Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Gözlerim Kararıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Gözlerim Kararıyor...

Ben bir sorunumu paylaşmak istiyorum sizinle benim yaklaşık 1 yıldır uzandıgım bir yerden kalktıgımda falan gözlerim kararıyor bazen kendimi kaybedip yere düştügümde oluyor acaba sizede böyle şeyler oluyormu yada neden olabilir bir bilginiz varmı doktora gitmeyi düşünüyorum artık ciddi ciddi..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Uzun bir süre yattıkdan sonra birden kalkınca bendede aynısı oluyo

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Normaldir bende de oluyor..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Tansiyon problemi yaşıyor olabilirsin.Tam kesin bişey söyleyemem tabi doktora gitmen en doğrusu.Varsa bi sorunun araştırıp bulunur.Umarım önemli birşeyin yoktur gelip geçici birşeydir..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Her insanda olan birşeydir yataktan daha yavaş kalkarsan etkisi azalır
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Herkes'de varsa önemli birşey degildir heralde ben sadece bana özel falan sanıyordum

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Yere düştüğüm falan oluyor diyince ben ciddi algıladım olayı biraz. Diğer arkadaşlara da oluyormuş bana olmuyor hiç (: Yorumumu yanlış yada ters anlama diye yazmak istedim

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Sağlık şakaya gelmez Eralp'cim sen yine de git bir doktora. Düştüm felan diyosun belli olmaz bu işler...
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi herkesde olsa da sen git düştüm falan demişin bu olaydan bişey olmasada düşüp bi taraflarını yararsın o yüzden git...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tansiyondan kaynaklanıyor bendede oluyor bi yerden aniden kalkınca...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

En son bu akşam oldu annemle babam mutfakta yemek yiyodu ne yediklerine bakmaya gittim kapıda dururken hoop görüntü gitti kendimi yerde buldum kapının kenarına tutunsamda düştüm. Bilmiyorum bi doktora gitmek lazım bencede.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Tez elden bir doktora görün bence. Bizim burada ne gibi bir teşhis koymamızı bekliyorsun Eralp Buradaki denilenleri ciddiye almayıp doktora görünmelisin.
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Yumurta'nın sarısıyla akını ayır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Tez elden bir doktora görün bence. Bizim burada ne gibi bir teşhis koymamızı bekliyorsun Eralp Buradaki denilenleri ciddiye almayıp doktora görünmelisin.
    Bilmem belki sizede oluyordur da doktora görünmüşsünüzdür falan diye sordum nitekim çogu kişiye oluyormuş

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Bilmem belki sizede oluyordur da doktora görünmüşsünüzdür falan diye sordum nitekim çogu kişiye oluyormuş

Kişiden kişiye değişebilir Eralp. Sen git görün bir doktora.
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Hadi Turksportal doktora kampanyasını başlatalım ve konuya son noktayı koyalım
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Bana da oluyor baya ama hiç düştüğüm olmadı.Git sen bir doktora.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aynısı bende de oluyor..Kalkınca gözlerim kararıyor,karıncalanıyo gibi oluyor.5-10 saniye gözümün önünü göremiyorum..Sen gözünün önünü göremediğin halde yürümeye devam edersen düşersin tabi Kalkarken hızlı kalkma ağır ağır kalk hiçbir şey olmaz..Ama ben hep unutup hızlı kalkıyorum ve sıkça bu durumla karşılaşıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bedenin uyanmış ve ruhun uyanmamış oluyor.

Şöyle düşünün;
    Kolunuzun üstüne yattığınızda oraya kan gitmez ve kolunuz karıncalanır.Neredeyse kolunuz yokmuş gibi onu hissetmezsiniz.Ama bir süre sonra geçer.

Ben bir kere sabah kalktığımda baktım kolumun üstüne yatmışım.Kolumu öbür elimle kaldırdım fakat havada durmadı suratıma düştü.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Aynı şey bendede var hele şu son 2-3 gündür dahada fazlalaştı.Sanki görüntü sonradan geliyor gözlerime.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ciddi birşey olduğunu sanmıyorum, ben de aynı şeyle günde 3-5 kez karşılaşıyorum. Oturduğun veya yattığın yerden ağır ağır kalkarsan bu problemle karşılaşacağını sanmam. Tansiyondan kaynaklanıyor diye biliyorum. Ama sen yine de bir bilene danış, doktora filan git yani. Sağlık şakaya gelmez, ciddi birşey olabilir. Şimdiden geçmiş olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Ben de de çok oluyor oturduğum yerden kalkınca 5-10 saniye gözlerim kararıyor fakat sende düşme felan da oluyormuş.Doktora görünmen en iyisi..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bu kadar kişide olması ilginç geldi bana.Neyse ki bende olmuyo.

Bence de doktora görün eralp ama şeker eksikliği ve ya tansiyon olabilir.

Peki ani kalkınca başın zonkluyor mu?

Zonklamak: Yani başına aprı girip belirli ritimler hainde sancı yapıyor mu? Kap atışı gibi...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bende de kararma oluyor bazen ama hiç düşme falan yaşamadım .Herkesin dediği gibi bir doktora görünürsen daha iyi olur eralp .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

gg olmuşsun sen eralp 2 aya kalmaz adios

Şaka biyana doktora git Eralp. Tansiyon problemin varsa erkenden tedaviye başlamaları iyi olur. Bende tansiyon hastasıyım ve çok sıkıntı çekiyorum.

Bende 1-2 sene çok çektim bu hastalıktan. Başım zonkluyor mu derken eğer öyleyse SİNÜSİT diyecektim. Bu da kulaktaki denge organlarını etkliyor ve ani hareketlerde baş dönmesine neden oluyor.

Pozisyona bağlı baş dönmesi galiba seninki bunun da en belirgin sebepleri tansiyon ve kilo. Daha yaşın çok küçük tansiyon olacağını zannetmiyorum. Ki inşallah öyle birşey yoktur.

Ben sağlık üzerine okuduğum için burada kendime göre yorumlar katıyorum sen beni fazla ciddiye alma

Bir doktora görün.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Aynısı bende de oluyor..Kalkınca gözlerim kararıyor,karıncalanıyo gibi oluyor.5-10 saniye gözümün önünü göremiyorum..Sen gözünün önünü göremediğin halde yürümeye devam edersen düşersin tabi Kalkarken hızlı kalkma ağır ağır kalk hiçbir şey olmaz..Ama ben hep unutup hızlı kalkıyorum ve sıkça bu durumla karşılaşıyorum.
    Yürümüyorum ki oldugum yerde dururken düşüyorum yere.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Uzun süre bilgisayar televizyon izlerken kalkınca olur genelde ama yere düşmen biraz anormal geldi bana..Belki daha ağır geçiriyorsun veya başka bi sorun olabilir..Dinlen gez dolaş bilgisayarda fazla takılma bakalım ne oluyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bendede oluyor ölmeyiz dimi

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri