![]()
![]()
6 Eylül 2008 Cumartesi
17:00
Hakem : Fethi Serhan Koçak
Mimar Yahya Baş Stadyumu
![]()
![]()
6 Eylül 2008 Cumartesi
17:00
Hakem : Fethi Serhan Koçak
Mimar Yahya Baş Stadyumu
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Bana kalırsa haftanın boş ve zevksiz maçlarından birisi olacak.Her iki takımda geçen haftayı puansız kapattı.Bakalım bu hafta kim puan veya puanlarla tanışacak ligde.
Güngören kazanır diyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Malatyaspor 1-0 kazandı.
Malatya deplasmanda güldü: 0-1
Bank Asya 1. Lig 2. hafta karşılaşmasında Güngören Belediyespor evinde Malatyaspor'a 1-0 yenildi. Maçın tek golünü 4. dakikada Hakan kaydetti.
Bu sonuçla Malatyaspor 3 puanla tanışırken, Güngören Belediyespor 2. hafta sonunda yine puan alamadı.
GÜNGÖREN BELEDİYESPOR: 0 - MALATYASPOR: 1
Stat: Mimar Yahya Baş
Hakemler: Fethi Serkan Koçak, Serhan Malkoç, Şeref Basmacı
Güngören Belediyespor: Fırat, İzzet, Güray, Seçkin, İbrahim, İlkay, Ersin (Dk. 83 Mustafa), Hamza, Turan, Uğur (Dk. 46 Fatih), Adem
Malatyaspor: Emrah, Gökhan Caba, Serkan (Dk. 67 Olcaytu), Ramazan (Dk. 80 Eren), Gökhan Bozkaya, Alper, Güngör, Caner, Murat, Hakan, Mehmet (Dk. 55 Fatih)
Gol: Dk. 4 Hakan (Malatyaspor)
Sarı Kartlar: Dk. 33 Murat, Dk. 37 Alper, Dk. 43 Ramazan (Malatyaspor), Dk. 43 Seçkin, Dk. 57 Hamza (Güngören Belediyespor)
06.09.2008Kaynak : Sporx.com ve AA
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"