırakan Holosko gibi değil.
    So what?
    Saike

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Holosko için dedin sanırım İlhan abi.Evet o maçta asist yaptı ama ben canlı seyrettiğim için o maçı daha iyi görme şansına sahiptim.Sahada dökülüyordu resmen.2 tane net pozisyonuda kaçırmıştı.Geçen sene bizi o kendine hayran bırakan Holosko gibi değil.
    Evet abi bende tv den izledim ayağındaki topu rakibi veriyordu bence hocaya ben sağda oynamam demeye çalıştı ben öyle yorumladım

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Uğur Meleke bildiğim kadarıyla çok iyi bir analizci. Gerçekten iyi yorumluyor. Fenerbahçe hakkında çok güzel yazıları var fakat buraya çoğunu koyamayız tartışma çıkar çünkü açık sözlü ve gs,bjk,ts taraftarları bu yazılara kızabilir. Ayrıca gerçeği dile getirmekten hiç almıyor kendini işin güzel yanı bu.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Mesaj Yetkileri