Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Türkiye-Almanya 49-79

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Türkiye-Almanya 49-79

Almanya 12 Dev Adam'a ters geliyor
    Avrupa Basketbol Şampiyonası C Grubu ikinci maçında Almanya ile karşılaşacak Türkiye, daha önce rakibi ile yaptığı 18 maçın 14'ünü yitirdi.

Anadolu Ajansı
    Güncelleme: 10:18 TSİ 3 Eylül 2007 Pazartesi

35. Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda C Grubu'nda Türkiye'nin salı günkü rakibi Almanya, millilere ters geliyor.

A Milli Basketbol Takımı, Batı ve Doğunun birleşmesinden sonra Almanya ile yaptığı 18 maçın 14'ünü yitirirken, 4 maçtan da salondan galibiyetle ayrıldı.

İki Almanya'nın birleşmesinin ardından ilk kez rakibiyle deplasmanda 11 Haziran 1992'de Super Cup maçında karşılaşan Türkiye, rakibine 17 sayı farkla yenildi. Bu maçtan sonra 1999'a dek yaptığı 5 maçı da yitiren Türkiye, ilk galibiyetini Fransa'daki 31. Avrupa Şampiyonası finallerinde elde etti.

Fransa'da Almanya ile 2 kez karşılaşan A milliler, 31. Avrupa Şampiyonası 2. tur 2. maçında rakibini yenmeyi başardı, ancak 7.'lik maçında yenilerek 8. oldu.

TANJEVİÇ DÖNEMİNDE GALİBİYET YOK

A Milli Takım, baş antrenör Bogdan Tanjeviç döneminde Almanya ile yaptığı 3 maçı da kaybetti.

Milliler, Almanya'da hazırlık turnuvası Super Cup'ta rakibine 2004 yılında 67-50, 2006'da ise 70-56'lık skorlarla yenildi. A Milli Takım, Sırbistan-Karadağ'da yapılan 34. Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde de eleme maçında Almanya'ya 66-57 yenilerek turnuvaya veda etmişti.

Maçı buradan tartışalım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

ters gelıyolar bıze ama ben kazanacagımıza ınanıyorum tek bı oyuncuyla artık alamnya gıdemez.ya dun oldugu gıbı suprız skorer cıkarcaklar yada nowııtzkı olaganustu ıyı bı gun yasıcak yada bız yıne pıck and rollerı ıgrenc savuncaz baska yolu yok almanyayı muthıs savunmayla durdurup parcalamamız lazım unutmayalımkı hucumu tetıkleyen savunmadır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

savunmada cok iyi olan oyuncumuz yok maalesef ömeri cok arıyacagız savunma acısından keske onu alsaydı tanjevic.ama suanki mevcut kadroda en azından semih oynamalı uzun boyuyla erken faul sorununa girmezse biraz olsun rahatlatır bizi

Bunu kazanırız diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Murat abi maçları sabit başlıkda tartışıyoruz.

Nesil
    2006

Şansızlıklar biter ve Almanya'yı bu maçta yeneriz. Ama Nowitzki'yi durdurmak zorundayız. Onun durdurmadan yenemeyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Şanssızlığımızı bu maçta bitiririz inşallah..

valla kazanmak zorundalar baska birsey söyleyemiycem..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geri koşamıoruz yine off off.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu kupa bizim için bitecek gibi bu maç. Nowitzki'yi durduramıyoruz.

maalesef ki hala savunma yapmayı bilmiyoruz litvanya'dan basketbol öğrenmemiz lazım....

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Aynı Tas aynı Hamam bu maçtanda ümidimi kestim..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bi de NTV nin frekansını bilen var mı? Bizde biraz bozuk gösteriyor da.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Almanya 25-18 Türkiye

2.Per. son 5.dakka.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu takımdan hiç birşey olmaz.Yazıklar olsun böyle oyunculara ruhsuzlar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yahu bir türlü tempo yapamıyoruz tempo diye birşey yok takımda attığımız üçlükler girseydi.Bir ara fark 5 sayıya kadar inmişti ne güzel

Nesil
    2006

Dağıldık. Bütün ülkeler sıralamasında sonuncuyuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

22 sayı fark var, yazık gerçekten de,

Turnuva öncesi takıma güvenmiyordum ancak bu kadar da değildi.

rezalet artık izlemiycem milli takımı...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Kötü yoldayız.Bu hallere geldiğimize inanamıyorum.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Takım çok kötü gerçekten.Maçı seyretmeyi bıraktım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

30 sayı fark yedik yuh !!!

22/3 üçlük atıyoruz ne güzel

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Facia yaşadık çok kötü yazık yazık...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milliler kayıp: 49-79

A Milli Takım, Litvanya’dan sonra Almanya karşısında da ağır bir yenilgi aldı. Avrupa Şampiyonası'nda tur ümitleri son maça kaldı: 79-49
    A Milli Basketbol Takımı, Avrupa Şampiyonası'ndaki ikinci maçını da kazanamadı. İlk gün Litvanya'ya mağlup olan milliler, ikinci maçında da Almanya'ya 30 sayı farkla 79-49 mağlup oldu. A Milli Takım ikinci tur gruplarına kalabilmesi için yarın Çek Cumhuriyeti'ni yenmesi gerekiyor.

Mallorca'daki maça tutuk başlayan milliler, savunmada pota altı mücadelesinde etkisiz kalırken, hücumda da Ersan'ın çabalarıyla ayakta kalmaya çalıştı. Özellikel süper yıldızı Nowitzki'nin sayılarıyla etkili olan Almanya, ilk çeyreği 16-11 önde kapattı.

Milliler ikinci periyotta ise daha kötü bir görüntü çizdi. Hücumda istediği oyunu sergileyemeyen Türkiye, serbest atış çizgisinden de 10 kez boş döndü. Savunma sıkıntısı ikinci periyotta da devam ederken, özellikle Nowitzki'yi durdurmakta zorlanan ay-yıldızlılar, devre sonunda soyunma odasına 13 sayı farkla 40-27 geride girdi.

Üçüncü çeyrekte Almanya oyundaki etkinliğini daha da artırdı. İlk bölümde yakaladığı 8-0'lık seriyle farkı 50-29'a kadar çıkaran rakibi karşısında hücumda ve savunmada varlık gösteremeyen A Milli Takım, maçın son çeyreğine umudunu bir hayli azaltarak girdi: 39-58.

Millilerin silik görüntüsü son periyotta da değişmedi. Maçın ilk 3 çeyreğinde olduğu gibi son bölümde de maçın tek hakimi olan Almanya rahat bir oyunun ardından sahadan skorla galip ayrıldı ve Litvanya'dan sonra grupta ikinci tura yükselen ikinci takım oldu.

Litvanya'nın ardından Almanya'ya da farklı mağlup olan Türkiye, grupta kendisi gibi ilk 2 maçını kaybeden Çek Cumhuriyetiyle ikinci tur gruplarına yükselen son takım olmak için mücadele edecek. TSi 21.30'da başlayacak maç NTV'den naklen yayınlanacak.

Herşeyimiz Çek maçına kaldı.Bence elendik

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

bune ya 50 sayı ya bile ulasamadık artık gruptan cıksak n'olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çekler bizi evürü çevürü kutuya koyar

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Quote Originally Posted by the_imam912 View Post
    Çekler bizi evürü çevürü kutuya koyar
    ne cekleri bizim mahalle takımı yener bunları

bu sefer gercekten dibe vurduk.mac kaybetmeyi kotu oynmayi hatta fark yemeyi anlarim ama mucadele etmemtyi anlayamam eger uzerinizde o formayi ay yildizi giyiyosaniz kaninizin son damlasina kadar oynicaksiniz yaptiklari gercketen ayip ve herseye en bastan baslamaliyiz artik bu turnuva bitti diyorum ben.once tanjevic gitmeli TURK bi koc gelmeli sonra sahada savasan kosan her yerinden ter gelen isimler bu takima cagrilmali.ama tabi turgay demirel TURK HALKINI hic takmiyoki.boyle giderse boyle olur ama bi turk olarak dunki performanstan dolayi utaniyorum.

eskiden mücadele ederdik şimdi bunu bile yapmıyoruz. yazıklar olsun!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

ALMANYA 79-49 TÜRKİYE

Maç Sonucu

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri