1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Gideceğim ama kulübüm de kazanacak!

1. Default Gideceğim ama kulübüm de kazanacak!

O Fenerbahçe’nin öz evladı. Altyapıdan gelip, Fenerbahçe tarihine geçecek kadar önemli işler yaptı.
    Özellikle milli takımda gösterdiği performans sonrası bir çok Avrupa Kulübü tarafından istendi ama o Sarı-Lacivertliler’de kaldı. Geçen yılın gol kralı, bu sezona da gollerle başladı, Aragones’in önemli oyuncularından biri oldu. Avrupa hayalini ertelediğini ama bir gün mutlaka yurt dışında forma giyeceğini ifade eden Semih, “Sıradan değil, büyük bir takıma giderim” dedi.

‘Borcumu öderim’
    Doğup büyüdüğü ve buralara gelmesini sağlayan kulübü Fenerbahçe’ye borcu olduğunu da dile getiren golcü futbolcu, “Giderken de mutlaka kulübüme para kazandıracağım. Buradan 9 yıldır ekmek yiyorum ve ekmek yediğim yere ihanet etmem. Benim de hayalimde olan bir Avrupa takımı var. Ama bu transfer ne zaman gerçekleşir onu bilemem. Geçen yıl gol kralı oldum. Kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Bu sene çok farklı geçecek. Kendimi güçlü hissediyorum” diye konuştu.

KAYNAK: www.mynet.com.tr

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2 senelik sözleşmnin sonunda Avruop'ya gideceğim diye manşetler çıkmıştı gazetede Tuncay gibi yapmasında

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

“Giderken de mutlaka kulübüme para kazandıracağım. Buradan 9 yıldır ekmek yiyorum ve ekmek yediğim yere ihanet etmem.
    Keşke her futbolcumuz Semih karakterinde olabilseydi.

Gerek kişiliği gerek futboluyla taraftarın gönlünde adeta taht kurdu. Zamanı geldiğinde hem Fenerbahçe'nin hem de Semih'in mutluluğu doğrultusunda Avrupa'nın iyi bir kulübünde onu görmek güzel olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ÖnemLi oLan bir söz söyLemek değiLdir, o söze sadık kaLabiLmektir. Tuncay da aynısını diyordu. Umarım Semih söyLedikLerine sadık kaLır.

Bu tarz hareketLer önemLidir. Biz ne kadar dışarıya serbest oyuncu verirsek, dışarının bize bakış açısı o yönde oLur. Avrupa şu anda bizi böyLe biLiyor. En iyi oyuncuLarını izLe, kontratı sona erince nasıL oLsa bonservissiz aLırız. Hayır, artık bu sistem değişmeLi ve biriLeri buna önderLik etmeLi. Anca bu şekiLde kuLüpLerimiz kaLkınabiLir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Emre,Okan,Tuncay ve daha niceleri hep konuştuklarıyla kaldılar..

Semih in bunlardan farklı olması dileğiyle..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Gökdeniz Karadeniz - Fatih Tekke - Trabzonspor Alt Yapısı

Gökdeniz - 8.7 M Euro

Fatih Tekke - 7.5 M Euro

Toplam = 16.2 M Euro

Nesil
    2006

Semih'in bu takımdan ayrılacağını hiç sanmıyorum. Fenerbahçe'de ki 10. sezonunu yaşıyor. Daha 14-15 yaşlarında İzmir'den getirildi altyapıya. Burada liseyi bitirdi, burada üniversiteyi kazandı, burada evlendi, burada çocuğu oldu.

Giderken eğer para kazandırırsa, büyük bir bonservis bedeli gideceğinden eminim. Büyük ihtimallede İspanya'ya gidecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Semih bu performansını devam ettirirse avrupaya açılır seneye

Mesaj Yetkileri