1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: 1. Hafta / Samsunspor - K.Erciyesspor

Default 1. Hafta / Samsunspor - K.Erciyesspor

Büyük ihtimal 11'imiz şöyle:

Eray - Kenan, Hakan, Gökhan - Veysel, Zafer, Sefa, Volkan, Sercan - Burhan, Serkan Aykut

Kendi evimizde oynayacağız genç bir ekip kurduk bu sene hedef süperlig değil bu sezon mali durumları düzeltip sonraki sene süperlige sorunsuz çıkmak ama alınacak galibiyetlerde play-off neden olmasın

Stad dolu olacaktır. Erciyes taraftar grubu panterler'de gelecek diye duydum gelirlerse en iyi şekilde ağırlanırlar dostça bir karşılaşma olsun , ama tabiiki Samsun'umun kazanmasını istiyorum

Maç Dspor'dan izlenecek Pazar günü Saat 20.00'de

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Evet karşılaşma yarın akşam.Oldukça zor olacak umarım kazanır Samsunspor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Kazanacağız gibi geliyor bana. İlk başta şahlanıyoruz sonradan batırıyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hakem 4'lüsü ;

(O) TANER GİZLENCİ
    (Y) BİROL GÜLDANE
    (Y) EMRE SUNA
    (D) KUTLUHAN BİLGİÇ

Belkide bu ligde en nefret edilen ve en kötü hakemlerinden olan Taner gelmiş , kolay gelsin Samsun taraftarına.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

sakary Ali Misafir

Samsun kendi sahanda zorlanacaktır Erciyes puan ve puanlar alabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Erciyes olarak iyi bir kadro kurduk bu sezon amaç süper lige çıkmak samsunsporu içinde olduğu udrum ortada maçı alacağımızı umuyorum

Gümüşdağ´dan sıcak karşılama

Bank Asya Birinci Ligi´nin ilk haftasındaki rakibimiz Kayseri Erciyesspor, dün akşam Samsunspor Nuri Asan Tesisleri´nde ter idmanı yaptı. Saat 18:00´de tesislere gelen Mavi-Siyahlıları Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ karşıladı. Teknik heyet ve sporculara tek tek hoş geldiniz diyen Gümüşdağ, Samsun misafirperverliğini herkese göstermiş oldu. Kayseri´de oynanan Kayseri Erciyesspor-Adanaspor maçını izlemek için bu şehre gittiğini ve orada çok iyi karşılandığını belirten Gümüşdağ, "Bende onlara kulübüm adına aynı misafirperverlikte yaklaştım" dedi. Kırmızı-Beyazlılar, Kayseri Erciyesspor´un çalışmasının ardından yaklaşık bir saat süren ter idmanı gerçekleştirdi.

ErciyeSamsun

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Samsunspor 2-1 Erciyesspor

DK : 68,78 Burhan (Samsun), DK : 80 Kemal (Erciyes)

Şuanda dakika 86 maç devam ediyor.

Samsunspor Burhan'la güldü!

Lige iddialı girmek isteyen Samsunspor, sahasında Erciyesspor'u konuk etti. Ev sahibi ekip ilk yarıda kaptanı Serkan Aykut'la penaltı kaçırırken, ikinci yarıda sahneye çıkan Burhan Coşkun'un golleriyle lige 3 puanla adım attı: 2-1

süpersin samsunum süpersin - çok iyi oynadık çok mücadele ettik hakeme rağman maçı kazandık - çok mutluyum - artık cefa değil zafer yaşamak istiyoruz - burhana helal olsun eski takımına 2 tane taktı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Helal olsun Samsunuma. Hep böyle inşallah...

İlk olarak Hayrettin hocamıza bizi utandırdığı için teşekkürler bafra maçından sonra böyle bir maç hiç beklemiyordum.

Uzun zaman sonra böyle bir SAMSUNSPOR izledim çok gururlandım genç oyuncularımız çok mücadele etti koştular özellik sefa ve sercan çok iyidi. Burhan'da beni şaşırtanlar arasında gerçekten çok iyi başladı inş. her hafta böyle oynarsın. Sonradan oyuna giren Volkan Çekiç'i de çok beğendim çok hızlı bir oyuncu. Kral yine kral. Hakem berbat yönetti her pozisyonda ofsayt bayrağı kaldırdı. Taraftar iyidi bu galibiyetden sonra her hafta stad tam dolar.

Şu takımda Celil'de olsa 5-1 falan olurdu heralde. Turgut kendi yerinde oynamadı ama özellikle 1.yarı çok iyi savaştı. Ayrıca mutlaka tecrübeli kaleci lazım.

Teşekkürler SAMSUNSPOR'um

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Burhan Coşkun bitiridi bizi be :S

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

İlk hafta galibiyetle başladık...

Genç bir takım oluşturduk..Umarım takım ligde kalmayı garantiledikten sonra maçları satmaya başlamaz..Sonuna kadar devam eder kovalamaya..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by Ti-Ti View Post
    İlk hafta galibiyetle başladık...

Genç bir takım oluşturduk..Umarım takım ligde kalmayı garantiledikten sonra maçları satmaya başlamaz..Sonuna kadar devam eder kovalamaya..

maç satmak mı ne diyon kardeş sen ya hiç yakıştıramadım sana - samsun nerde maç satmak nerde he oyunculara paralarını vermezsen oynamazlar o başka ama bu sene o sorunda yok hepsi paralarını takır takır alıyor inş. lig sonunda iyi yerlerde olacağız

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by FOREVER SAMSUN View Post

maç satmak mı ne diyon kardeş sen ya hiç yakıştıramadım sana - samsun nerde maç satmak nerde he oyunculara paralarını vermezsen oynamazlar o başka ama bu sene o sorunda yok hepsi paralarını takır takır alıyor inş. lig sonunda iyi yerlerde olacağız

Zamanında 1.ligde rahatlayıp maçları satmadıkmı arkadaş ? Neden zamanında ligde 5.liğe oynarken Feneri,Galatasarayı,Beşiktaşı ezip geçerken sonra maçları tek tek kaybediyorduk..Yakışdıramamk değil mevzu gerçekleri görmek lazım
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Bugün yapılan son transferlerimiz:

Tecrübeli kaleci Hasan Sönmez ve Antalyaspor'dan Mesut Çaytemel Samsunspor'da

Quote Originally Posted by Ti-Ti View Post
    Zamanında 1.ligde rahatlayıp maçları satmadıkmı arkadaş ? Neden zamanında ligde 5.liğe oynarken Feneri,Galatasarayı,Beşiktaşı ezip geçerken sonra maçları tek tek kaybediyorduk..Yakışdıramamk değil mevzu gerçekleri görmek lazım

olduysada eskidendi o işler artık öyle birşey yok çünkü şuanki yönetimin tek hedefi bu sene ekonomiyi düzeltmek gelecek sene kusursuz bi şekilde süperlige çıkmak - lütfen daha bu sözleri kullanmayalım ve takıma sadece destek olalım gerisi gelir

Samsunspor'da Son Dakika Transferleri!

Samsunspor transfer sezonu'nun son gününde Kayserispor'dan kaleci Hasan Sönmez ile Antalyaspor'un orta saha oyuncusu Mesut Çaytemeli renklerine bağladı.

Kulüp yönetiminden edinilen bilgiye göre iki futbolcu ile resmi sözleşmenin imzalandığı ve iki futbolcunun yarın Samsuna gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi.

TÜRKİYE KUPASINDA ÇANKIRI'YI 3-1 İLE GEÇTİK, ZORDA OLSA TUR ATLADIK AMA NE MAÇTI YA 1-0DAN 1-1 YAPTIK 2-1DEN 2-2 YAPTIK MAÇ UZATMALARA KALDI 3-2 YAPTILAR 3-3 YAPTIK VE EN SONUNDA PENALTILARLA TURU GEÇTİK

HAYRETTİN HOCA 2DE 2 YAPTI KARTAL MAÇINDA AS OYUNCULARLA RAHAT BİR GALİBİYET ALACAZ İNŞALLAH

Mesaj Yetkileri