1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: bu ne saçmalıktır?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default bu ne saçmalıktır?

değişiklik olsun diye küçük bir takımla kariyer yapmaya karar verdim ve uruguayda defensor sporting takımını seçtim ilk sezon kullandığım taktikle 5. oldum.bu sonuç beni memnun etmedi ve aynı kariyere bir daha başladım ama bu sefer 5. olduğum taktikle neredeyse küme düşeceğim sizce de saçma değil mi hem de takıma daha kaliteli takviyeler yapmıştım.sizce bunun nedeni nedir?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yapay zekanın her oyun açılışında farklılık gösteriyor olması olabilir. Sen farklı taktikle oynuyorsan diğer takımlarda farklı taktikle oynuyorlardır. Sezon içindeki olaylar etkilemiştir sakatlık ceza form düşüklüğü vs. Çokta saçma değil yani.

Demekki ilk sezon aldığın kalite bakımından daha düşük olan oyuncular taktiğe daha uygunmuş.Bence bu saçmalık değil.Oyunun gerçeğe yakın olduğunu gösterir.

Senin dediğin mantıkla dünyadaki tüm teknik direktorler bir araya gelir..Ve bir taktik oluştururlar.En iyi taktiği herkes bunu kullanır.Ve kadrosu en iyi olan dünyanın en iyi takımı olur.Bu mantıklı geliyormu tabiki hayır.Ya taktiğe uygun trasnfer yapacaksın yada elindeki oyunculara uygun taktik

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Birde şu açıdan bakmak lazım bir takımı yeniyorsun, başka bir oyun açıyorsun aynı takımsın yine yendiğin takımı aynı taktikle yenecek olsan devamlı ne zevki kalır ki.

Oyunun güzelliği burda zaten sen bırak başka oyuncularla aynı taktiği oynamayı.Bir maç yendiğin takımı save lemeden oyundan çık gir aynı taktik aynı oyuncularla bu sefer yenilebilirsinde..Fm yi Fm yapan budur zaten

Thumbs up

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Birde şu açıdan bakmak lazım bir takımı yeniyorsun, başka bir oyun açıyorsun aynı takımsın yine yendiğin takımı aynı taktikle yenecek olsan devamlı ne zevki kalır ki.
    Kesinlikle katiliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

tamam beyler haklı olabilirsiniz ama bi de şöyle düşünün örnek verelim.
    A takımı nın en iyi oynadığı sistem 4-4-2 ve a takımı böyle oynayarak şampiyon oluyor.sonra ben bi daha A takımıyla kariyer açıyorum ve 4-4-2 ile yerlerde sürünüyorum.olay aynen böyle bence saçma

abi nuh diyon peygamber demiyon he

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Real Madrid bir taktikle ligi şampiyon tamamlar ama federasyon ligden bir zevk almaz ve tekrarına karar verir. Aynı kadro ve taktikle Madrid takımı daha önce kazandığı maçların bir çoğunda puan kaybeder ve sezonu orta sıralarda bitirir.

Bence gayet gerçeğe yakın bir olay.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

tamam buna oyunun gerçekçiliği diyelim peki niye çoğu takım 4-4-2 ile oynarken bu oyunda klasik 4-4-2 ile oynayınca kazanmak zor (benim gözlemim böyle)

Quote Originally Posted by juanov View Post
    tamam buna oyunun gerçekçiliği diyelim peki niye çoğu takım 4-4-2 ile oynarken bu oyunda klasik 4-4-2 ile oynayınca kazanmak zor (benim gözlemim böyle)
    Seni bilmiyorum ancak 4-4-2 ile ben çok kolay kazanıyorum.

taktikle beraber bir cok sey takimin performansini etkileyebiliyor/ oyuncularin morallari , antrenman , sakat oyuncularin yerine giren oyuncular , medya demecleri vb,vb ve hatta bunlara bagli alinan 2/3 maclik kotu sonuclar bir zincir bile olusturabiliyor. O sebeple juanov arkadasimizin basina gelmis olanlar olabilir, Salt taktige bagli basarilarin veya kotu sonuclarin olmamasi ni Oyunun guzelligi olarak algiliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taktik, takıma göredir. Ben fiorentina ile oynuyorum ve çok yönlü, müthiş bir kadrom olmasına rağmen, sadece 4-4-2 formatında başarılı olabildim. Fakat, Rizespor'da bu değilde, daha çok 4-5-1 işime yaradı. Böyle bir genelleme mümkün değil.

14. Default

Bence saçma olan açtığın konu.Her kariyerde aynı başarıları elde edebilceksin diye bir imkan yok.

Mesaj Yetkileri